elmorad larda adres var Karus larda sadece isimleri ve koordinatları
bu karus 6. anahttarı gören warmıııııııııııııııııııııııııııgören warsa pm atsın
benım lvl 66 hala yapmadım gorevı 7 cı yı arıorum :D ayrıca 14.5 ex dııl 15m ex verıo bunuda bılın
quote:
Orjinalden alıntı: Birileri
6. key neredesinn ßeahh. asga da ßekliyom Gel artıkk
bam yemıssın hala espırı yapıon ya bravo
selamm ben siteye yeni üye oldum
çok saoll ama lwl 47yim bi türlü lwl atlayamıyom ki şu fire drakede. Hem ikide bir serverlar kapanıyo.
Fire drakede de cevaplar aynı mı ben 7. anahtarı yaptım 2 yaptım galiba tam hatırlamıyom en başa sardı ama belki de 1 e basmışımdır :)
looo yapamadım lan 7ci key yok orada
yaf o görevi yapcağım süre kadar kendim 51olurum hemde o görev 60ta yapılmalıdır bence çünkü 60levelde 14.5milyon ex daha cok işinize yarar 50den 51olupta napacan kasarak olursun zaten en iyisi 60ta yapmak
ya ben anlamıyom bu oyunda sadece el morad mı war ya.graveyard yazmışsınız nersidir orası ya elmoradlara şun sğı şunun solu demişsiniz karuslara yazsanıza şunu nedir bu graveyard neresidir ya
arkadaşım fire drakeyle birlikte bunların koordinatları değişmedimi ?
DAHA ONCEDEN BOYLE BIR TOPIK VARDI EMINIM
YAPIM DİCEMDE 50 LWL CHAR YOK 1.cisi 2.cisi GÖREVİ YAPTIM BEN KAÇ YIL OLDU YAPALI SİZEDE KOLAY GELE Emege SAYGI!
vallah cok saol ben yaptım hepsı yerlı yerındeydi
bu anahtar görevleri yapabilmek için 50 lvl mı olmak gerekio
fire darke icin mi bunlar eger degilse onları da ver
quote:
ya emredıcı ben el moradım 4. key de takıldım.dediğin 3 yerede baktım ama yoklar yardım etsen olurmu??
boyle durumla karsılasınca aynı yerlere tekrar bakın
ben 1 saatte yaptım ınanmayanlar olabılr cunkı bende ınanmazdım adamlar 1 2 ay ugrasıyor bılıyom
benim anlamadıgım neden el morad türkçe ve nerede oldugu açıklamalıda karus değil
karuslarda 3 . anahtar yok elmoradlarınkini ayrıntılarla acıklanmış fakat karuslarda sadece yer solenmiş we arıyorm arıyorum 3. anahtar yokkkkk