Merhabalar, Oyuna yeni başladım çoğu şeyi yavaştan öğreniyorum fakat bir türlü 20 level mount binek alamadım görevde çıkmıyor resim ekledim yardımcı olabilir misiniz ? Wolf alacağım adamda bu yazı çıkıyor.
Orgrimmar ile repin exalted olmalı orc değilsen kurt almak için. Orc ırkıysan alabilirsin exalted olmadan.
Başka ırksa karakterin o ırkın mountunu alabilirsin direk.
quote:
Orijinalden alıntı: we[AGRA]
Orgrimmar ile repin exalted olmalı orc değilsen kurt almak için. Orc ırkıysan alabilirsin exalted olmadan.
Başka ırksa karakterin o ırkın mountunu alabilirsin direk.
Hocam cevabın için teşekkürler ben troll hunter seçmiştim o yüzden mi alamıyorum acaba yeni olduğum için dediğin kısımdan pek bir şey anlamadım ne yapmam gerekiyor tam olarak peki
quote:
Orijinalden alıntı: emretasman30
Hocam cevabın için teşekkürler ben troll hunter seçmiştim o yüzden mi alamıyorum acaba yeni olduğum için dediğin kısımdan pek bir şey anlamadım ne yapmam gerekiyor tam olarak peki
Alıntıları Göster
troll açtıysan troll bineği satan troll abiyi bul ondan raptor al her ırkın kendi ilk level binekleri mevcuttur. başka ırk için rep gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
troll açtıysan troll bineği satan troll abiyi bul ondan raptor al her ırkın kendi ilk level binekleri mevcuttur. başka ırk için rep gerekir.
Alıntıları Göster
Çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme