Şimdi Ara

Level 67 HYBIRD OKCU SaTıLıK YaDa TaKaS(XİAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Level 67 10k hp 6.5 k mp ss lerde gordugunz gıbı.Elınde +7 bow cri 8 ıcınde 10m nakıt para 66 Level Wolf

Buyrun SSler .....

http://img150.imageshack.us/img150/2026/sro2007031914220580zz3.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/1824/sro2007031914220949sv2.jpg
    http://img150.imageshack.us/img150/7075/sro2007031914224245qe6.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/6677/sro2007031914284156tt4.jpg
    http://img114.imageshack.us/img114/860/sro2007031914284423rq7.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/2108/sro2007031914284917gg1.jpg

msn ıcın E-Mail inizi Bırakın

TaKaSDa Xian İci NuKecı Charlarla Takas Yapılabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Liseli_CraZy_ -- 20 Mart 2007; 13:26:12 >

• Bence kimse vermez o karaktere 250 YTL niye dersen full str iş görürdü buna görmez demiyorum ama full str daha ağır basar herkes bilir.

İkinci olarak benim kaarkterim şu an 61 lvl 58 lvl master var 3 fark sp farma başladım vede sende bi gariplik gördüm master lvl in 63 olduğu halde Anti-Dewil bow serisinin sonuncusu benimkinden bile aşağıda.

Ayrıca bow karaktere force-fire skillerinden Phy. dmg büyüleri açtırmak en doğrusudur oda yok herhalde, ama neyse o fiyat fazla demek için yazdım. Daha sebeb istersen editlerim mesajı.
  • Sence vermeyebılırler dogrudur.Full Str agırlıklıda daha dogrudur ama sırf full str agırlıklı dıe hybırd charların hepsını copemı atalım bır sure hybırd bıldıgım okcu var ve cok saglamlar skıllerı sorarsan ben farmda ıdım.halada farmdayım.Farmda Oldugu ıcın skıller konusunda Kesın bısey dıyemıycem.antı bowu ıstersem maxlardım ama onun yerıne kullanılacak dah ayenı skıller var pacheon un alt tarafını koymamısım onuda koyarım eger altına baksaydın 69 luk skıllın 2.kıtabı max olmak uzere full ona abanıyordum.Sen full damage dusunuyorsun ama uzerımde garment zaten fıre ın phy damage sıde acık ustelık ama full damage almamak lazım defenceda onem vermek lazım o yuzden force u dusunmeyıp cold a verdım phy defence ıcın.FıYaT Bu bence az Bıle.ama dusuncelerın Icın saygı duyarım cok tesekkkur ederım...
  • Forumun içinde gerçek parayla char satışı yasaktır.lütfen ya pm ile yada msn de görüşün iyi oyunlar charı alırdım aslındada çok istiyon bide 67 lvl char bide diğer forcedeki fire ve lighting i görürsek belki olabilir iyi oyunlar dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Liseli_CraZy_

Sence vermeyebılırler dogrudur.Full Str agırlıklıda daha dogrudur ama sırf full str agırlıklı dıe hybırd charların hepsını copemı atalım bır sure hybırd bıldıgım okcu var ve cok saglamlar skıllerı sorarsan ben farmda ıdım.halada farmdayım.Farmda Oldugu ıcın skıller konusunda Kesın bısey dıyemıycem.antı bowu ıstersem maxlardım ama onun yerıne kullanılacak dah ayenı skıller var pacheon un alt tarafını koymamısım onuda koyarım eger altına baksaydın 69 luk skıllın 2.kıtabı max olmak uzere full ona abanıyordum.Sen full damage dusunuyorsun ama uzerımde garment zaten fıre ın phy damage sıde acık ustelık ama full damage almamak lazım defenceda onem vermek lazım o yuzden force u dusunmeyıp cold a verdım phy defence ıcın.FıYaT Bu bence az Bıle.ama dusuncelerın Icın saygı duyarım cok tesekkkur ederım...

Tmm senin dediğinde doğruda pvp lerde anti dewil serisine nasıl bir ihtiyaç duyar Bowcuar bilmiyorsun herhalde, yanlış anlama senin fikirlerine saygım var ama Anti dewil serisinin son büyüsü 30 Critical yani 10 atıştan 3 ü critical kendinden 4 5 lvl yukardaki nukere bi koysan arkasından 4 combo takla. Bunu anlatmak istemiştim, ha ayrıca ben hybird i küçümsemedimki, sadece bow olarak daha aağır basar dedim str :)

• cagdas kardeşim daha satamadınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

quote:

Orjinalden alıntı: _Liseli_CraZy_

Sence vermeyebılırler dogrudur.Full Str agırlıklıda daha dogrudur ama sırf full str agırlıklı dıe hybırd charların hepsını copemı atalım bır sure hybırd bıldıgım okcu var ve cok saglamlar skıllerı sorarsan ben farmda ıdım.halada farmdayım.Farmda Oldugu ıcın skıller konusunda Kesın bısey dıyemıycem.antı bowu ıstersem maxlardım ama onun yerıne kullanılacak dah ayenı skıller var pacheon un alt tarafını koymamısım onuda koyarım eger altına baksaydın 69 luk skıllın 2.kıtabı max olmak uzere full ona abanıyordum.Sen full damage dusunuyorsun ama uzerımde garment zaten fıre ın phy damage sıde acık ustelık ama full damage almamak lazım defenceda onem vermek lazım o yuzden force u dusunmeyıp cold a verdım phy defence ıcın.FıYaT Bu bence az Bıle.ama dusuncelerın Icın saygı duyarım cok tesekkkur ederım...

Tmm senin dediğinde doğruda pvp lerde anti dewil serisine nasıl bir ihtiyaç duyar Bowcuar bilmiyorsun herhalde, yanlış anlama senin fikirlerine saygım var ama Anti dewil serisinin son büyüsü 30 Critical yani 10 atıştan 3 ü critical kendinden 4 5 lvl yukardaki nukere bi koysan arkasından 4 combo takla. Bunu anlatmak istemiştim, ha ayrıca ben hybird i küçümsemedimki, sadece bow olarak daha aağır basar dedim str :)

Ya Tmm Haklısın ama anlamadıgım bır yer var son buyu bende acık o up lı olsa da 30 crıtıcal olmasada 30 crııtıcal uplarsan sade attack olarak bır artıs olu.4lu comboda haklısın o crt skılllı.Sen sımdı 4 5 level yukardakı nukecıye onu koysan kac vursan maxımum 4 k :D bendne 5 level bır nukecıyı almak ıcın bıraz dusuk bır rakam :D

• Arkadaslar fııyat konusunda kusura bakmayın bu arada alcak kısı varsa son fıyatım yukarda yazdıgım mebla demedım msn ınızı pm le yollayın konusalım.Ss lerıde fıre ın fln koycam ama koysamda koymasamda farketmez Fıre dusuk ama Char farmda bır tıcketlık ısı var 72 olup 9 level gap gıdersenız zaten o zamana kadar kafadan 30 k yı gecer 72 de bıraz ugrasın 70 k 80k ıle herseyı tamamlarsanız dedıgım gıbı yazdıgım meblayı sılcem sorrry :D ama fıyat konusunda son karar degıl pm le msn ınızı verın konusruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.