Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unigfb59

Arka planda çalışan bisey olmasın gece yatarken %80di sabah kalktigimda %76ydi şuan itibari ilebhala %15 şarj var

Gece yatmadan önce arka plandaki programları kapattım fakat öyle bir düşüş oldu. Sabah gereksiz programları sildikten sonra akşama kadar götürdü telefon. Ekran süresi de 4 saati geçti, bakalım bir hafta sonra netleşir batarya durumu :)
  • Arkadaşlar elimde 1 adet x500 vardır ilgilenenler ikinci el bölümünden ilanıma bakabilir.
  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt
    O paraya çok zor ama hayırlı satışlar diyelim.
  • quote:

dostum romu upload etme sansın varmı çin sitesinden yukleyemıyorum.Sanırım google play ıcın bı cozum buldum bende deneyıp paylaşmak ısterım.

akşama upload ederim arkadaşım sen nasıl bir yöntem buldun benimde aklıma bir yöntem geldi.

önce kamx in yayınladığı rom u kurudm miui mi appsdan google installeri var değişik onu apk haline getirdim şimdi akşamada bu jill in romu kuracağım ve bu google apk ile deneyeceğim bakalım inşallah olur..
  • madada256 kullanıcısına yanıt
    google play yüklemeyı deneyeceğim bi bak istersen.yada bu yöntem google play başka yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unigfb59 -- 21 Aralık 2015; 16:42:31 >
  • Arkadaşlar LeTV Le 1S X500 için elinde fazla temperli cam filmi olan var mıdır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Biraz zor gibi. Aliexpresten alabilirsiniz. Bir satıcı vereyim. çok hızlı kargoya veriyor. 2. siparişimi verdim. ikisinde de çık hızlı bir şekilde kargoya verdi.
  • quote:

google play yüklemeyı deneyeceğim bi bak istersen.yada bu yöntem google play başka yükleme

ne google play base nede google play pico işe yaramadı yani bu romda sorun var anlaşıldı bu artık başka bir rom deniyeceğz bizde napalım...

hocam sen olmadı bı upload et bı denıyım bende
  • Ekran açıkken, kulağı telefona dayayınca cızırtı duyan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik Ben böyle bir ses duymadım. Ses bayağı net duyuluyor mu? Gecenin sessizliğinde bir denemek lazım. Akşam bir dinleyeyim 2 telefonda da.

• Bende de öyle bir ses yok.

Bu arada gereksiz uygulamaları sildikten sonra gece yatmadan önce wifi yi kapattım ve arka plandaki uygulamaları sonlandırdım. Sabah kalktığımda %1 azalmıştı pil.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon %4 azaltıyor sabaha kadar. Eşimin telefonu aynı x500 sabaha kadar %1 düşüyor. Eşimin telefonu 3 gün sürekli açık şarjı gidiyor. Aynı ROM ve uygulama yüklü nasıl oluyor anlamıyorum. Siz çalışan uygulmalarınızin ekran görüntüsünü yuklebilir misiniz buraya? Bize de ışık tutar belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: me2468

Benim telefon %4 azaltıyor sabaha kadar. Eşimin telefonu aynı x500 sabaha kadar %1 düşüyor. Eşimin telefonu 3 gün sürekli açık şarjı gidiyor. Aynı ROM ve uygulama yüklü nasıl oluyor anlamıyorum. Siz çalışan uygulmalarınızin ekran görüntüsünü yuklebilir misiniz buraya? Bize de ışık tutar belki.

Akşam eve gidince mesaj atarım hocam. Evde çocuğa ninni dinletirken wi-fi yi açmayı unutup hep telefonun datası üzerinden youtube açmışım ve dün telefonun kotası bitmiş :) Akşam eve gidince resimleri gönderirim size. Bende ekran parlaklığı %75 civarlarında standart bir şekilde duruyor, şuan 3.5 saat ekran açıklığı var ve %42 şarj kalmış durumda. Gündüz telefondan interneti kullanmadığım için şarj gitmiyor evde de wifi ile bağlandığım için belki de az gitmiş olabilir.

• Cızırtı ekran açıkken çok net duyuluyor, özellikle telefon ısındıysa.
    Ekran kapalıyken de az biraz cızırtı duyuluyor.

• Arkadaslar bu telefonu gümrüğe takılmadan sorunsuz bir şekilde alabileceğim yer var mı? Varsa özelden yollayabilirmisiniz? Şimdiden tesekkurler

• quote:

hocam sen olmadı bı upload et bı denıyım bende

mega.nz ye uploada başladım gfb kardeşim bitince paylaşırım burada..
    Şimdi bisey deneyeceğim umarım başarırız. yanlız bıseyı farketım imei değişiyor nou eger ayarlarsak nasıl guncelleyeceğiz?
  • devitos D kullanıcısına yanıt
    Riski her zaman var bu işlerin, birazda şans işi zaten.

• Bugün 9S romu çıkabilir :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.