Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanfizik25

bende letv 1s 5.5.007S(stable) sürümü yüklü. telefon %100 türkçe değil. çoğu menü içeriği ingilizce ve bu durum sinir bozucu. ayrıca arkaplan resmini değiştirdim, bi önceki arkaplan resmini bidaha bulamadım. telefon çok şık ama yazılımda bayağı sıkıntı var. ve telefonun menülerini ve içeriğini kullanmak gerçekten çok zor, çok karışık. menüleri karıştırırken yanlış bişey yapacağım bidaha geri dönemem diye korkuyorum.

Hocam 7S türkçe romu bence şuanki en kötü rom.Zaten bu rom çinli satıcıların kendilerinin rom dosyasıyla oynadıkları kötü diyebileceğimiz bir rom.
    Ben sırayla 7S türkçe, resmi 8S ve BB72 8S kullandım.Halen daha BB72 kullanıyorum.Yarın büyük olasılıkla resmi 9S romu çıkacak.İngilizce olmasına rağmen ona geçmeyi düşünüyorum.Çünkü firma her romda kendini geliştiriyor.

Not:Bu arada BB72 kullanan arkadaşlar sırf bana özgü mü bilmiyorum ama ben bu romda birkaç sıkıntıyla karşılaştım.Parmak izini sık sık okumama, chrome'da uzun süreli video izlerken aşırı çok aşırı derecede ısınma, 3G kullanırken şarjın az gitmesi ve herkesin karşılaştıkları türkçe dilde dosya yöneticisi ve kamera ön izleme problemleri.9S BB72 rom çıktığında bu sefer kullanıcı yorumlarını bekleyip yüklemeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 30 Aralık 2015; 20:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9s rom ile kendini geliştirse nolcak, önemli olan geliştirdiği romun türkçe olması. bu şekilde biz tlfnu hep ingilizcemi kullanıcaz. telefonu kullanmak bence bayağı zor. ayrıca aşağıdaki arkaplan resmini değiştirdim şimdi bunu bulamıyorum. bu arkaplan resmini nasıl bulabilirim? bide 9s sürümünü nasıl atıcaz ben bilmiyorumda nasıl yapıldığını?
     LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU)

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Parmak izini mükemmel derecede iyi okuyor ama telefonu bir süre kullanmadığınız zaman parmak iziyle ekran açmak için iki defa dokunmanız gerekiyor. Tatbikî parmak izi tanımlama bu konuda önemli.
    Parmak izi tanımlarken bir parmağın her noktasını tanıtmalısınız. Mesela ben sağ işaret parmağımın 20 farklı noktasını tanıttım.
    Türkçe dosya yöneticisi ve kamera ön izleme sorunu herkeste var. farklı kamera uygulamaları kullanarak bu problemi aşabiliriz.
    Benim dikkatimi çeken noktalar. Şebeke çekim gücü müthiş daha önceki telefonlarımın çekmediği yerlerde bile iyi çekim gücü veriyor. Telefon görüşmelerinde karşıya sesi çok iyi iletiyor. Karşıdan gelen ses de gayet iyi.
  • Ya ben de bu telefonu almak istiyorum türkiyeden alacağım ve elden bakarak almak istiyorum ankaradan veya kayserıden satan yok mu / istanbundan bir adam gonderiyim kesin alacaksan diyor ben de emin değilim şu cakma telefonlar gibi çıkar diye korkuyorum / dediğim şehirlerden satan var mi

• quote:

9s rom ile kendini geliştirse nolcak, önemli olan geliştirdiği romun türkçe olması. bu şekilde biz tlfnu hep ingilizcemi kullanıcaz. telefonu kullanmak bence bayağı zor. ayrıca aşağıdaki arkaplan resmini değiştirdim şimdi bunu bulamıyorum. bu arkaplan resmini nasıl bulabilirim? bide 9s sürümünü nasıl atıcaz ben bilmiyorumda nasıl yapıldığını?
     LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU)

