Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    twrp ile full wipe nasıl yapabilirim ? Çok hakim değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: user_sevvv

twrp ile full wipe nasıl yapabilirim ? Çok hakim değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam advenced wipe dan internal storage hariç hepsini seçerseniz full wipe olmuş olur.(Hatta internali de seçebilirsiniz ama çok hakim değilseniz tavsiye etmiyorum.)Bu arada sıkıntılı bir durumda telefonu kurtaramayacağınızı düşünüyorsanız, bolca twrp-root-rom hakkında bilgi okuyup, işlemleri öyle yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    advanced wipe nasıl giriş yapabilirim ?

• quote:

advanced wipe nasıl giriş yapabilirim ?

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU)
    Üstat yardımların için teşekkür ederim. Uğraşa uğraşa uzmanı oldum :) sağolasın.

• user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam, ne için açtık bu konuyu

• Bu 8s den 9s e doğrudan geçebiliyor muyuz?Yani romu telefon hafızasına atıp doğrudan yüklüyor muyuz?
  • İlk günün sonuçları
    Yaklaşık şarjın %25'inde mobil veri açıktı.%70'inde de wifi açıktı.Gece yaklaşık 10 saat standby'da kaldı.Bu süre zarfında %5 gibi bir düşüş olmuş.Telefon chrome, facebook, sahibinden ve oyun ağırlıklı kullanıldı.
    Parlaklık çizgisi %20-25 arası.
    Not:Telefonu yine birkaç dakikalık bilgisayara bağlamak zorunda kaldım.

Rom: Resmi 9S
     LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 2 Ocak 2016; 0:58:27 >

9s sürümüne Google play store kurabiliyor muyuz ? Denedim ama olmadı.

• quote:

9s sürümüne Google play store kurabiliyor muyuz ? Denedim ama olmadı.

Gapps ile kolayca kurabilirsiniz.
    Telefonda twrp yüklü olmali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFC var mı acaba telefonda bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

Çok sağol.

• Merhabalar arkadaşlar yararlı bilgileriniz için çok teşekkürler.
    Bu markanın x900 modeline o kadar para vermek istemiyorum x800 daha uygun gibi sizin öneriniz nedir x500 mu almalıyım yoksa. Yada sizin önerdiğiniz bi model varmıdır

• yasbirq Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.

Üstat 9s sürümünde kamera ile çektiğimiz resimlere ait galeri uygulaması göremedim yok mu alternatif ne yapabiliriz ? Klavye ile yazı yazarken titreşimi nasıl kapatabiliriz ? Son olarak orjinal sürümlere kurulmak üzere türkçe dil var mıdır ? Bilgilendirirsen çok sevinirim teşekkürler.

• user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Şuan için türkçe yama gibi bir durum yok.
    Galeri uygulaması aynı devam ediyor.Siz göremediniz herhalde.
    Titreşim olayı: dil ve giriş seçeneklerinin içinde kullandığınız klavye uygulamasının ayarlarında bulabilirsiniz
    Ben touchpal klavye uygulamasını kullandığım için tam olarak tarif edemiyorum.

Galeri uygulamasının adı nedir ? Birde duvar kağıtlarını home screen yapıyorum fakat lock screen yapamıyorum ? Her iki ekrana nasıl uygulayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi user_sevvv -- 2 Ocak 2016; 11:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bu 8s den 9s e doğrudan geçebiliyor muyuz?Yani romu telefon hafızasına atıp doğrudan yüklüyor muyuz?

Arkadaşlar 9s romunu telefonun hafızasına atarak twrp ile yükleyebiliyor muyuz?Yanlış bir şey yapmayayım.
  • quote:

Üstat 9s sürümünde kamera ile çektiğimiz resimlere ait galeri uygulaması göremedim yok mu alternatif ne yapabiliriz ? Klavye ile yazı yazarken titreşimi nasıl kapatabiliriz ? Son olarak orjinal sürümlere kurulmak üzere türkçe dil var mıdır ? Bilgilendirirsen çok sevinirim teşekkürler.

Klavyede titreşimin kapatılması için Ayarlar/Dil ve giriş/ Google Klavye Ayarları/Tercihler/Tuşa Basıldığında Titret

Bunu bulmak için ayarlarda tek tek her bölüme bakmıştım =)
  • quote:

quote:

Bu 8s den 9s e doğrudan geçebiliyor muyuz?Yani romu telefon hafızasına atıp doğrudan yüklüyor muyuz?

Arkadaşlar 9s romunu telefonun hafızasına atarak twrp ile yükleyebiliyor muyuz?Yanlış bir şey yapmayayım.

BB72 çoklu dil desteğine sahip çince uygulamalardan arındırılmış rom 9s için daha yayınlanmadı. Ben kurdum fakat 8S geri döndüm. Driver falan yüklüyse romu telefonun hafızasına attıktan sonra recovery çalıştırıp diğer işlemleri yaptıktan sonra kurabilirsiniz. Bende ilk defa bu telefon ile rom attım, atmadan önce youtube dan videolar izledim. Altınbaşak nickli arkadaşa soru sordum, gerekli bilgilere sahip olduktan sonra rom işlemini yaptım.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.