Şimdi Ara

Level 60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben tbc yi al(a)mamısh biri olarak (yakın amana inşllh [:P] ) Level 60 olunca 60-70lerlemi bg yapcam yoksa 50-60 larlamı ? Cevap verenlere şimdiden teşkür

• 60 olunca malasef 60den yukarılarda girecek savasa sana önerim arkadasım 59 da gir pvp yap derim.
    birde tbc alana dek pvp kasıcaksan bol bol honor puanı ve madalya kasıp biriktir ve 70 olunca yeni lvl 70 pvp setini al derim sakın 60 pvp setini ve silahlarını felan alma kolay gelsin.
  • bende ole yapmayı planlıodum zaten o zmn 59 da biraz duraklıcam
  • Türkçeyi adam gibi kullanmayan biri olduğun belli, lütfen o şekilde saçma sapan huylardan vazgeç. -mamısh ne demek ya

60 ol öle honor kas ama 61 olma.yani 59 da beklemene gerek yok.av da 51-60oyuncular olur.diğer bg lerde herkes 60 olur ama daha ii honor alırsın fakat ii oynaman gerek.
    60 olunca 60 dan yukarı girmezsin, 61 de başlar o
  • lvl 60 pvp gruplarinin cok fazla olacagini sanmiyorum ama av a daha cabuk sira gelebilir. ozellikle horde san sira gelme ihtimali daha yuksek cogu serverda...
  • ben tbc yi almadım diorum su bi ay icindede de alamıcam ve 57 im 60 olursam diorum 70 lerle girince oyundan pek bir zevk alabileceimi düshünmüyorum konunun aslına cevap verenlere teşekür ederim

60 oluyorum yane o zmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cew -- 3 Mayıs 2007; 17:31:46 >
  • kardeş hala düshünmüyorum yazıyon istersen fazla kullanma cevap alamazsın
  • ya şu türkçeyle ilgili tartışmalar yaratmayın ben öyle yazmayı seviyorum ister özenti deyin isterseniz bashka bişey ama ben burda türkçe kitabı veay şiir , roman fln yazmıyorum anlaşılıyormu yazdıklarım tamam o zmn internet gibi bi ortamda artık türkçeyi düzeltemessiniz çünkü bütün kısaltmalar fln fln yabancı

Soruma cevap alamamıshım ama burası türkeçeyi güzelleştirme forumumumu yoksa world of warcraft forumumu mu yoksa wörld of workıraft mı demeliyim lütfen bilen biri varsa sadece konuyla ilgili bilgi yazsın lütfen

• ya ben bi sey sorcam daha lwl 18 warlock ama benım gire bilcegim savas alanları neresi warsong mu sadece ?
  • Konunun bashlığına bak yazılan cevaplara bak lütfen konuyla ilgili değilse pm atın yokmu bu forumu gözetleyen fln el koyulsun böyle şeylere eğer benim yaptığım hata görülüyorsa konu kapatılsın nedir bu her sheye karıshma isteği
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cew

ya şu türkçeyle ilgili tartışmalar yaratmayın ben öyle yazmayı seviyorum ister özenti deyin isterseniz bashka bişey ama ben burda türkçe kitabı veay şiir , roman fln yazmıyorum anlaşılıyormu yazdıklarım tamam o zmn internet gibi bi ortamda artık türkçeyi düzeltemessiniz çünkü bütün kısaltmalar fln fln yabancı

Soruma cevap alamamıshım ama burası türkeçeyi güzelleştirme forumumumu yoksa world of warcraft forumumu mu yoksa wörld of workıraft mı demeliyim lütfen bilen biri varsa sadece konuyla ilgili bilgi yazsın lütfen

tamam anlaşıldı.Türkçe yazma kadar okumadada büyük özürlerin var.
    bak bakayım benim yukarda tam yazdığımı okumaya çalış veya bi tercüman felan bul.soruna cevap aldığın halde almadım demişsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerdevill -- 3 Mayıs 2007; 17:51:59 >

• Arkadaşlar lütfen benim açtığım iki konuyada konuyla ilgili olmayan şeyler atmayın artık ben onu oteki konudan direk kopyalayıp yapıştırdım aynı insanlar cevap veriyor konuya ikisinden birinden okusunlar diye ama art niyet işte başkalarına karışmayı çok seviyoruz işte burası özgür bir ülke diye biliyordum ben yoksa sen başka bir şey mi iddia ediyorsun bende burdan cveap yazarak hata yaptığımı biliyorum ama LÜTFEN bundan sonra konuyla ilgili mesaj atmayalım benim gibi hata yapmanıza gerek yok çünkü siz muhteşem insanlarsınız her şeyi biliyor ve istediğinize istediğiniz yerden karışabiliyorsunuz eğer birisine bir şey öğretmek istiyorsanız ona tavsiye verirsiniz yada uygun bi dille rica edersiniz itirazı olan pm atsın bundan sonra cevap flnda yazmıyorum konuyla ilgili deiğilse !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

Türkçeyi adam gibi kullanmayan biri olduğun belli, lütfen o şekilde saçma sapan huylardan vazgeç. -mamısh ne demek ya

60 ol öle honor kas ama 61 olma.yani 59 da beklemene gerek yok.av da 51-60oyuncular olur.diğer bg lerde herkes 60 olur ama daha ii honor alırsın fakat ii oynaman gerek.
    60 olunca 60 dan yukarı girmezsin, 61 de başlar o

Killer kardeş hafızam beni yanıltmıyorsa lvl 60dayken pvp ye girdigimde 61 ve 69 arası oyuncularda vardı eminmisin.60'de başlıyor biliyorum ama benimde yanlışım olabilir warriorum 61 olmasa denerdik neyse:/
    ama sanki 60'da pvp'ye girdigimizde 60dan yukarısıda giriyo biliyorum.

• Emin olan birisi yokmu ya beni tribe soktunuz bashka bashka şeyler söylüyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

ya ben bi sey sorcam daha lwl 18 warlock ama benım gire bilcegim savas alanları neresi warsong mu sadece ?

Şuan için sadece Warsong a girebilirsin lvl in yukseldıkce önce arathi (kaç lvl de giriliyor hatırlamıyorum), lvl 51 oluncada AV e girebilirsin
  • lvl60 da bg ler 60-69 dur. lvl60 iken 69 lvller ile aynı kulvardasındır. Av de max 60 olur.( av kaldı mı :lol)
  • ben arathi'den yeni çıktım 40-49 arasıydı hiç 50 lvl görmedim. zannediyorum bg'ler 40-49,50-59 diye gidiyor olmalı..çok emin deilim. deniyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

ben arathi'den yeni çıktım 40-49 arasıydı hiç 50 lvl görmedim. zannediyorum bg'ler 40-49,50-59 diye gidiyor olmalı..çok emin deilim. deniyeceğim.

BG aralıkları zaten şu sırada 10 - 19 , 20 - 29 , 30 - 39 , 40 - 49 , 50 - 59 daha üstü nü bilmiyorum 61 - 69 olarak ta Eye of Strom var. 10 -19 lvl aralığında sadece WSG ye girebiliyorsun 20 lvl den itibaren ise AB ye girebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.