hoca ona bakarsan 40 lvl olan bi adama da 1500 buff verirsin devamlı skill vurursun devamlı can potu içersin yarım saatte kesersin ama kesmiş olursun bişi yok troll de yeterki can potun olsun
O KADAR KOLAYKİ BEN 52 LVLKEN HEALLAYAN BİRİ VARDI TW DÖNÜODUM ELİMDE +7CLEAVER VAR DI
lwl 1 ken buffsız acsız hıcbıseysız can potu bıle kullanmadım troll kinge tek attım
ben 41 lvl de healsiz 360 buf la kestim
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
quote:
Orjinalden alıntı: TheCriminal
Size yemin edebilirim.
50 Lvl da TrollWarrior kestim.Hemde altına girdim kaya kaya deil.
960 ßuff 180 aC 720 Heal+Pot.SS cekme gerei duymadım.
ßunu Salllıyorsun
Banada öle geliyo
Areste Oynuoruz Server Almadığı zaman edanada oynamak içn mage açtık 3 mage lvller 20-21-20 civarlarında golem kesiorduk ^__^ mage herşei keser bence ama 4ever asass
bu topiçe bu kadar esaj yazık ya
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
quote:
Orjinalden alıntı: TheCriminal
Size yemin edebilirim.
50 Lvl da TrollWarrior kestim.Hemde altına girdim kaya kaya deil.
960 ßuff 180 aC 720 Heal+Pot.SS cekme gerei duymadım.
ßunu Salllıyorsun
bencede
ona bakarsanız ben lvlv 55 de healsız buf scli mantıcor kestim
valla hll olsun böyle topicler acmak icin cok mu ugrasıosun burdaki herkes senin salakca egolarını duymak zorunda deil
arkadaşım manticore ve centaur altlarında durduğun sürece bir dts den zararsızlardır, gerek manticore nin posion atağı gerekse centaurun debuffu uzaktaki insanlar için zararlıdır, pek zor birşey değil yani yaptığın
quote:
Orjinalden alıntı: shamba
ona bakarsanız ben lvlv 55 de healsız buf scli mantıcor kestim
illa bişi bulcaksınız ya 2000 buff olsa adamın canı orda 2003 sen buff 2000 dıosun adamın canı 3 mu olucak worm yatar bea ayrıca 2000 buffın simgesı öle deıl
ben de 50 lvl okcuyla buffsız cok az bıraktım o da pot bıttı o yusden yattımbayagı az kalmıstı ama
Ben burda abartlacak birşey göremıyorum.
Çok saçma ne wr yani sıçsan bugün sıçtım die başlık açacn
mc salağı o potlar 360 lık gerizekalı işte
quote:
Orjinalden alıntı: heros_14
arkadaşlar level 50 de sadece 960 buff ile troll indirdim o kadar zor değil bu troll kesmek