Şimdi Ara

levi's kot pantolon 39.90 TL limango (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
319
Cevap
5
Favori
18.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aldım ama sekiz gün geçti hala gelen yok. Aradım müşteri hizmetlerini, aldığım cevap halaen tedarik sürecinde oldu. Önümüzdeki hafta salı gününe kadar beklememi söyledi oradaki çalışan. Nerede müşteri memnuniyeti, hızlılık ve verilen sözler ?? Devleti eleştiriyoruz çok yavaş diye de bunların da pek bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailvolkan -- 8 Mayıs 2014; 20:05:23 >
  • linkteki çöp
  • geçen kampanyadan aldım, çok kaliteli durmuyor ama giyilir. bel ölçüsünü bir numara küçük alın, biraz geniş kesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Kaç senedir 504 Avatar modelinin indirime girmesini bekliyorum, sanırım bu bekleyiş sonsuza dek sürecek

Gri olan dmi ? Bende gördüm onu çok hoşuma gitti ama 220 yazıyordu en ucuz nerede nekadara var bilgi verir misin ?
  • Ben de aldım bakalım, umarım iyi çıkar. Konuyu başlatan arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adepex -- 8 Mayıs 2014; 20:24:32 >
  • Limango sıkıntılı bir site, almadan önce 35 defa düşünmekte fayda var. Hali hazırda alışverişi gerçekleştirmişlere de bol şans
  • Geçenki satışta almıştım bugün geldi. Fena değil fiyatına göre. Mavide 33 giyiyordum tam oluyordu bunuda 33 aldım maviye göre biraz bol oldu ama giyilemiyecek kadar değil.

• valla ben gecenki kampanyadan 33-32 aldım birtane.daha bugün geldi gayet memnunum beden olarakta sıkıntı yok sadece paça yapılacak :D
  • He yav he pazar malı almayın siz,gidin lcw den giyinin,40 liraya lcw kot satmıyor.pantolon gayet iyi ben bir öncekinde almıştım.

• al_pacino_77 kullanıcısına yanıt
    Hocam boyunuz kac? Pantolon ne kadar uzun geldi? 190 benim boyum 32 kisa gelir diye alamıyorum.

• hocam sen 190 san isen sana tam olur ben 180 im 8-9 cm uzun geldi bana gayette memnunum kuponda kullan yada 50 lira üstü ücetsiz kargo
  • Boy 180 kilo78 32-32 beden aldim bu aksam geldi bel tamam boyda tam oldu.colins 32-32 giyordum bende bu bedende istedim ve oldu pantolun cok iyi

• Ben almıştım geçen seferkinden, dün geldi. Kaliteli güzel 505 model. Kumaşı ne ince ne kalın, normal. 1.79-1.80 boyum var 32 paça uzun geldi 2-3 parmak ama giyiliyor yine de. 73-74 kiloyum beli 1-2 parmak bol geldi ama iyi sıkmıyor da düşmüyor da kemersiz de olsa. (Zaten tam otursa yıkadıktan sonra giyilmezdi.) Tavsiye ederim alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipoTTi -- 8 Mayıs 2014; 21:10:17 >
  • al_pacino_77 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 8-9 cm uzun oldu demissiniz alttaki arkadas ayni boyda sizle tam oldu demiş. Iİyice kafam karıştı :-) teşekkürler cvp için. Boy 32 alanlar rica etsem pantalonun yan kismindan tam belden en üst noktadan pacanin ucuna kadar boyunu ölçüp yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyagERdem -- 8 Mayıs 2014; 21:13:27 >
  • Geçenki kampanyadan aldığım dün geldi, üzerime cuk oturdu, Mavi'den ve LCW'den giydiğim bedeni almıştım.
    Düşük belli değil, donu gözükmesi isteyenler almasın
    Bu fiyata bir daha alasım var, LCW'nin pijamadan hallice kotları bile 40-50 lirayken, Levis 40 TL sıcak ötesi.
  • Tam oldu bana. Belkismi boyda bir iki parmak uzun olabilir ama spor ayakkabinin ustunde sikinti olmaz

• arkadaşlar ürünleri gelen bi foto atabilir mi? sitedeki model gibi duruyorsa ben de almayı düşünüyorum
  • Benimki de dün geldi 505 straight fit modeli. Diğer markalardaki gibi 36-32 almıştım cuk oturdu, orjinal levis made in mexico gayet memnunum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Benimki de dün geldi 505 straight fit modeli. Diğer markalardaki gibi 36-32 almıştım cuk oturdu, orjinal levis made in mexico gayet memnunum..

BOY KİLO KAÇ SENİN HOCAM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.