200 liraya mi aldın. Marka model nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Letgoda Dolandirildim (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ROUGE44200 liraya mi aldın. Marka model nedir
Alıntıları Gösterhd6870
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jurvetshd6870
Alıntıları GösterOzelden yazarmısın bana yardımcı olucam sana
quote:
Orijinalden alıntı: ROUGE44Ozelden yazarmısın bana yardımcı olucam sana
Alıntıları GösterAbi Gerek Yok Ya Olan Oldu Boşver
Telefon yok, isim yok bisi yok. Bi sonuc alman imkansiza yakin. Birine para havale etmis olsan, cep telefonunu almis olsan bi sekilde yazismalari gosterip savciliktan sonuc alabilirdin. Böyle bi sonuc alman imkansiza yakin.
quote:
Orijinalden alıntı: besttrrTelefon yok, isim yok bisi yok. Bi sonuc alman imkansiza yakin. Birine para havale etmis olsan, cep telefonunu almis olsan bi sekilde yazismalari gosterip savciliktan sonuc alabilirdin. Böyle bi sonuc alman imkansiza yakin.
Biliyorum Oyizden savcilikla Ugrasmak İstemiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: sasasa671adamın memleketten dönmesini bekle
-
Bende mi 3 Band ile hdd takas etmiştim. HDD arızalı çıktı. Adama yazdım "almasaydın" dedi.
Coğrafya kaderdir.
Şu an bilgisayarınızdan hiç görüntü alamıyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Griffith -- 31 Ağustos 2020; 1:22:29 > -
Csb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterLoki -- 31 Ağustos 2020; 1:38:35 >
Üzüldüm ya aileye anlatmak bu durumu çok zor
-
ne malum senin kırmadığın sıkıntılı iş bunlar en iyisi sıfır almak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 31 Ağustos 2020; 2:18:49 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN BENDE KASA TOPLAMA DELİSİYİM (AL YATIR SATAMA CIYIM) BANADA ANKARA SİNCANDA 120 TL HD6790 A MESAJA TTIM 5 TL İŞİN UGRASMAYIM TAAM TM DEDİ GİTTİM MAL GİBİ 105 TL 2018 DE ÇARPILDIM Bİ PARÇA KOPMUŞ 3 BACAK MİNNİCİK TRANSİSTÖR LEHİMLEDİM DVİ GİRİŞİNDEN KENDİ KARTINDAN SÖKTÜM MALLIK SONRA OLDU DEDİM OLDUDA KALDIRIP TAKONCA YİNE RENKLER 256 RENK WİN98 OLDU:(. Bİ KWREDE ASUS AM3 ANAKART SATRI PİCİN BİRİ BİDE 450500 WATT ÇİZİK VİDALAEI KASA VİDALI PSI KPCA HERİF KİMSE UTANMAZ KARRI AL SENDE 180TL AAT KURTUL MADEM AİLENDE PARA YOK BENDE ASUS KARTI GEEİ SATRIM AYNI FİYATA
Artık Güvenmicem Ya Okadar Denemeden Aldik Die Dolandirildikquote:
Orijinalden alıntı: tonodias
Ya yukarıdakini 👆🏻 yapacaksın ya da ürün bilgi sayfasında eğer “üründe problem yoktur, arızasızdır, sıkıntısızdır, hiçbir problemi yoktur” gibi bilgilere yer verdiyse dilekçe ile başvuruda bulunabilirsiniz ama tabi mahkemede de bilirkişi raporu felan istenebilir, uzayabilir. Uğraşmak istiyorsan hakkını aramak için küçük de olsa elinde ispat verisi olmalıdır kardeşim.
Bana kalsa böyle bir durumdan ders alır bir daha 2. el anakart almazdım :).
Not: Çok klasik olacak ve söylemiyeyim dedim ama söylemekte yarar var: bu tür 2. el ürünleri deneyip görmeden çalıştırmadan almamakta yarar var. Bildiğiniz güvendiğiniz yerlerden almanızı öneririm.
Geçmiş olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Gecmiş Olsunquote:
Orijinalden alıntı: MMistanbulBende mi 3 Band ile hdd takas etmiştim. HDD arızalı çıktı. Adama yazdım "almasaydın" dedi.
Coğrafya kaderdir.
Hayir Ekran Kartım Yok Onboard da Calişmiyorquote:
Orijinalden alıntı: GriffithŞu an bilgisayarınızdan hiç görüntü alamıyor musunuz?
Anllattım Ya Cok Kotu Oldu Ama Olan oldu Artikquote:
Orijinalden alıntı: galaxygÜzüldüm ya aileye anlatmak bu durumu çok zor
Cok Kotu Durum Ya İnsan Dusmanina Getirmesin
Sıkma canını ilerde daha büyük doöandırılmaktan iyidir
acı bi ders olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X