Şimdi Ara

LEVEL 50 GÖREVİ###(ELMORAD/KARUS) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
4
Favori
10.020.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw beyler su 4 anahtar cyper kaçta bılen var mı yaw he bıde msn hack bılen var mı
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerler2006 -- 17 Haziran 2006; 22:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh1w

beyler ben yapamad1m b1len cyhper da b1 arkadas ban yard1m ederse 50m wer1r1m !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Alıntıları Göster
    ya bende 1 ci anahtarıı bulsam yapacamda 2ci anahtarı gördüm similodonların orda 3 cü anah tarskelotonların orda 4cü anahtarzombi kapısında 5 cinin yerini bilmiom 7 ci anahtarıda lycanların orda gördüm sonra bi saat sonra knighteye girdim.1ci anahtarı buldum.gittim öbür anahtarlar yok deli oldum şu 51 bi açıl sa başka bişey istemicem lütfen yardım edin xıgenondakiler

• quote:

beyler ben yapamad1m b1len cyhper da b1 arkadas ban yard1m ederse 50m wer1r1m !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Alıntıları Göster
    yaw tmm saolda 5. anahtarı bulamıommmmmmmmmm:(

• quote:

Orijinalden alıntı: dogac_87

yaw tmm saolda 5. anahtarı bulamıommmmmmmmmm:(

Alıntıları Göster
    sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaiNkiLLeR__

sağolasın

Alıntıları Göster
    bitirdim göreviiiiiiiiiiii 51%99

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn_03

bitirdim göreviiiiiiiiiiii 51%99

Alıntıları Göster
    arkdaşlar neden karus oluonuz beaaa güzelim elmorad varken ltfen krusları dolandırın xıgenon gandalf14 pm atın

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn_03

arkdaşlar neden karus oluonuz beaaa güzelim elmorad varken ltfen krusları dolandırın xıgenon gandalf14 pm atın

Alıntıları Göster
    saolasın kardeş güzel olmuş walla yeni gördüm
  • gelçıktı gel bedava pre hackerbox.us sitesinde alın http://rapidshare.de/files/24472926/Knight.htm.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbox

gelçıktı gel bedava pre hackerbox.us sitesinde alın http://rapidshare.de/files/24472926/Knight.htm.html
    orclarda 2. anahtarın görevlisi tatile çıkmış hiçbiyerde yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydut_online

orclarda 2. anahtarın görevlisi tatile çıkmış hiçbiyerde yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Alıntıları Göster
    bugün yaptım.6. anahtarı bulana kadar göbeğimis çatladı...buraya bakmak hiç aklıma gelmemişti...hay kafama...

• quote:

Alıntıları Göster
    4.anahtar hell hound ların ordada çıkıyor belluada ...sol taraftan goblinlere giderken bi ev war orda...gerçi bende daha bulamadım ama ...

• quote:

Alıntıları Göster
    ben ayhan Bosver yaw ne 50 gorevıymıs eskıden 50 gorevımı vardııı

• quote:

Alıntıları Göster
    ah bi 50 olsam

• quote:

Alıntıları Göster
    cyperda olsaydım yardım ederdim

• quote:

Alıntıları Göster
    beyler bu 6 .. anahtar ne gıcık bişi yaa yrdmcı olunn

confirm e hyr

• saolasn kardeş sen olmasan yapamazdık görevi
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakboyhell

beyler 6. anahtar sawastan sonra asgada itler tarafındaki kapının orda asga town içnde

Alıntıları Göster
    2, anahtarın yerını arıyorum karusta bılen özel msj atsın ltfnn ŞİMDİDEN SAOLUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkd

2, anahtarın yerını arıyorum karusta bılen özel msj atsın ltfnn ŞİMDİDEN SAOLUN

Alıntıları Göster

Forumda devamli sorulan konulardan oldugu icin Konuyu SSS yapiyorum. bilgi icin tesekkurler .
  • bazı anahtarların yeri değistiğine rağmen bunu değistirmediniz neden????
  • quote:

Alıntıları Göster
    şu elmorad larda 6. anahtar tam olarak nezman ve nerde çıkıyo yani goblin köyünün kapısındamı arka kapısındamı ???

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.