Aga bura Knight forumu...Tabi sen Knightı bilmiyon sen buffın ne olduğunu biliyonmu ? Bilip bilmeden konuşma...
AGA bu forumda bildiğim kadarıyla AGA lafından nefret ediliyor bu oyun TÜRKİYE'DE aga lafını kullananlar ve agalar yuzunden boq yoluna getti brakında bari kullanmayanlar yavaş yavaş düzeltsin yaa BÜTÜN AGALARA
yaw kesemiycek ne var benimde car 50 lwl bende kesiyom üzerimdekiler cleaver +7 md +6 full fp +7 :D
bende lwl 46 da 1200 buff 200ac 960 healle atilla kestim drop complate
beyler bunlar hiç bişi bzim forumda daha neler neler war ya forumda bi arkadaşımız lvl 25 ken arenayı dağıttı
ah keske hala 42 level olsamda şu ben 50 levelde troll kestim diyenlerin çenesini kapayabilsem.42level mage dark stone kestim ben chyperd abi dünya şahiti war troll le falan ugrasmıyodum bile.tabi seri olduğu söylenemez(ki bunu 50 level olan adamda söyleyemez)ama iddaa ugruna herseyi kestim bir tek falcon we dark mare kalmıstı kesemediim.tekrar bi char açıp ss alayım dicem ama eslantı kapattılar.neyse mage oynayan bilir( bu arada itemler= +8MPbasılı paper elbiseler +8wizard +9 mp takılar kısacası 340 yahut 360 hp wardı)