BAYLAR BEN 6. ANAHTARIN YERİNİ BİLİORUN.DÜN 6. ANAHTARI LUNARDAN RİABBYE DOGRU İNERKEN ATLAR VAR O KULENİN ORDA GÖRDÜM
BANA DA YARDIM EDEN OLURSA ÇOK ESVİNİRİM.İLK DEFA YAPTIGIM İÇİ BİLMİORUM 50 GÖREVİNİ 3. ANAHTARDA YANLIŞ YAPTIM HERHALDE NASIL YAPACAZ YARDIM LÜTFEN
ELMORAT ARES ID:bad_boy_bo_bad YARDIM İSTERİM
selam ya ben bu 50 nin görevinini nasıl yapıcam 1. anahatarı siz el morad kalesinin yanında diye yazmışsınız ben orda göremedim bana yardımcı olursanız sevinirim.
walla pek işime yaramadı
6 anahtar ı buldum sorusun cvp ı neydi
kardeşim bu 50 görevinin en zor anahtarını tamamen balık gezınırken buldum ama sadece bizi 51 mi yazpıo yoqsa bize item para vs syler verıomu ?????????
iyi hos ta bunların hıc bırı doru dııl valla ben bulamadım en ıısı yanı anahtar arıcana kas daha ıyı o harcadıın zaman bosuna savas tan sora 6. anahtar cıkıyomus brnım le bereber kac kısı o anahtarı arıyo en temızı lwl ını kas daha ıyı :D
bende 6. anahtarda kaldım gıcık oldum bu anahatar işine
saol
Çıkmıyor da niye var ? Gerçi bende anahtar'a bugün başladım ilk 5 anahtarı 10 dakkada buldum mage arkadaşla ama 6'yı 8 saattir arıyorum. Çok görüyordum asga villagede bugün lazım ya kayboldu meret ortadan.
7. ANAHTAR YOKKKKKK
Savaş biTimi arkadaşın verdiği Location da çıkıyor..
slm aga 6. anahtarı hangı serverda buldun ?
6 anahtar savasdan sonra cıkıyor 7de genellıkle apelerın orda oluyor
hayır genellikle centuarların oldugu yerde çıkıyor anahtar yada el morad kalesinin içinde teleport kapısının yanında çıkıyor 7. anahtar çok kolay bulunuyor aslında ben 3 kişinin 7 anahtar görevini yaptım
saol
beyler 6. anahtar sawastan sonra asgada itler tarafındaki kapının orda asga town içnde
kardeş süpersin yaa yardımların için çok saol
50 OLİİM BAKARIM
BNDE ARTIK GRUP ANKARALIYIM. BU ARADA ELVANKENT DE OTURAN WAR MI WARSA BİŞLER YAZSIN