Şimdi Ara

Just Dance 2015 [PS4/PS3 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Just Dance 2015 Announce Trailer

Tetris - Dancing Bros. | Just Dance 2015 | Gameplay

-

Çılgınlarca dans ettiğimiz Just Dance serisinin yeni oyunu Just Dance 2015, Ubisoft'un E3 sunumunda duyuruldu. Just Dance 2015'de Ellie Goulding, Calvin Harris ve daha fazlası size eşlik edecek. Oyunun öne çıkarılan bir diğer özelliğiyse akıllı telefonumuzun oyunda ikinci bir ekran görevi görecek olması.

Bunun yanında Ubisoft, Just Dance Now adında bir mobil oyunun da duyurusunu yaptı. Bu mobil oyunla evinizdeki arkadaş grubunuzdan stadyum dolusu insana kadar istediğiniz sayıda insanla aynı anda Just Dance oynayabileceksiniz. Tabii ki aynı ekrana bağlanmak şartıyla.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Just_Dance_2015i_ve_Just_Dance_Nowi_Duyurdu-60447.htm

-

Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2014
    Tür: Music
    Dağıtıcı: Ubisoft
    Geliştirici: Ubisoft Paris

Just Dance Wiki! (LINK)
    Wikipedia (LINK)

http://www.gamefaqs.com/PS4/805545-just-dance-2015
    http://www.ign.com/games/just-dance-2015/ps4-20019773
    http://www.gamespot.com/just-dance-2015/

Resmi Site:http://just-dance.ubi.com/en-us/home/index.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Aralık 2014; 9:00:50 >

• Niye bu konuya hiç yorum atılmamış yahu. Gayet zevkli bir oyun.
  • Guzel oyun ama icerik olarak bir adim geriye gitmisler. JD 2014'te daha fazla icerik vardi. Versus ve onstage modlarinin gitmesi kotu olmus. Hala eglenceli ama JD2014teki o heyecani alamadim.

Bir sey daha oyunu spottan aldim ama oyun ntsc icinde de dolayisiyla papoutai yerine till i find you var ve dlcleri indiremiyorum. Kurmuyor. Bu tum spot oyunlarinda boyle midir? Boyleyse ilerde alacagim tum spot oyunlarina agir bir darbe olur dlc alamamak.

Ve siz suan oyun magazasina erisip alabiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Guzel oyun ama icerik olarak bir adim geriye gitmisler. JD 2014'te daha fazla icerik vardi. Versus ve onstage modlarinin gitmesi kotu olmus. Hala eglenceli ama JD2014teki o heyecani alamadim.

Bir sey daha oyunu spottan aldim ama oyun ntsc icinde de dolayisiyla papoutai yerine till i find you var ve dlcleri indiremiyorum. Kurmuyor. Bu tum spot oyunlarinda boyle midir? Boyleyse ilerde alacagim tum spot oyunlarina agir bir darbe olur dlc alamamak.

Oyun ntsc senin psn hesabın eu bölge ise indiremezsin gidip us hesap açmam lazım

• quote:

Guzel oyun ama icerik olarak bir adim geriye gitmisler. JD 2014'te daha fazla icerik vardi. Versus ve onstage modlarinin gitmesi kotu olmus. Hala eglenceli ama JD2014teki o heyecani alamadim.

İyi günler, JD 2014'ü arkadaşımın öğrenci evinde oynuyordum. Tabi orada ortam, makara, muhabbet ve rekabet olunca aşırı zevkli oluyordu. Şimdi kendime ps4 aldım buna JD almak nasip olmadı malum daha kamera falan almak gerekiyor. O yüzden pek cevap veremeyeceğim ne yazık ki.

En kısa zamanda alacağım. Çünkü dans etmeyi epey seviyorum. İnternetten herhangi birinin koreografi videoları açıp kız kardeşimle ya da kız arkadaşlarımla dans ettiğim bile oluyor. Açıkcası koreografi dağarcığımı 2015 ile genişletirim oradan da zumba derslerini vermeye başlarım düşüncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

quote:

İyi günler, JD 2014'ü arkadaşımın öğrenci evinde oynuyordum. Tabi orada ortam, makara, muhabbet ve rekabet olunca aşırı zevkli oluyordu. Şimdi kendime ps4 aldım buna JD almak nasip olmadı malum daha kamera falan almak gerekiyor. O yüzden pek cevap veremeyeceğim ne yazık ki.

