Şimdi Ara

LEPTOPLARDA EKRAN KARTI DEĞİŞİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN SİZE UZUN SÜREDİR YAKINDIGIM BİR SORUNU DANIŞACAGIM
    ÖNCELİKLE BİLGİSAYARIM HP PROBOOK(4320S)
    BENİM BİLGİSAYARIM EN UFAK OYUNU BİLE AÇMIYOR YANİ METİN2-WOT-GTA VİCETY FALAN HİÇBİR TÜRLÜ SÜREKLİ DİRECTX HATASI VERİYOR BİRSÜRÜ YOL DENEDİM DİRECTİN BÜTÜN SÜRÜMLERİNİ GÜNCELLEDİM
    GÜNCELLEMEME RAGMEN YİNEDE AYNI HATAYI VERİYOR ACABA NE ÇÖZÜMÜ VAR GEREKİRSE EKRAN KARTIMI DEĞİŞTİRMEYE BİLE RAZIYIM EKRAN KART BİLGİLERİM AŞAĞIDADIR LÜTFEN Bİ YARDIM EDİN DEĞİŞİR Mİ EKRAN KARTI LEPTOPTA
    TEŞEKKÜRLER

LEPTOPLARDA EKRAN KARTI DEĞİŞİR Mİ ? LEPTOPLARDA EKRAN KARTI DEĞİŞİR Mİ ?

• Sizde dahili kartlı makine mevcut oda işlemci üzerindedir harici ekran kartı takamazsınız harici ekran kartı çipi yok.En azından online oyunları açmalı ısınma durumu ne alemde eski sisteme sahipsiniz ortalama 3 yıllık makine.Fan temizliği yaptırdınız mı işlemciye de termal macun sürülmesi yerinde olurdu.
  • ben bu pc yi 2. el olarak aldım ama dediğim gibi siyah ekran sorunu yok yani directx hatası veriyo en küçük oyunda bile gta viceta bile ekran kartı uyumsuz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Sizde dahili kartlı makine mevcut oda işlemci üzerindedir harici ekran kartı takamazsınız harici ekran kartı çipi yok.En azından online oyunları açmalı ısınma durumu ne alemde eski sisteme sahipsiniz ortalama 3 yıllık makine.Fan temizliği yaptırdınız mı işlemciye de termal macun sürülmesi yerinde olurdu.

peki işlemciyi değiştirsem alternatif yolları var mı yani
  • İşlemci değişir ama oyun konusunda bir fark sağlamaz işlemci üzerindeki ekran kartı aynıdır.
  • yeni pc den başka yok yok diyosun ozaman :/
    peki 1000-2000 arası diz üstü oyun bilgisayarı önerirmisin
  • rezofb R kullanıcısına yanıt
    Oyun olarak ekran kartı iyi olan
    http://www.n11.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-i5-6gb-500gb-2gb-gt750m-w-8-P18431181 gt750m ekran kartına sahip
    Lenovo z510 serisine bakabilirsin gt740m ekran kartlı.Dell iyi seçenek olur bu fiyat aralığında.
  • laptopda ne işlemci değişir, nede ekran kartı.yenisini alın.
  • Leptopta işlemci değişir,ekran kartı mxm slotu olanlarda değişir günümüzde genelde yüksek oyun leptoplarında var bu slot istisnada olsa orta segment bu fiyatlardaki bazı makinelerde var.Biraz daha araştırın.Arkadaşın sistemi yetersiz o zaten yenisini almak zorunda oyun oynamak için.
  • quote:

Leptopta işlemci değişir,ekran kartı mxm slotu olanlarda değişir günümüzde genelde yüksek oyun leptoplarında var bu slot istisnada olsa orta segment bu fiyatlardaki bazı makinelerde var.Biraz daha araştırın.Arkadaşın sistemi yetersiz o zaten yenisini almak zorunda oyun oynamak için.

sadece msinin bazı oyun laptoplarında var.diğerlerinde değiştirmeye kalkarsan ne kasası yeter soğutmaya nede adaptörü yeter.bu arada leptop değil laptop
  • Bilmediğin oradan belli birçok firmanın oyun leptoplarında mxm slotu vardı sadece msi değil,asus rog,dell'in alienware serisi,monster.Öncelikle mxm'nin ne olduğunu bilme gerekir örneğin gt750m ekran kartı olan bir makineye tutupta gtx770m veya gtx765 takamazsın mxm slotlarının sınıfları vardır.İşlemci konusundaysa i3 işlemciyse i5 takar soğutma konusunda bir sorun olmaz aynı gücü tüketiyorlar.İ5 işlemciye i7 takar takan arkadaşlarım var sıkıntı olmadı soğutma konusunda.Adaptör konusundaysa var olan donanımın çok üstünde bir donanım takmayacağın için adaptör yeterli gelir.Bu konuda yeterli bilgiye sahip değilsin onun için seninle bu konuda tartışma gibi bir amacım yok.
  • quote:

Bilmediğin oradan belli birçok firmanın oyun leptoplarında mxm slotu vardı sadece msi değil,asus rog,dell'in alienware serisi,monster.Öncelikle mxm'nin ne olduğunu bilme gerekir örneğin gt750m ekran kartı olan bir makineye tutupta gtx770m veya gtx765 takamazsın mxm slotlarının sınıfları vardır.İşlemci konusundaysa i3 işlemciyse i5 takar soğutma konusunda bir sorun olmaz aynı gücü tüketiyorlar.İ5 işlemciye i7 takar takan arkadaşlarım var sıkıntı olmadı soğutma konusunda.Adaptör konusundaysa var olan donanımın çok üstünde bir donanım takmayacağın için adaptör yeterli gelir.Bu konuda yeterli bilgiye sahip değilsin onun için seninle bu konuda tartışma gibi bir amacım yok.

Tamam hocam o özellikli eski laptopa takarsın sen .Diğerlerini bilmiyordum ama onlar da oyun laptopu ve çok az sayıda laptop var takılabilen.i3 işlemci varken i5 i biraz zor takarsın ama ben söylüyeyim ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: rezofb

beyler siz bu işlerden anlıyor gibisiniz
    http://www.sanalmarketim.com/msi-msi-ge60-2oe295xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_51370/ bu işimi görür mü

güzel ama, lenovo y510p 755m sli önerebilirim aynı fiyat olarak.ekran kartı ve işlemcisi daha performanslıdır ve tam bir f/p ürünüdür.kararı siz verin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.