Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun şarz çabuk bitiyor. görüntülü görüşme yok. çoğu uygulama çalışmıyor durduruldu diyor. menülerdeki çoğu ayar ingilizce ve ne anlama geldiğini çözmek çok zor. şarz etmek ayrı sıkıntı yaklaşık 2,5 saatte şarz oluyor. yeni çıkan romlar ingilizce ve çince. ee bu telefon bu şekilde nasıl kullanılacak. ben soğudum telefondan.
  • hakanfizik25 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben her sayfada en az bir defa bahsediyorum yazılımdan.
    Bu telefonda nexus akıcılığı ya da ios stabilitesi bekleyen hayal kırıklığına uğrar.
    Firma telefon sektörüne daha bu sene girdi.Ve yazılım konusunda daha acemiler.Ben gelişeceğine inanıyorum o ayrı mesele.
    Bu telefonu telefonla uğraşmayı sevmeyen, recovery-rom-root işlemlerine aşina olmayana tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda (x500) jiroskop sensörü var mı?
    Telefonu halihazırda kullanan arkadaşlardan kontrol eden var mı?
    Telefonun satışının yapıldığı bazı sitelerde var görünüyor bazısında yok.
    Neden jireskop? VR gözlük için
  • Stabil 7S deki arkadaşlar 9S kullanmak istiyorsanız twrp ile full wipe yapıp kurmanızı tavsiye ederim.Uygulama Durduruldu hataları ve ya sistem kasılmaları olmaması için
    Şuana kadar bir hataya rastlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

Stabil 7S deki arkadaşlar 9S kullanmak istiyorsanız twrp ile full wipe yapıp kurmanızı tavsiye ederim.Uygulama Durduruldu hataları ve ya sistem kasılmaları olmaması için

nasıl şarj konusu özellike şarj performansı hılzı mı bitiyor yoksa daha kötümü yoksa aynımı yorumların nelerdir
  • telefonu bilgisayardan şarz etmek için sabah taktım. hala yüzde 100 olmadı. bu telefonu şarz etmek çok zaman alıyor. ve şarzda hemen bitiyor. telefonu aldığıma pişman oldum.
    Hocam ya şarj aletinizde ya kablonuzda ya da telefonunuzda problem var.Bildiğim kadarıyla forumdaki herkesin telefonu 1,5 saat içinde yüzde 1 den fulleniyor.En geç 2 saat
    Edit:bilgisayar kısımını görmemişim.Bilgisyardan yaklaşık 6 kat daha yavaş doldurursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 31 Aralık 2015; 16:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madada256

quote:

Stabil 7S deki arkadaşlar 9S kullanmak istiyorsanız twrp ile full wipe yapıp kurmanızı tavsiye ederim.Uygulama Durduruldu hataları ve ya sistem kasılmaları olmaması için

nasıl şarj konusu özellike şarj performansı hılzı mı bitiyor yoksa daha kötümü yoksa aynımı yorumların nelerdir

Hocam bügun şarj konusunda net bir şey söylemeyeyim.Hem ara sıra bilgisayara taktım hem de anca launcher felen değişebildim.Ama şuan için hiç fena gözükmüyor.Özellikle mobil verideki şarj kullanımı iyileştirilmiş gibi geldi

PC den şarj ederken zaten daha yavaş dolar. Kendi şarj aleti ile doldurduğunuzda gayet hızlı bir şekilde doluyor. Evde z2 var ondan 2 kat hızlı şekilde şarj oluyor.

• Şunu da belirteyim.Parmak izi okuyucu muazzam olmuş.Daha iyisi olduğunu zannetmiyorum.Maşallah...

• arkadaşlar telefon daha yolda ama bişey soracağım bu eski telefonların (tuşlu) ime lerini çaktığımızda 3g çalışıyormu nisandan sonra 4g çalışırmı sizce
  • telefonu singapurdan aldım kaç günde türkiyeye girer singapurdan alan varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: unigfb59

dostum romu upload etme sansın varmı çin sitesinden yukleyemıyorum.Sanırım google play ıcın bı cozum buldum bende deneyıp paylaşmak ısterım.

romu denedin mi upload ettiği muiu uluslararası romu aşağıda analtmış çalıştırmış..

http://www.letv.re/topic/106-miui7-151217-by-jill-international/

Ben yükleyici google ve oyun deposu yüklemek UESD o EUI üzerinde çalıştı ve MIUI rom

mesajını alırsanız oyun deposunda "bağlantı-deneme" ayarlarında otomatik tarih / saati, saat dilimini ayarlamak için deneyin veya ayarlar / acount gidin ve google hesabını kaldırmak ve geri ekleyin

https://mega.nz/#!5QUQ3BDb!sgfjcwxLNI_ALq400RG1BuoQ3qaBtX1vHjpl99_nxwo

iyi şanslar ve mutlu bir yeni yıl;)

• quote:

Şunu da belirteyim.Parmak izi okuyucu muazzam olmuş.Daha iyisi olduğunu zannetmiyorum.Maşallah...

selamlar
    8s roma göre farkları nedir? 8s de hatalı bazı yerler vardı bunlar 9s de düzeltilmişmi?

• YÛCEL kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda geliştirilenler yazılmıştı.
    Daha yeni kullanmaya başladığım için tam olarak yorum yapmayayım.

• Yandex performansini deneyen oldu mu arkadaslar ?

• 9s romunda denildiği gibi parmak izi okuyucusu çok iyi hale gelmiş fakat çoklu dil desteği olmadığı ve Çince uygulamaların çok olmasından dolayı yeniden 8s romuna döndüm.

• Hangi rom sizce 7s, 8s, 9s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun.yeni yıl sağlık ve mutluluk getirsin

• Arkadaşlar telefonda sistem uygulaması olarak bulunan Tarayıcı uygulaması Cm Security tarafından virüs olarak algılanıyor bu uygulamayı kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim. Telefonum rootsuz 7s Stable sürümü var.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.