Şimdi Ara

leptop alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu büyük konuya yazıyorum ama dier msjlar arasına karışıyor cevap alamıyorum.
    bu leptopta karar kıldım almadan önce size danışayım.
    özellikleri şunlar
    A300-15A CORE2 DUOT8100 2.1GHZ-2048MBDDR2-250GB-15.4''-512MB ATI HD3650-HD-DVDRM-VHP
    arkadaşlarım alet bu.
    diğer işlevlerinin yanında oyun da oynamak istiorum günümüz oyunlarını da çünkü evdeki masaüstü sizlere ömür.üniversite icinde leptop lazm.
    cekincelerim işlemcinin 2.1 olması 2.4 ler var biliorsunuz çok farkedermi?2048 mb ddr2 nasıldır leptop icin?ekrankartı nasıl arkadaşlar?he diyin cıkıp alıyorum haberiniz olsun :)
    C.Ş.

• bana kalsa buna vereceğin paraya daha iyi özelliklerde bilgisayarlar alabilirsin. tamam toshibanın kalitesi tartışılmaz ama her alet gibi bunlar da sorun çıkarabiliyor. asusun m51sn var bir de dell ler çok iyi bunlara bak. arkadaşım bu modeli aldı vistada bile sorun yaşadı xp yükletti. onun hatası da olabilir tabi bilmiyorum.
  • fiyatı ne kadar bilmiyorum ama özellikleri kötü değil toshıba alda hangi modelini alıyorsan al
  • Şu vakitte 2048MB ram laptoplara şart oldu. Yani senin işine yarayabilcek bi laptopun en aşağı bu kadar ram i olması gerekiyor. Toshiba'ya gelince, piyasada aynı performansta birçok notebook var. Ancak forumu biraz gezersen görüceksin ki Toshiba en pahalısı. Arkadaşın söylediği gibi, Asus M51SN gayet iyi. Ve yeni çıkan M51Va var. Yine Asus. Onun çok problemi var mı bilmiyorum henüz çok deneyen olmamıştır. İlla sağlam olsun diyorsan, Dell de gayet sağlam yani ve ayrıca şarjı diğerlerine nazaran uzun. Ancak, acil değilse biraz beklemeni öneririm. 1 ay kadar. Centrino 2 tabanlı notebooklar iyice piyasaya yayılınca fiyatlar daha uygun hale gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Harezmi -- 18 Ağustos 2008; 12:09:36 >
  • bu nasıl mantık

quote:

Orjinalden alıntı: judgee

fiyatı ne kadar bilmiyorum ama özellikleri kötü değil toshıba alda hangi modelini alıyorsan al
  • Selam Arkadaşım Elimde sıfır kutusunda Toshiba A300 var ilgilenirsen

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK-PC/TOSHIBA/A300-149-p-18639-c-24.htm Darty deki fiyatını görebilirsin 1250 YTL den verebilirim Kutusunda ve garantili 0532 747 7380 Turgay 0212 2111333
    TOSHIBA A300-149

İŞLEMCİ ADI INTEL
    İŞLEMCİ TİPİ INTEL CORE 2 DUO
    EKRAN BOYUT PC 15.4"
    RAM (BELLEK) KAPASİTESİ 2*1024 MB
    EKRAN KARTI MODELİ INTEL GMA X3100
    EKRAN KARTI INTEL
    SABİT DİSK HIZ 5400 RPM
    HARD DISK KAPASİTESİ 250 GB
    RAM (BELLEK) TİPİ DDR2
    EKRAN TİPİ WXGA HIGH DEFINITION
    İŞLETİM SİSTEMİ MICROSOFT VISTA HOME PREMIUM
    OPTİK SÜRÜCÜ DVDRW COMBO
    LAN ETHERNET 10/100
    LAN WIRELESS 802.11A/B/G
    BLUETOOTH EVET
    WEBCAM DAHİLİ EVET
    KART OKUYUCU 5 IN 1
    SES SİSTEMİ DAHİLİ
    SES KARTI ONBOARD
    FAKS MODEM DAHİLİ 56K
    USB PORT 4X USB 2.0 PORT
    TV-OUT EVET
    TV ALICI BİLGİ YOK
    KLAVYE TÜRKÇE Q
    MOUSE TOUCH PAD
    PİL TİPİ LI-ION
    PİL HÜCRE SAYISI
    DOUBLE LAYER EVET
    KAYIT EDİLEBİLİR FORMAT RW- & RW+
    INTEL PENT CORE2DUO T5550 1.83
    YÜZ TANIMA FONKSİYONLU WEBCAM
    2.7 KG

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.