Şimdi Ara

Let It Die Ps4 Ana Konu (Ps4 Exclusives)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Let It Die Ps4 Ana Konu (Ps4 Exclusives)

Sony, E3 sunumunda kan ve metal müziğin birleştiği sonuna kadar hardcore bir yapım olan Let It Die'ı duyurdu. Oyunun yayınlanan live-action videosunda bol kanlı bir dövüş oyunu olacağını görebiliyoruz. 2015'de PlayStation 4'e geleceğini dışında daha fazla bilgimizin olmadığı Let It Die için yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Let_It_Die_Duyuruldu-60464.htm
    ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 11 Haziran 2014; 14:45:19 >

• İlginç bir oyun olucak gibi bakalım.
  • İngilizcede buyuk i yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

İngilizcede buyuk i yok

+1
  • Turned-base olabilir mi acaba öyle bir hava var enerji barı ve saldırı anlarında ki damage puanları onu gösteriyor. İnşallah öyledir şöyle bol upgrade'li bol içerikli güzel strateji öğeleride barındıran bi turned-base güzel olur. Son dönemde çıkan xcom mesela muhteşem bir oyundu.
  • Başlığı düzelt. İngilizce'de "İ" yok.
  • Manhunt benzettim oyunu açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Hell is Us | PS5 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La İ olsa ne olur olmasa ne olur ?

Let İt Die yazınca ps4 e mı çıkmayacak oyun ?

Takıntıli olduğunuz seylere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Haziran 2014; 16:25:08 >
  • Düzeltildi Gecenin 5'in de fark edemedim kimse kusura bakmasın
  • Oyunu Suda51 PS4 için Özel geliştiriyor

Suda51 in PS4 için Geliştirdi söylenen oyunun ismi AYLAR önce Lily Bergamo geçiyordu, E3 de Suda51 PS4 için geliştirdiği oyunun isminin Lily Bergamo değilde LET IT DIE olduğu anlaşıldı .

Konuyu daha önce Lily Bergamo diye açmışdım sonra isminin LET IT DIE olduğu anlaşıldı.

Konu hakında bilgi sahibi olmuyan bir yönetici kardeşimde konuyu kilitlemiş :)

Burdan devam ederiz inşallah.

According to Famitsu, Lily Bergamo is no more, and has since morphed into the aptly titled "Let it Die"

KAYNAK:
    https://twitter.com/FarmboyinJapan/status/476578936868970496

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Haziran 2014; 15:38:04 >

•  Let It Die Ps4 Ana Konu (Ps4 Exclusives)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 14 Haziran 2014; 10:41:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyun duyurulduğundan beri bekliyorum ama çıkmayacak gibi,hiçbir kıpırtı yok??
  • Oyun çıktı. F2P bir oyun. İndirip oynadım. Gökdelende katları çıkmaya çalışıyoruz. Her öldüğümüzde başa atıyor. Fazladan can istiyorsan pamuk eller cebe. Dark Souls'un adi versiyonu gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Oyun çıktı. F2P bir oyun. İndirip oynadım. Gökdelende katları çıkmaya çalışıyoruz. Her öldüğümüzde başa atıyor. Fazladan can istiyorsan pamuk eller cebe. Dark Souls'un adi versiyonu gibi bir şey.

Denemeye değer mi? Kaç GB istiyor? .
    Kiyafetler çıkıyor mu yoksa ayrı mı satılıyor onlarda.

• mementopolis kullanıcısına yanıt
    Öldürdüğün adamların kıyafetlerini giyebiliyorsun. Boyutu 25 gb. Sinir bozucu bir oyun. Grafikler vasat. Kontroller kötü. Tuhaf bir bağımlılık yapıyor. Merak edip devam etmek istiyorsun.
  • Bir SONY fanı olarak eleştiri hakkımı kullanıyorum: Leş iğrenç bir oyun zaten bedava
  • Bu oyunu uydunet nitro aldığım bir güb kenarda dursun diye indirdim ana vurma tuşunun r2 olması hoşuma gitmemişti. Gta da bile dövüşlerde hoşuma gitmiyor o ayrı konu:)Ama fena değil atmosferi,belki ilerde oynarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.