Şimdi Ara

Leqend III Plus Sorun !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben silkroad i sitesinden 1.170 versiyonunu indirdim. bittikten sonra exe ye çift tıkladım please wait yazısı cıktı sonrada ( tam ceviremedim ama ) ilk once leqend 3 plus ı indirmeniz lazim diyo joymax dan silkroada geliyorum leqend III plus yazısnı tıklıyom uyelik istiyo sifremi falan giriyom tekrar oyunu indirdigim bolume yolluyo beni napicam nası indircem bu plus ı oyun calısmıo !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DidierDrogba -- 4 Aralık 2008; 21:12:51 >

• ayın 16 sını bekle ilahi bi güçle o çalışcak merak etme uslu bi çocuk olabilirsen belki şirinleri bile görebilirsin...
  • ayın 16 sında yüklüyebilcez :D biliyorum sende sabırsızlanıyorsun ama napalım :D
  • Arkadaslar ßu Plus Cok Uzun Zaman Alırmı Yuklenmesi vea mb Ne Kadr?
  • Silkroad Online Full Client 950,4 MB . . .

@ahmetcorden

Hocam bu arada imzan kural dışı. Yönetici görmeden değiştir yoksa uyarı puanı alırısın . . . Koyacaksan tek smiley koy. Birden fazlası kural dışı.
  • @ahmetcorden

komik olduunu mu zannediorsun ?
  • yaw bu nedir zırt pırt değşiyo client ler bide bu sro da antivirüs yapsa işte kimse şifreni çalamasa millet sana sa yazıyo sen as yazınca adama tüm şifre gizli yanıt felan gidiyo ne biçim iştir ya sroda bide exc sorunu varr olmazki böle!!:-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesm_41

yaw bu nedir zırt pırt değşiyo client ler bide bu sro da antivirüs yapsa işte kimse şifreni çalamasa millet sana sa yazıyo sen as yazınca adama tüm şifre gizli yanıt felan gidiyo ne biçim iştir ya sroda bide exc sorunu varr olmazki böle!!:-)

iyide bunun Leqend III Plus la ilgisi yok ki.. Yeni şeyler geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcorden

ayın 16 sını bekle ilahi bi güçle o çalışcak merak etme uslu bi çocuk olabilirsen belki şirinleri bile görebilirsin...

+1905

ama oyunun legend 3 ünü indirme kesinlikle kotayı boşuna harcamış olrsun biraz bekle 16 sına kadar sonra rahat rahat oyna ayrıca bunla ilgili bu kadar çok konu açmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: DidierDrogba

@ahmetcorden

komik olduunu mu zannediorsun ?

EVET
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.