Şimdi Ara

Letgo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
43.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google İle Giriş Yapın gırebılırsınız BEn Suan Gıremedıgım HEsabıma Bu Sekılde Gırebılıyorum

Evet Bir Yolu Var Yaklasık 4 Adet Facebook Hesabım VAr Hepsını Denedım Ancak Hepsınde Aynı Hayatı ALdım Baglanmıyor
  • Saçma sapan bir uygulama ve çalışanları var kuş kafesi satıyorum açıklamada kafes satılıktır ibaresi var ama resimde kuş gözüküyor diye ısrarla ben ilanı koydukça açıklamayı okumadan hayvan satmak yasaktır diye ilanı siliyorlar
  • Ya beyler ben satmaktan vazgeçtim ve ilanimi silmek istiyorum ama sil diye bir şey yok ne gereksiz bir uygulamaymis ...

Çözüm yolunu buldum arkadaşlar ürün fotoğrafı yerine siyah bir ekran resmi koyun letgo sistemi otomatik olarak siliyor. Saçma sapan bir uygulama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 24 Aralık 2016; 13:15:4 >
  • Bunca yıldır bu kadar berbat bir uygulama görmedim !!

Ulan gerekli gereksiz her şeyi önüme koymaları bir yana aradığımı bulamıyorum.

Tarih saat sıralaması yok.Abuk subuk bildirim kendinden ekran açmalar. YUH be!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 1 Şubat 2017; 16:44:20 >
  • Ürünler kalitesiz ve fiyatlar çok saçma. Kullanılmış 6s'i 2400-2500'e satmaya çalışanlar var sıfırını alıyorsun zaten o fiyata. Logitech G230 kulaklığımı satmıştım tek o zaman işime yaradı bu uygulama. Ayrıca mesajlaşma sistemi çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mail attim bakalim ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de uygulama açılıyor ama ne ürünlerim ne sohbetim ne arkadaşlarım gözükmüyor listede
  • 2 Hesabım var ve satış yapıyorum, fakat sebepsiz bir yere ikisine birden giremiyorum
    '' Geçersiz kullanıcı adı veya şifre. Lütfen tekrar dene. '' Bunun şeklinde
    Uygulamayı silip tekrar yükledim aynı sorun ne yapabilirim?
  • Bi işe yaramaz bu letgo daha bişey satamadim 3 yıl oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.