Şimdi Ara

lesath

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende bitane lesath var ne işe yarıyor ben diezde oynuyorum eğer isteyen varsa diezde oyun parası ile satılır isteyenler yazsın buraya

• Sanırım rogue master görevi için lazım olan itemlerden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 11 Temmuz 2006; 15:04:16 >
  • tamam isteyenler bana 42_turgay_42 den pm atabilir
  • abisi aç pazarını sat işte bunun için topicmi açılır yaw
  • kardeş ne kadar eder ne bilem fiyatı pazarda kimsede yok
  • Master görevi için Roguelere gereklidir ama bunu üst topic e yazsan daha iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananebeadam

kardeş ne kadar eder ne bilem fiyatı pazarda kimsede yok

en çok dupelenen maldır kendisi cypherde adam yaklaşık 250 tane satıyordu tanesi 500k idi senin serverında kaç eder bilemem ama pek fazlada bişey bekleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 lobo hamer,lupus,skul,lycoan
    17 yıl önce açıldı
    Edena 57priest
    18 yıl önce açıldı
    Edana Ardreamde sell set
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yokmu isteyen
  • Rogue master itemidir Xigenonda 200 m
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearx

Rogue master itemidir Xigenonda 200 m

200 m mi ?
  • Valla geçen gün ben rouge master itemlerinin her birinden 1000 tane olan bi eleman gördüm! Sanırım dupe zamanından kalma tanesi Cypherda 500k falan ve en ucuz satılan serverda duyduğum kadarıyla Cyphermış! Çünkü Dupesi çok! Satan eleman 100k dan satıyordu ve bende her birinden 200 adet aldım ama kimse benden almıyor Dupe diye elimde patladı . 245k dan koyuyorum 200 tanesini bir arada kimse almıyor ama 5 - 5 koyduğum zaman 500k dan 5 dakkada bitiyor ...
  • Ares te 300 M e sattık geçen hafta içinde. Lesath kesmiştik biraderle cz bowlda. Tail of lesath ve Impact düştü. 2 asas rahat kestik, çok kişi daldı bizimle beraber ama ilk %10 ve %5 leri biz çakınca kutu bize geldi.
  • beramus 150m abicimm
    quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

quote:

200 m mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep_man

beramus 150m abicimm
    quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

quote:

200 m mi ?

işte cypher i bırakmak için bir sebep daha beramus 150m ares 300m cypher 250k itemin fiyatı bu kadar olur ya yuh artık

• o ne yenirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

Valla geçen gün ben rouge master itemlerinin her birinden 1000 tane olan bi eleman gördüm! Sanırım dupe zamanından kalma tanesi Cypherda 500k falan ve en ucuz satılan serverda duyduğum kadarıyla Cyphermış! Çünkü Dupesi çok! Satan eleman 100k dan satıyordu ve bende her birinden 200 adet aldım ama kimse benden almıyor Dupe diye elimde patladı . 245k dan koyuyorum 200 tanesini bir arada kimse almıyor ama 5 - 5 koyduğum zaman 500k dan 5 dakkada bitiyor ...

nee 100k mı olimpiada 90 -100 m arası sanırım . eminmisin 100k dan aldığına

• dupeli mal olur tabi ben diezde satıyorum cz yaparken kulenin etrafında döner ken gördüm bitane &10 çaktım başı bayağı bir kalabalıktı kutuyu bana verdi içinden 4tane 1920 pot 1tane elixir staf bide lesath çıktı aga
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.