Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefonndan memnun musunuz ?
  • hocam linki paylasmayı direk düşündüm ama cok kişinin alması gümrükteki eksikligi gidericegini ve baska kişileride madur edecegini düşündüm genede istersniz direk paylasabilirm , özelden isteyenlere dagıtılmıstır link gercekten 21 gün içinde sapasaglam sorunsuz bi şekilde elime geldi
  • slotoma kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bende link alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: slotoma

hocam linki paylasmayı direk düşündüm ama cok kişinin alması gümrükteki eksikligi gidericegini ve baska kişileride madur edecegini düşündüm genede istersniz direk paylasabilirm , özelden isteyenlere dagıtılmıstır link gercekten 21 gün içinde sapasaglam sorunsuz bi şekilde elime geldi

Linki banada yollar mısınız?
  • Telefonum elime ulaştı bugün. Şarj kablosu ve diğer aksesuarlar yolda henüz. Şarjı az Olduğu için fazla kurcalayamadm. Sürüm 7s stabil yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonda bugün elime geçti.
    Ancak telefonu adam etmeye nereden başlayacağımı bilemiyorum?O kadar uzak kaldım ki bu versiyon yükleme işlerinden.
    Önce driver,sonra twrp recovery,ardından rom kurulumu en son da imei değiştirme yolunu mu izleyeceğiz?Rom kurulunca root işlemi de otomatik yapılmış mı oluyor?

Edit:Version 8.8.007S(Stable) yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 28 Aralık 2015; 20:31:40 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 29 Aralık 2015; 10:52:45 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 28 Aralık 2015; 20:21:17 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 28 Aralık 2015; 20:20:50 >
  • beyler şarj adaptörünün bakarmsınız bende bunlar yazıyor 5v/9v = 2.7 A / 12v =2.0A

24W/3A felan azması gerekmiyo mu?
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    s.a mr.blof,
    telefonu nereden aldın ve telefonu elıne alınca ılk ızlenımlerın ne oldu, kamerası felan nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gps performansini dener misiniz ?

• arkadaşlar telefonun sarjı çok az gidiyor ne yapabilirm yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00205

arkadaşlar telefonun sarjı çok az gidiyor ne yapabilirm yardımcı olurmusunuz

Hangi romu kullanıyorsunuz hocam?

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    bb72 8s romu kullanıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00205

bb72 8s romu kullanıyorum hocam

Hocam ben bu romla full wifi 7,5 saat ekran aldım, siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

• LeTV X500-LG G3

• bende letv 1s 5.5.007S(stable) sürümü yüklü. telefon %100 türkçe değil. çoğu menü içeriği ingilizce ve bu durum sinir bozucu. ayrıca arkaplan resmini değiştirdim, bi önceki arkaplan resmini bidaha bulamadım. telefon çok şık ama yazılımda bayağı sıkıntı var. ve telefonun menülerini ve içeriğini kullanmak gerçekten çok zor, çok karışık. menüleri karıştırırken yanlış bişey yapacağım bidaha geri dönemem diye korkuyorum.
  • ROM sorun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.