En kısa zamanda alacağım. Çünkü dans etmeyi epey seviyorum. İnternetten herhangi birinin koreografi videoları açıp kız kardeşimle ya da kız arkadaşlarımla dans ettiğim bile oluyor. Açıkcası koreografi dağarcığımı 2015 ile genişletirim oradan da zumba derslerini vermeye başlarım düşüncesindeyim.

Katılıyorum ya oyun acayip eğlenceli ben daha çıkmadan youtube'da videolarını seyrediyodum. Birde keşke daha iyi dans edebilsem dışardan acayip garip görünüyoruz

Birde ps4 kamerası çok sinir bozucu çok iyi ortam koşullarında yapılması gerek yoksa sizi tam algılamıyor ama hiç olmazsa move algılamasını iyileştirmişler ps3teki gibi değil. Neyse ne yapalım PS5'te tam oturturlar artık bunu da. Puanı taktığım zamanlarda move ile oynuyorum eğlenmek istediğim zaman kamerayla.

Oyuna yeni eğlenceli alternatif modlar eklemişler ama bunların sayıları daha fazla olmalıydı eğlenceliler ama önceki JD'deki battle, extreme vs boşluğunu dolduramıyor. Özellikle versus gibi çok keyifli bir modu niye kaldırırlar anlamıyorum.

Just Dance NOW heralde buna ait olanın bütçesinden yedi seneye daha içeriği bol bir JD geleceğine inanıyorum.

• Bu oyun çıktımı şimdi yoksa daha var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Bu oyun çıktımı şimdi yoksa daha var mı?

Çıktı çıktı
  • 2014 olanı, kamera ile arada en az 2 metre mesafe istiyordu. bunda da durum aynı mı?
  • PSN: Tutkuberk888 ekleyin dans ederiz... (Sizin eklediğinzi anlayabilmem için lütfen eklerken istek metinin e "JD" yazınız)
  • Şimdi bu oyunu PSN HK üzerinden alsak bir sorun çıkar mı acaba DLC konusunda Yani şarkılar da değişiklik olur mu?
  • Jerksabird J kullanıcısına yanıt
    Hayır bir değişiklik olacağını zannetmiyor ancak sağ üst köşede profilim diye alan olacak oraya baktığında değişmiyen ülke bayrağı var hangi psn üzerinden oynuyorsan daha çok o ülkenin oyuncularıyla oynayacağını ve o ülkedeki oyuncular sıralamasında göZükeceğini biliyorum.
  • Bu için oyun kamera şart değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 1 Kasım 2014; 15:59:29 >
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    İstersen android telefon ve ya da ios özelliklerine sahip telefonlarda "just dance 2015 controller" diye uygulama var ve ya move takıpta oynayabiliyorsun tabi ben camera ile oynuyorum ama tabikide camera olmadanada oynanabiliyor bende telefon bağlayarak denedim move ve ya wii controllerinden farkı yoktu ...
  • utkuberk kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir gecikme oluyor mu? Bir de sadece kol hareketinden nasıl yapıyor anlamış değilim hani baş, gövde yani vücudun geri kalan hareketlerini es geçiyor, sadece telefonun olduğu noktaya göre puanlama yapıyor Kamera almak şart oldu olmayacak böyle yoksa ne anlamı kaldı sadece ellerden puan kapmanın Hem yukarı da kendimi görmem gerek

quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

Hayır bir değişiklik olacağını zannetmiyor ancak sağ üst köşede profilim diye alan olacak oraya baktığında değişmiyen ülke bayrağı var hangi psn üzerinden oynuyorsan daha çok o ülkenin oyuncularıyla oynayacağını ve o ülkedeki oyuncular sıralamasında göZükeceğini biliyorum.

Teşekkürler, umarım bir sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 1 Kasım 2014; 21:49:51 >

• Size bir sorum olacaktı benim şuan just dance 2015 im amerikan psn inde oynuyorum ancak dlc alamıyorum (ücretsiz dlc de dahil) ama türkiye pn ine geçtiğimde tüm dlc ler gözüküyor amerikan psn nemdede nasıl alabilirim?
  • Ya bu oyun kardeslikle alinabilirmi ?

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Tabikide
  • Yani sonucta online oynarken iki kisi oynayabilirmiyiz peki ?

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Diğer kardeşlik oyunlarındada oluyor diye biliyorum bundada olur herhalde ( emin değilim )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.