arkadaşlar bişi sorcam şimdi letterden eşya gönderimi sırasında gönderceğimiz kişinin oyunda aktif olması şartmı ?
Beyler letterden kendinize eşya yollamak isterseniz: Lettere göndereceğiniz itemi veya parayı koyun daha sonra kendi nickinizi girin ve biz boşluk bırakın... Burdan da bilmeyenlere öğretmiş olduk bu topic aracılığıyla...
quote:Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR Beyler letterden kendinize eşya yollamak isterseniz: Lettere göndereceğiniz itemi veya parayı koyun daha sonra kendi nickinizi girin ve biz boşluk bırakın... Burdan da bilmeyenlere öğretmiş olduk bu topic aracılığıyla... bi ara bu kapatıldı şu an aktifmi ?
quote:Orjinalden alıntı: RainDancer quote:Orjinalden alıntı: TRojka oyundan birine sorsan cart diye sölerdi oyuna giremiyorum dedim oyunda kendini akıllı sananlar war para versöylerim dior adam
quote:Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu quote:Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR Beyler letterden kendinize eşya yollamak isterseniz: Lettere göndereceğiniz itemi veya parayı koyun daha sonra kendi nickinizi girin ve biz boşluk bırakın... Burdan da bilmeyenlere öğretmiş olduk bu topic aracılığıyla... bi ara bu kapatıldı şu an aktifmi ? Aktif hocam ben hiç kapalı olduğunu görmedim... Az önce kendime 2 sayfa mana attım...