Şimdi Ara

levi's kot pantolon 39.90 TL limango (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
5
Favori
18.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merkep

beyler yeni üyeye 10 lira çek veriyor ama 40 tl için kot 39 tl nasıl becerdiniz

pantolon kargo ile 48 falan yapıyo.10 düş.38e geliyo.rakamları yukarı yuvarladım.

bu arada abiler, 1.72 boy, 83 kilo, 32-32 olur mu? 33-32 alacaktım.bitirmiş piranalar

Göbek varmı? var gibi, büyük ihtimalle olmaz

peki 33-34 alsak, boyu çok uzun olacak tabi, kestirsek çok mu boru paça olur?

Ben boy 178 kilom 80 ; 36-32 aldım tam oldu boyunu kısaltacağım sadece.Bence sende 36 almalısın

180 79 kg'yim, 33-32 aldım ve paçaları kısalttım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

508 yada 511 varmı indirimde ?

Hocam 508 ile 511 arasında ne gibi farklılıklar var?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merkep

beyler yeni üyeye 10 lira çek veriyor ama 40 tl için kot 39 tl nasıl becerdiniz

pantolon kargo ile 48 falan yapıyo.10 düş.38e geliyo.rakamları yukarı yuvarladım.

bu arada abiler, 1.72 boy, 83 kilo, 32-32 olur mu? 33-32 alacaktım.bitirmiş piranalar

Göbek varmı? var gibi, büyük ihtimalle olmaz

peki 33-34 alsak, boyu çok uzun olacak tabi, kestirsek çok mu boru paça olur?

Ben boy 178 kilom 80 ; 36-32 aldım tam oldu boyunu kısaltacağım sadece.Bence sende 36 almalısın

36 olduguna emin misin hocam 34 olmasi lazim senin bedenin

• quote:

Orijinalden alıntı: Neredesin Sen

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

508 yada 511 varmı indirimde ?

Hocam 508 ile 511 arasında ne gibi farklılıklar var?

Yumusak kotlarda (sert olmayanlarda) 2 sininde pacası dar ustu bol kesim rahat 511 in 508 e gore paçası cok az daha genis birde paca darlıgı 511 de belden aşagıya daralıyor 2 side favori kotum
    Eskisehir de Levis magazasına girdim adam ayagımdaki 508 i nerden aldın dedi geniş bogazlı ayakkabı giymiyorsanız kotun kesimi mukemmel
  • 5 gün önce aynı kampanyadan 38 tlye getittirdim,kesimi rezalet.

Ayrıca ederi bu zaten.
  • ben aldım geçen gün geldi.

orta kalite mal, orta fiyat...Ederi budur.
  • 5 tl bile vermem buna. Çok sıradan.
  • SiyahKırmızı26 kullanıcısına yanıt
    Benim de 2 tane 511 kotum var.Kesimi çok hoşuma gidiyor.Bir de 508 i deneyelim bakalım
  • http://www.morhipo.com/kampanya/detay/8138700/26133/levi-s--levis-00505-pantolon

Aynı ürün sanırım geçen haftalarda morhipodan satın almıştım. Fotodaki renge aldanmayın koyu buz mavisi renginde ve hiçte sıradan değil kumaşı yumuşak çok rahat bir pantolon. Aynı anda 527 modelinide sipariş vermiştim onu iade ettim bugün bu modelden 2adet daha satın aldım morhipoda yeni üyelik açarsanız kargo ücretsiz ve 100TL üzerine 20TL bkm indirimi var bu fiyata bu ürün cidden bedava ihtiyacı olanlar kaçırmasın
  • Diğer markaların bedenlerine göre dar mı bol mu arkadaşlar?

• 501den bol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

501den bol hocam

ben 183 boy 79 kiloyum 73 beden baska marka kot var 3 parmak falan beli bol geliyor suan hangi bedeni almam lazım 32- 32 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

501den bol hocam

ben 183 boy 79 kiloyum 73 beden baska marka kot var 3 parmak falan beli bol geliyor suan hangi bedeni almam lazım 32- 32 mi ?

Lee Cooper normal kesimlerle aynı beden hocam tommy, us polo, levis 501, levis 799dan bol. Marka vermek yanlış olur pantolonların kesimleri farklı çünkü.
  • limango indirim için sms onayı istiyo yardım sever varmı :D telefon yanımda deil bozuldu
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

limango indirim için sms onayı istiyo yardım sever varmı :D telefon yanımda deil bozuldu

0216 665 65 65 i ara SMS alamadığını söyle yardımcı oluyorlar.
  • unforgiven55 U kullanıcısına yanıt
    hocam sizce 30-30 alsam ne zmn a gelir ? stoklarda var mıdır ? bir kaç kişi almış sanıırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELİANLI

quote:

limango indirim için sms onayı istiyo yardım sever varmı :D telefon yanımda deil bozuldu

0216 665 65 65 i ara SMS alamadığını söyle yardımcı oluyorlar.

suan evde hiç telefon yok :D
  • limango dan aldım.33/32 inşallah paçaları dar değildir.bu arada 20 sinde kargolanacak diyor bilginize
  • Pacalar genis 3232 aldim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.