Şimdi Ara

LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
24
Favori
67.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: user_sevvv

Galeri uygulamasının adı nedir ? Birde duvar kağıtlarını home screen yapıyorum fakat lock screen yapamıyorum ? Her iki ekrana nasıl uygulayabilir.

Hoacam galeri uygulamasını ad "Gallery"
    Bence sizin romda veya yüklemede problem var.Çünkü lock screen home screen yapamamanız çok enteresan.Aynı yerden seçim yapılıyor çünkü.
     LeTV LE 1S(X500) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (HELİO X10 - 3 GB RAM - PARMAK İZİ OKUYUCU)

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok teşekkür ederim.Demek bundan sonra rom yüklemek istersek romu hafızaya atıp full wipe yapıp yükleyeceğiz.Çok basit olacak.
    O halde BB72 nin 9s inin çıkmasını bekleyeyim.
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Üstat bende galerinin olmayışı kurduğum gapps arm64 5.0 stock paketinden kaynaklı. Sende kurulu paket hangisi link verebilirsen bende onu kurayım ? teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de pico kurulu.

Bende şimdi ona bakıryordum sağolasın.

Birde teamwin üzerinden kurulum yaparken tercihe bağlı 2 seçenek var zip file signature verification ve force md5 check on all zip files bunlardan herhangi birini seçiyormusun ? Ne işe yarıyorlar ?

• Seçmiyorsun hocam.

• Bende telefonu kullanıyorum yaklaşık 20 gündür ve verilen parayı hakediyor gerçekten kasa kalitesi amiral gemilerinden iyi olduğunu açıkça söyleyebilirim.Ekranı çok iyi sharp ekran parlaklığı yüksek ve net hd videolarda kaliteyi anlıyorsunuz.Batarya konusunda 4.5-5.5 saat arası ekran süresi alıyorum günü çıkarıyor ve bana yetiyor 2. günü isteyenler için ideal olmaz telefon redmi note 3 e yönelsinler.Hızlı şarj var 1.5 saatte doluyor buda iyi bir süre.Yazılım konusunda eksikleri var ama beni çok yormadı henüz nova launcher ile 8s bb72 rom ile ile kullanıyorum türkçesi yeterli buda nasıl olucak demiyorsunuz.Tek sıkıntısı kamerası diyebilirim.Ön kamerası çok iyi hatta iphone 6 dan daha iyi gibi geldi bana ama arka kamerası yetersiz fotoğraf için alacaksanız almayın.Kötü değil ama yetersiz fakat 800 fiyat bandında iyi kalite sunuyor yinede.Detay fotoğraflarında sıkıntı var loş ışıkta yetersiz kalıyor ama gün ışığında ve ya dışarıda manzara yakalarken güzel çekiyor.Bunun nedenide yazılım diye düşünüyorum 9s e güncellemedim ama kamerada bir optimizasyon olduğu söyleniyor.9s e güncelleyenler 8s ve 9s kamera karşılaştırması yapabilir.Menüleri akıcı telefonun daha donmadı oyunlarda nfs no limits ve asphalt 8 denedim sorunsuz iphone 6 dan farkı yok kullanımda.Ana tema ile kullanılmaz mutlak bir launcher gerekir.Ses kalitesi olağanüstü geldi bana çok rahat söyleyebilirimki hem kulaklıkta hem hoparlörde iphone 6 dan iyi.Kenardaki çizgiler ilk başta beni yanıltmıştı keşke çerçeveli olsa demiştim fotolara aldanmayın kesinlikle çerçevesiz süper gözüküyor ön kısım.Usb type c olması avantaj 6.0 güncellemesinden sonra telefonun çok iyi bir hal alacağını düşünüyorum.Martı beklemek gerek wifi çekim kalitesi çok iyi vodafone hattımda 3gde bazen sıkıntı yaşatıyor çekmemesi ile ama kapalı ortam olduğundanda olabilir diye düşünüyorum.Hız olarak sorun çıkartmadı nette.Wifi fixi yüklemenizi öneririm önceden bazı kesilmeler oluyordu onu önledi bb72 romundan kaynaklı.

