Şimdi Ara

levi's kot pantolon 39.90 TL limango (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
5
Favori
18.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 183 boyundayım, riske girmemek için 34 aldım, en kötü veririm 3 lira kısalttırırım..
    1tane limangodan bir tanede morhipodan aldım, bendede beden sorunu var, umarım olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilk siparişinde gelenler siparişi ne zaman verdiniz? benim bildiğim bu tarz fırsat siteleri en az 1-2 haftada yolluyor ürünleri ona göre sipariş vereyim levis kot 40 lira şaka gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 9 Mayıs 2014; 1:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supra54

quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Orijinalden alıntı: supra54

Arkadaşlar 85 kilo 1 82 boy hangi beden almalıyım alanlar ardım edebilir mi? birde ücretsiz kargo fırsatından nasıl faydalanıyoruz<

hocam ben 186 84 kgyim 32-34 giyiyorum sende muhtemelen 32-33 yada 32-32 giyersin tahminim 34 boy uzun olabilir

32-32 değilde 34-32 daha uygun olmaz mı

Dogru bel benden biraz daha genis tahmnim daha kisa boy daha fazla kilo evet 34 alsaniz beli uygun olur rn olmadi daraltirsiniz ama genisletme sansi yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

186 boy 73 kiloyum. 31-32 olur mu? Boy kısa gelir diye korkuyorum.

186 boya 32 kisa gelir net bende 186yim. Yok illa alacam siyorsan al kestirip kot sort olarak kullanirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

186 boy 73 kiloyum. 31-32 olur mu? Boy kısa gelir diye korkuyorum.

186 boya 32 kisa gelir net bende 186yim. Yok illa alacam siyorsan al kestirip kot sort olarak kullanirsin

şortla falan kim uğraşacak neyse kısmet değilmiş.
  • arkadaş 2 liraya maal olan şeyleri 40 liradan alınca mutlu oluyoruz yav dünyanın haline bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wonky

arkadaş 2 liraya maal olan şeyleri 40 liradan alınca mutlu oluyoruz yav dünyanın haline bak.

Sen butun kiyafetlerini fabrikadan aliyorsun herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 kiloyum bana olur mu bu pantolonlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

100 kiloyum bana olur mu bu pantolonlar?

levi's magazsina git dene.. hangisi uyarsa ona gore limangodan alirsin.. ama kalip türlerine de dikkat et..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanında çeyrek altında mı veriyorlar da 180 tl istiyorlar.bunlar marka olmayı çok yanlış anlamış
  • Aldım beğenmezsem bir fakire veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wonky

arkadaş 2 liraya maal olan şeyleri 40 liradan alınca mutlu oluyoruz yav dünyanın haline bak.

2 liraya neyin mal olduğunu da yazsaydın keşke.
  • lcw waikiki mağazalarında bulunan kot pantolonlarda aynı kalite 25ten başlayan fiyatları var üstelik ayrıca model ve bedene doğru orantılı şekilde bunu söylemek isterim. bi kaç zaman içinde colinste çalışmaya başllayacak biri olarak dikkate almanızı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinansguler

lcw waikiki mağazalarında bulunan kot pantolonlarda aynı kalite 25ten başlayan fiyatları var üstelik ayrıca model ve bedene doğru orantılı şekilde bunu söylemek isterim. bi kaç zaman içinde colinste çalışmaya başllayacak biri olarak dikkate almanızı öneriyorum.

lcw ile colins birleşse kot üretse bi tane levis kot etmez, çıkartamazlar. colinsten aldığım kot 3 kere yıkandı. 4üncüye kalmadı ağ kısmı yırtıldı. erimiş bildiğin malzeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k-han

quote:

Orijinalden alıntı: sinansguler

lcw waikiki mağazalarında bulunan kot pantolonlarda aynı kalite 25ten başlayan fiyatları var üstelik ayrıca model ve bedene doğru orantılı şekilde bunu söylemek isterim. bi kaç zaman içinde colinste çalışmaya başllayacak biri olarak dikkate almanızı öneriyorum.

lcw ile colins birleşse kot üretse bi tane levis kot etmez, çıkartamazlar. colinsten aldığım kot 3 kere yıkandı. 4üncüye kalmadı ağ kısmı yırtıldı. erimiş bildiğin malzeme.

ben firmanın ismini kirletmek istemem firma hakkında bilgi de veremem fakat hazır giyim okuyan birisi olarak tekstil piyasası yavaşça türkiyeden çekilmeye başlandı yüksek adetlerde üretim yapan firmaların çoğu üretimi çinde yaptırıp kaliteyi düşürüyo.

• Bedene bakıp alayım bari

• Alan varsa paça düz mü yoksa ispanyol mu kesim hakkında bilgi verebilir mi?

• sinansguler kullanıcısına yanıt
    Levi's ile lcw yi karşılaştırıyorsan boşa okumuşsun ı bölümü.

• Mesajım bulunsun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.