merhaba arkadaşlar elimde yurt dışı bir leptop vardır. Terra mobile 1542k leptop leptopun özellikleri resimdeki gibidir. ek olarak 500 gb m2 sata var leptopun hic bir sorunu yoktur. 3 saniye acılıyor. ve çok hızlı işlem görüyor. ben bu leptopa ekran kartı yada işlemci yada farklı yükseltmeler yapabilirmiyim ? yada satmam daha mantıklı olursa ortalama fiyatı ne olur. bilgi verirseniz ? iyi bir fiyat olursa satmayı da düşünüyorum. ? anlayan biri yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler |
leptop yükseltme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci ve ekran kartı yükseltmesi yapamazsın, ram 16 gb galiba en fazla diski artırırsın.
-
peki harici ekran kartı olur mu ? birde nereden anlıyoruz yükseltme yapılmadığını acaba evet ramler 16 gb
o zaman en doğrusu iyi bir fiyata satmak.
-
İşlemci ve ekran kartı lehimli. Ram veya disk gibi değişen parça değil.
-
Ama işlemciyi ben çıkardım hocam dün macun filan sürdüm bildiğin kasadaki gibi aynı işlemci
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Böyle çıkarıp macun filan sürdüm
Tam modelini atar mısın laptopun
-
Senin ki sökülebilen türden, her laptopta bu yok. Soket uyumlu işlemci takabilirsin.
-
Terra mobile 1542k model
Yani normal işlemci gibi geldi işlemciler standarttır değil mi boy olcumu gibi fark var mi
İşlemci lga 1151 soket. Şu listedekiler belki olur ama tdp sorun yaratır mı bilemem. i7-7700t 25 watt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 8 Mayıs 2023; 19:35:25 > -
TDP nedir bilmiyorum denemeden de anlaşılmayacak gibi :) ama anakarta uyumlu olması lazım ona bakmaliyim
-
Yani bunları mi almalıyım onun için anlamadım hocam ben genelde i9 gibi alsam uyumlu olur mu acaba ona emin olamadim
Hiç uğraşma bence satıp işlemciye vereceğin parayı ekleyip yeni bir cihaz almak daha mantıklı. İ5-9500t 2250 tl.
-
Tamam o zaman öyle yapayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X