Artılar-----
    Fiyatı en büyük artısı
    Kasa kalitesi çok iyi (metal ve gold renk premium hissi veriyor)
    Ses kalitesi olağanüstü
    Ekran çok iyi
    Kapasitif tuşların olması
    Ön kamera çok iyi
    Hızlı şarj
    Çift sim slotu
    Tasarım
    Ele oturması

Eksileri-----
    Arka kamera bana göre en büyük eksisi (Çok kötü değil ama ön kameradan sonra arka kamerada bir fark istiyor insan 800 tl ye yeterli ama bu telefona yetersiz x600 daha iyi geldi örnekleri)
    Standby bekleme süresinde çok pil harcıyor
    Pili yeterli ama 1 tık daha uzun gidebilirdi
    Tamamen türkçe olmayan dil ve yazılım eksikleri

Bu eksiklerin hepsi bence kapatılabilir şeyler ben telefonu aldığım için memnunum gözüm kapalı tavsiye ederim artıları eksilerinden bence fazla sizinde kafanıza yattıysa alabilirsiniz ben forumdan getiren arkadaşlar aracılığı ile aldım.

• Bir bilgilendirme yapayım.8S te bildirim sorunu yaşıyorduk.Telefon ekran kapalıyken derin uykuya geçiyordu, whatsapp, facebook bildirimleri gelmiyordu.Whatsapp'ı açınca bütün mesajlar birden geliyordu.Gördüğüm kadarıyla 9S'te bu sorun düzeltilmiş.

• bahsettiğiniz rom'lar arasında (9s ve 8s) kamera çekim örneklerini bende merak ediyorum. eğer ki son sürüm ile kamera optimize edilmiş ise bende almak istiyorum. bu iki rom'da da kamera çekimleri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
    Ana ekrandaki setting iconu kayboldu tekrar ana ekrana nasıl getiririm.

• 9s ROM için:
    Cihazın standby da fazla pil yemesinin sebebi deep sleep'e girmemesi. İllaki yeni yazılımla halledilecek bir olay diye düşünüyorum.

Edit:
    Le 1s in kamerasına laf edenler şu videoyu izlemeli önce.
    Redmi Note 3 den çok daha iyi. Özellikle videoda. Note 3 çok bulanık kalmış.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=374&v=DCbcPmhWn2g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 3 Ocak 2016; 1:35:48 >
  • Arkadaşlar x500 mü x800 mü sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

9s ROM için:
    Cihazın standby da fazla pil yemesinin sebebi deep sleep'e girmemesi. İllaki yeni yazılımla halledilecek bir olay diye düşünüyorum.

Edit:
    Le 1s in kamerasına laf edenler şu videoyu izlemeli önce.
    Redmi Note 3 den çok daha iyi. Özellikle videoda. Note 3 çok bulanık kalmış.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=374&v=DCbcPmhWn2g

Redmi note 3 kullanmadim iPhone 6 ve Samsung note 3 ve s4 kullandım s4 ten gündüz çekimlerinde iyi ama detay dusuk ışık fotolarinda kötü yazı belge çekimlerinde ise daha iyi i6 dan on kamerası hariç her anlamda kötü arka kamerası ama tabi fiyat farkı var karşılaştırmiyorum kullandığım süreçte çok fotoğraf çektim ileriki müsait zamanlarda karşılaştırma örneklerini atabilirim bu telefon larla kamerası kötü demedim ama benim beklentimi karşılamadı herkesin beklentisi farklı olabilir ama 800 lira için yeterli bunu tekrar edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurhan34 -- 3 Ocak 2016; 1:46:01 >

• Telefonda OİS var mı ?getirtmeyi düşünüyorum bi tane
  • mskblt kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam.

• İlk mesajdaki link acilmiyor. Cihaz 8.8.007S rom ile geldi. Ana menuler Turkce sadece. Bb72 dediginiz rom bu mu?

• eui rom da ota güncelleme kısmı var mı arkadaşlar ben bulamadım? 5.5.007s rom var üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 3 Ocak 2016; 11:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

İlk mesajdaki link acilmiyor. Cihaz 8.8.007S rom ile geldi. Ana menuler Turkce sadece. Bb72 dediginiz rom bu mu?

O eski sürüm oluyor 8s versiyonu nü yukleyin

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.