**** leveltr bynogame ve Bu gibi sitelerden riot points alımı yapmak ne kadar güvenli olur. Sonuçta kullanıcı adı ve şifre veriyoruz.
bynogame ile alıyorum rp bir sıkıntı olmuyor. ama id şifreni veriyorsun sonuçta, rp gelince değiştirmende fayda var
bynogame den alıyorum bı sıkıntı yok **** dende bı sıkıntı cıkıcagını sanmıyorum buyuk sıteler cunku yıllardır ksn esn cash pin vs satana sıteler
quote:Orijinalden alıntı: westparking _**** de mobil ödeme ile riot points alımı da var deneyen oldumu arkadaşlar ? sitenin adı gözükmüyo tekrar yazarmısın.
quote:Orijinalden alıntı: RixTy quote:Orijinalden alıntı: westparking _**** de mobil ödeme ile riot points alımı da var deneyen oldumu arkadaşlar ? sitenin adı gözükmüyo tekrar yazarmısın. _****
quote:Orijinalden alıntı: WexaR quote:Orijinalden alıntı: RixTy quote:Orijinalden alıntı: westparking _**** de mobil ödeme ile riot points alımı da var deneyen oldumu arkadaşlar ? sitenin adı gözükmüyo tekrar yazarmısın. _**** ****
Gençler ben de sağlayabilirim, şifre istemem teamviewer'dan pc'ye bağlanıp hallederiz (Ciddiydim, isteyen pm atabilir) Paypal'daki bakiyenizle de alabilirsiniz.
hiç güvenilir değil ben aldım paramı çaldılar 10 milyarım gitti kredi kartımı çaldılar araba almışlar karttan
quote:Orijinalden alıntı: yusyrock26 hiç güvenilir değil ben aldım paramı çaldılar 10 milyarım gitti kredi kartımı çaldılar araba almışlar karttan Biraz duyarlı olmayı öğrenme vaktin gelmiş senin
quote:Orijinalden alıntı: yusyrock26 hiç güvenilir değil ben aldım paramı çaldılar 10 milyarım gitti kredi kartımı çaldılar araba almışlar karttan tam troll budur işte :)
quote:Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA quote:Orijinalden alıntı: yusyrock26 hiç güvenilir değil ben aldım paramı çaldılar 10 milyarım gitti kredi kartımı çaldılar araba almışlar karttan Biraz duyarlı olmayı öğrenme vaktin gelmiş senin Kim o L e velci mi. Zannetmiyorum, onlar kredi kartı bilgilerini istemiyor bildiğim kadarıyla.