Hocam bana o kadar karışık gelmiyor açıkcası.Tabii dil konusunda bir şey diyemem.Ben ingilizce kullanmayı tercih ediyorum.
    İlk sayfada yer alan twrp-root'un altındaki linke bakarsanız, o siteden de yararlanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: me2468

Parmak izini mükemmel derecede iyi okuyor ama telefonu bir süre kullanmadığınız zaman parmak iziyle ekran açmak için iki defa dokunmanız gerekiyor. Tatbikî parmak izi tanımlama bu konuda önemli.
    Parmak izi tanımlarken bir parmağın her noktasını tanıtmalısınız. Mesela ben sağ işaret parmağımın 20 farklı noktasını tanıttım.
    Türkçe dosya yöneticisi ve kamera ön izleme sorunu herkeste var. farklı kamera uygulamaları kullanarak bu problemi aşabiliriz.
    Benim dikkatimi çeken noktalar. Şebeke çekim gücü müthiş daha önceki telefonlarımın çekmediği yerlerde bile iyi çekim gücü veriyor. Telefon görüşmelerinde karşıya sesi çok iyi iletiyor. Karşıdan gelen ses de gayet iyi.

Dediğiniz gibi ses konusu ve wifi/3G çekim gücü olarak ben de beğeniyorum.
    Ama 8S de çok stabil çalışan parmak izi okuyucum da BB72 ile birlikte okumama sorunu oldu.Okumama derken bazen parmağımı hiç algılamıyor

• bana birisi şu bulamadığım arkaplan resmini nerden bulabileceğimi söyleyebilirmi? telefonun neresinde?
  • quote:

bana birisi şu bulamadığım arkaplan resmini nerden bulabileceğimi söyleyebilirmi? telefonun neresinde?

• Bu telefonla redmi note 3 le karşılaştırırsak hangisi öne geçer note 4 den geçeceÄŸim performans olarak hangisi redmi note yi 850 bu telefonu 775 e buldum hangisini seçmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falkee27 -- 29 Aralık 2015; 21:27:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    hocam tşkler. ama bende bu resim yok oraya girince yarım ışıklı mavi gezegen resmi var. bendeki kaybolmuş. dün ekrandaydı, silmediğime eminim değiştirdim daha sonrada bulamadım.
  • Falkee27 kullanıcısına yanıt
    Halen bende o ikilemdeyim kardeşim karar verirsen banada yardımcı ol lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

Bu telefonla redmi note 3 le karşılaştırırsak hangisi öne geçer note 4 den geçeceÄŸim performans olarak hangisi redmi note yi 850 bu telefonu 775 e buldum hangisini seçmeli.

.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumsal40

Halen bende o ikilemdeyim kardeşim karar verirsen banada yardımcı ol lütfen

Note 4 den çok memnunum ama yarış bisikleti alacağım için satıyorum bunu alacağım herhalde bide bu telefonun servisi varmı yani parçası vs nasıl bulunacak telefona bişey olumca

• bu telefona rom nasıl atılıyor? rom atmak istiyorumda. bende 5.5.007(stable yuklu)
  • ilk sayfada verilen linkteki yönergeleri takip ederseniz kurulumda sorun olmuyor.
    Ancak driverin tam kurulduğundan ve w10 da sürücü imzalama zorlamasının devre dışı bırakıldığından emin olmak lazım.
    Bir de twrp ilk yöntemle olmadı ikinci yöntem olan sp flash tool ile yükleyebildim.
    Kardeşim servisi falan yok ama yurtdışından yedek parça bulabilirsin

• http://www.needrom.com/category/others/i-j-k-l/letv/ burada letv romları var. en son 2 gün önce bi rom yayınlanmış (5.5.008s rom) bu romlar yeni romlarmı? bide bu romları nasıl atıcaz?
  • tlf çok geç şarz oluyor, orjinal şarz aleti ile hızlı şarzda 2 saat 20 dakkaya şarz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumsal40

Kardeşim servisi falan yok ama yurtdışından yedek parça bulabilirsin

Büyük ihtimal bu cihazı alacağım redmi note 3 yerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Nereden almayı düşünüyoraun kardeşim ? Aliexpressten mi yoksa TR içi mi ?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.