arkadaşım 6.cı anahtar xgnon da oynuosan genellik le sawaş günü asga da çıkıo
Herkeze Yardımı Oldu Saol
ya karuslarda 2. anatarı buluyom tyonalrın orda tıklıym anahtarı alıyom 1. anahtarın aynısnı veriyo 3. kes filan oldu 5 tane 1 anahtar var ?
SAoll kardes cok isime yaradı saollllllll
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
neyse beyler buldum ha gayret mert basarcaksın
kardeş şu kadar ms ın war daha az smiley kullanman gerektiğini öğrenememişsin ama moderatörler bas bas bağırıyo biraz aa z kulllanın diye edit: yazım hatası
peki birisi göreve nasıl başladıgımızı söyleyebilirmi kütfen yani önce kime gidiyoz ne diyoz:?
lütfen cvp yazın
aga cyper dayım hep cyper3 giriom adım:master mage im 42 level hunter var 52 level adı:12345743
Beyler Ben 5. Anahtarda Takıldım..Çünkü 6. ve 7. Anahtarlar,Yanlız Savas Sonraları Çıkıyor. Boşuna Uğraşmayın.
karus için olnı neyin yanında onlarıda yazsaydınız
YAW KARDES BEN BI MAGE ARK LA 1 SAATTEN FAZLA BEKLEDIM CIKMIYOR BU SEREFSIZLER YAW BI YARDIM EDIN
aga cok sag super olmus prest ıcın uygun benım gorevı baslası yapmıstı supersın
saol kanky ama ben anlamıyom hep aynı koordinatlar ama hepsine bakıypsun yok yk yok bazı anahtarlar serwera rest atılınca weya sawaşlarda baskınlar anında cıkıyoo maleseffff
bende 57 de yaptım
ben su an 4 . anahtarı bulamıom hertarafa baktım yok ?? alternatıf yerler de varmı?
Arkadaslar Sakın bunu Unutmayın! 6. Anahtar sadece savaş sırasında Çıkıyor..
Ufak bir tavsiye
Görevi lvl50 de değil 60+ da yapın 6 anahtarıda topladım lvl50 de son anahtarı 60 a saklıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: cem50
abi kaç kişi birlikte yapılıyo bu görev. bi ara baktım adamlar 50 60 kişi devirmeye çalışıyorlar. ölüp duruyolardı.
sanırım başka bir görevle karıştırdın bu görev toplu yapılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: JoonKie
Sk8ter_Boi kendi Nation'unun Captainine gidiyosun..Recomender 7 Key'i seçiyosun....daha sonra anahtarcılara gidip soruları cevaplayıp anahtarları alıyosun...
6. Anahtarcı (Recon Of The Key)'i gören var mı ? Hâlâ arıyorum o adamı...gördüğüm ilk yerde kesicem gırtlağını
savaştan sonra çıkıyor
yaw siz diyosunuz ya 6. anahtar savaştan sonra çıkıyor ama c3 te sawaş yok ki c3 te anahtar çıkmıyo mu??? illa c1 de mi arıycaz 6. anahtarı...