Şimdi Ara

LEVEL 50 GÖREVİ###(ELMORAD/KARUS) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
4
Favori
10.020.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAYLAR BEN 6. ANAHTARIN YERİNİ BİLİORUN.DÜN 6. ANAHTARI LUNARDAN RİABBYE DOGRU İNERKEN ATLAR VAR O KULENİN ORDA GÖRDÜM

BANA DA YARDIM EDEN OLURSA ÇOK ESVİNİRİM.İLK DEFA YAPTIGIM İÇİ BİLMİORUM 50 GÖREVİNİ 3. ANAHTARDA YANLIŞ YAPTIM HERHALDE NASIL YAPACAZ YARDIM LÜTFEN

ELMORAT ARES ID:bad_boy_bo_bad YARDIM İSTERİM

• selam ya ben bu 50 nin görevinini nasıl yapıcam 1. anahatarı siz el morad kalesinin yanında diye yazmışsınız ben orda göremedim bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • walla pek işime yaramadı
  • 6 anahtar ı buldum sorusun cvp ı neydi
  • kardeşim bu 50 görevinin en zor anahtarını tamamen balık gezınırken buldum ama sadece bizi 51 mi yazpıo yoqsa bize item para vs syler verıomu ?????????
  • iyi hos ta bunların hıc bırı doru dııl valla ben bulamadım en ıısı yanı anahtar arıcana kas daha ıyı o harcadıın zaman bosuna savas tan sora 6. anahtar cıkıyomus brnım le bereber kac kısı o anahtarı arıyo en temızı lwl ını kas daha ıyı :D
  • bende 6. anahtarda kaldım gıcık oldum bu anahatar işine
  • saol
  • Çıkmıyor da niye var ? Gerçi bende anahtar'a bugün başladım ilk 5 anahtarı 10 dakkada buldum mage arkadaşla ama 6'yı 8 saattir arıyorum. Çok görüyordum asga villagede bugün lazım ya kayboldu meret ortadan.
  • 7. ANAHTAR YOKKKKKK
  • Savaş biTimi arkadaşın verdiği Location da çıkıyor..
  • slm aga 6. anahtarı hangı serverda buldun ?
  • 6 anahtar savasdan sonra cıkıyor 7de genellıkle apelerın orda oluyor
  • hayır genellikle centuarların oldugu yerde çıkıyor anahtar yada el morad kalesinin içinde teleport kapısının yanında çıkıyor 7. anahtar çok kolay bulunuyor aslında ben 3 kişinin 7 anahtar görevini yaptım
  • saol
  • beyler 6. anahtar sawastan sonra asgada itler tarafındaki kapının orda asga town içnde
  • kardeş süpersin yaa yardımların için çok saol
  • 50 OLİİM BAKARIM
  • BNDE ARTIK GRUP ANKARALIYIM. BU ARADA ELVANKENT DE OTURAN WAR MI WARSA BİŞLER YAZSIN
  • süpersin bee kardeş

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.