Şimdi Ara

levent gültekin delirdi (dilruba konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 2 Eylül 2024; 21:55:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aklın yolu bir.

Bugün bakıyorum neredeyse bütün muhalif gazetecilerde bu çizgide eleştiriyor Özgür Özel'i

Yaa bu CHP neden iktidar olamıyorun damgalı imzalı belgesi bu olsa gerek. Bir kesime alenen hakaret eden ve sonra çıkınca pişman değilim ki söylediklerimin arkasındayım diyen birini alıp Onur konuğu yapıyor protokolde ağırlıyor devamında yukarıda ağırlıyor flan. Şaka gibi işler. CHP genel başkanının uğraştığı işlere bakın.

Gerçekten uç muhalif bir azınlığa şirin görünecek selam çakacam diye ülkenin yarısını küstüyorlar ama haberleri yok. Aynı ikide bir Osman Kavala yok Selahattin Demirtaş yok Can Atalay yok DEM parti yok Kayyum atamaları dedikleri gibi. ORadaki bir azınlığı mutlu etmek şirin görünmek için geri kalanı küstürüyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Eylül 2024; 22:6:47 >
  • Bu da aynı tepki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forumda bir konu var, ikinci kk vakası diye. bu olaydan sonra ben de hak verdim doğrusu. kendi ayağına sıkmak diye bir deyim var ya. kırk yılın başında vatandaştan ama tepki ama taraf olarak oy almışsın, oy alman gereken yeri arı kovanı olarak tariflesek, eline almışsın sopayı, kovanı karıştırıyorsun.  

• Tam chp ye yakısır bir milletvekili adayı  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilruba büyük bir filozof ve düşünce insanıdır. CHP doğru yapmıştır.. Dayandığı kitleyi onurlandırmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.