Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tahminmi yoksa kesin biliyormusun
  • Muhtemelen bugün stabil sürüm çıkmayacak.
    Çünkü developer Rom yayınladılar.
  • bu hoş değil çok fazla ddeneme sürümü yapıyorlar yani yazılım konusunda çok fazla düzenleme yapıyorlarki kararlı sürümde de çıkarsqalar bildirim sorunu var zaten başa bela.. bi rom yapsalar en sağlam olsa keşke..
  • 37e sürümü çıktı fakat haftaya çarşamba gününe kaldı deniliyor.

Bu arada greenify programını yükledim pil durumu için. Daha önceden bu programı kullanan var mı? Herkes olumlu yorum yapmış program hakkında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unigfb59

Şimdi bisey deneyeceğim umarım başarırız. yanlız bıseyı farketım imei değişiyor nou eger ayarlarsak nasıl guncelleyeceğiz?

https://mega.nz/#!sscW2SxR

şifre anahtar : y0c4WSbai0pqGYyt5m2hMIxdH0U5dY42Ufc2hwk8rrM

romu upload ettim aşağıda linki kardeşim buyur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madada256 -- 23 Aralık 2015; 20:19:45 >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    greenify uygulaması emin olun batarya konusunda çok ama çok işinize yarar benzersiz bir program diyebilirim. Kullanabileceğiniz en iyi tek program.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: user_sevvv

greenify uygulaması emin olun batarya konusunda çok ama çok işinize yarar benzersiz bir program diyebilirim. Kullanabileceğiniz en iyi tek program.

Siz kullanırken xposed kurdunuz mu ? Yoksa sadece greenify yeterli gelir mi, sistem uygulamalarına müdahale etmeye gerek var mı?

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    xposed kurulumuna gerek yok. sistem uygulamalarına müdahale etmeyin.

• Arkadaşlar play store da arka plan işlem sınırı uyarısı alıyor musunuz? Genelde 3 5 mb lık uygulama indirirken sorun yok. 60 70 mb uygulama indirirken arka plan işlem sınırı uyarısı verip indirmeyi durdurup play store dan çıkıyor.
  • Bu cihaz haftaya elimde olacak.

Genel olarak bilmemiz gereken neler var? Su sorunlar var. Su rom en iyisi seklinde.

• Şuan rom olarak en son 8S sürümü var, dil olarak türkçe dil desteği %100 değil fakat yeterli seviyede. parmak izi okuyucusu, uzaktan kumanda uygulaması falan sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Telefon çok şık, işlemci ve ram konusunda sıkıntısı yok, gayet yeterli fakat ekran paneli renk tonlaması olarak bana sanki biraz soluk gibi geldi. Birde pil tüketimi konusunda biraz eksiklik var gibi, ben greenify uygulaması ile çözüm bulmaya çalışıyorum. Kamera daha iyi olabilirdi fakat bu fiyata bu telefon için gayet yeterli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Şuan rom olarak en son 8S sürümü var, dil olarak türkçe dil desteği %100 değil fakat yeterli seviyede. parmak izi okuyucusu, uzaktan kumanda uygulaması falan sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Telefon çok şık, işlemci ve ram konusunda sıkıntısı yok, gayet yeterli fakat ekran paneli renk tonlaması olarak bana sanki biraz soluk gibi geldi. Birde pil tüketimi konusunda biraz eksiklik var gibi, ben greenify uygulaması ile çözüm bulmaya çalışıyorum. Kamera daha iyi olabilirdi fakat bu fiyata bu telefon için gayet yeterli bence.

Ekranı lenovo'nun ekranları gibi o zaman. Baktığın zaman görüntü çok iyi diyemiyorsun. Elbette ekran kalitelidir ama 1. sınıf değildir.

Bu telefon bana mi4'ü bıraktıramayacak herhalde. Satarım o zaman

• S.a arkadaşlar şuan halihazırda LeTV 1S X500 modelını kullanan kac kısı var aramızda ?

• Selam arkadaşlar. Elimde Letv x500 var. redmi note 3 ile takas etmek istiyorum. Sebebi ise redmi note 3 te ekran süresi biraz daha fazla.. Elimdeki telefon 15 günlük olup sıfırdır. Daha yeni elime geçmiştir. REDMİ NOTE 3 İle takas etmek isteyen olur ise bana yazarsa sevinirim. Sakaryalıyım. Teşekkürler
  • arkadaşlar telefonu nereden nasıl edindiğinizi yazarsanız sevinirim. lg g2 telefonum var(2sene lik) ekranı kırılıp değiştiğinden beri telefonun kenar kısımları dokunmatiği algılamıyor. açıkçası telefonumdan soğudum. bu telefonu almaya niyetlendim.
  • kardeşim ozelden link atayım oradan al 21 günde geldi telefon
  • Yandex deneyen oldu mu ?

" rotadan ciktiniz.... Rotaya geri dondunuz " diye sık sık duyuyor musunuz ?

Gps performansi deneyen varsa deneyimlerinizi paylasir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: slotoma

kardeşim ozelden link atayım oradan al 21 günde geldi telefon

Merhaba.
    Rica etsem banada linki gönderebilirmisiniz?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: slotoma

kardeşim ozelden link atayım oradan al 21 günde geldi telefon

Hocam rica etsem bende alabilirmiyim satıcının linkini ? Gümrükte sorun çıkmıyormu ?
  • Forum için bir sakıncası yoksa linki burada paylaşın, ben de ilk mesaja ekleyeyim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.