Şimdi Ara

LEVEL 50 DE TROLL KESTİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunda ne varki zaten Trollun vurdugu 500 demeç done done kes Ben 43 lwl iken donuyodum yarım saatte
  • bu forumun %60 ı sallamış
  • bende 6 lwl deyken solucan kesiyodum bune ki
  • bende 5 lvlken orc weater kesiyodum ciddiiyim
  • bunda enteresan ne var anlamıyorum

bende 50 lvldeyken trol kesiodum healsiz buffsız 2 tane 720 pot yiyip
  • 1 troll kesene kadar 10 skeleton champions kesin iyi ama heycan istiyorsanız benim gibi 48 de troll wariror kesin ama buffsız acsiz dalmayın en azından pot veya minör basmaya vaktiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: prince of ardream

1 troll kesene kadar 10 skeleton champions kesin iyi ama heycan istiyorsanız benim gibi 48 de troll wariror kesin ama buffsız acsiz dalmayın en azından pot veya minör basmaya vaktiniz olsun

49 da bufflı kesmiştim gene ss var isterseniz koyarım
    öküz gibi vuruyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameoweR31 -- 16 Ekim 2006; 6:09:36 >
  • Bir assassin 3 vuruşta yatmayacağı ve sadece yakından vuran her hayvanı keser.
    Şahsen lvl 59 1500 300 buff olursa giant golem kesebilirim. Yeterince sağlam olsam işte çok üst düzey rogue itemleri olsa dm de kesilir yeterki tek atmasın 2-3 vuruşluk canın olsa yeter kesmen için çünkü slide yapınca nerdeyse hiç vuramıyor.
  • >lvl 45 tek başıma buffsuz harpy ( slide + minor )
    >lvl 55 tek başıma buffsuz raven ( slide + minor )
    >lvl 56 590 buff + 960 heal ile seri şekilde centaur partisi ( kesen tek kişi benim )
    >lvl 58 beni tek vuruşa almayacak hemen hemen herşeyi keserim, ama FD de gelen hayvanları bilmiyoruım o yüzden bişşi demiyecem, tek diyeceğim DM ye dalmam

ha hepsinin resimleri mevcutdur inanmayan arkadaşlara ksc dosyaları link edilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

Orjinalden alıntı: TheCriminal

Size yemin edebilirim.

50 Lvl da TrollWarrior kestim.Hemde altına girdim kaya kaya deil.

960 ßuff 180 aC 720 Heal+Pot.SS cekme gerei duymadım.

ßunu Salllıyorsun

bunu hemde güzel sallamışsın:D
  • arkadaşlar benim lwl56 assas var elinde +7 cleaver var ama atac wolfus 620 çok az nedeni ne olabilir
  • bence 620 attack normal ha belki takılar eksiktir onları tamamlarsan iyi olur
  • takılar görev takıları onun için olabilir mi?
  • kesebilir bende lwl 50 de buffsuz kestim o 960 buffla neden kesemesin
  • Kesilir Ne Olacak Yani
  • Kesilir öyle abartılcak bişi yok
  • Off... Kestiysen kestin bizene ben kestigim mobları yazmıorum yazsaydım o zaman
  • geyik topiçi
  • görende talos kesmişsin sancak haa alt tarafı bi troll bende lwl 1 kene worm kesmiştim
  • Ben 46 glacier mage ile troll warior kesiom tek başıma.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.