Şimdi Ara

levi's kot pantolon 39.90 TL limango (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
5
Favori
18.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedava valla levi's hemde çakma olmasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne giymeden pantolon mu alınır , bedenleri birbirini tutmuyor.Bana bu olmadı desen geri de almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Üstüne giymeden pantolon mu alınır , bedenleri birbirini tutmuyor.Bana bu olmadı desen geri de almazlar.

Ben netten onlarca kot aldım bir tanesinde bile bedende sıkıntı yaşamadım ürünlerin zaten özellikleri yazıyor slim fit, straight fit, bootcut tarzınızı bilin yeterli.

Geçen hafta morhipodan 5 adet kot aldık 2sini beğenmeyip geri yolladık 1TL bile kaybımız olmadı. Diğerlerini bilmemde morhipo şimdiye kadar hiçbir sorun yaşatmadı bana.
  • 2 Tane kaptım teşekkürler dostum.
  • limango çek var mı dostlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismai1

Mobil den girdim kargo bedava olmadi. Yeni uyelik ile 10 tl indirim ile kargo bedavaya 37 tl geldi arkadaslar.

yeni üyeliği açarken eski üyeliğinizi referans göstererek alım yaparsanız yeni üyeliği tanımlanan 10 tl ye ak olarak eski üyeliğinize de 10 tl tanımlanmaktadır bilginiz olsun...
  • İkincisi güzelmiş ama kalmamış o da.
  • kaptım bir tane. haber verene teşekkürler.
  • Geçen haftalar, morhipo'dan alacakken vazgeçmiştim. Bedenden emin olmadığım için 32-30 ve 33-32 alacaktım. Şimdi limangodan 32-32 aldım, diğerleri kalmamış. Morhipo'da da 32-30 bitmiş.. Aldık bakalım, olmazsa başkasına verir ya da iade ederim.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • benimki de bugün elime geçti güzel baldır bölümü biraz dar gerçi bende bi beden küçük almıştım. Colins 31 bol geliyodu bunun 30 u biraz sıktı ama açılır biraz diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl hoşgeldiniz çeki nasıl kullanılıyor ?
  • Aras kargo ile 6 mayıstan beri yolda benimki, pazartesine gelse bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen kampanyadan aldım hala TEDARİK AŞAMASINDA ymış. 10 gün oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/8138700/26133/levi-s--levis-00505-pantolon

Aynı ürün sanırım geçen haftalarda morhipodan satın almıştım. Fotodaki renge aldanmayın koyu buz mavisi renginde ve hiçte sıradan değil kumaşı yumuşak çok rahat bir pantolon. Aynı anda 527 modelinide sipariş vermiştim onu iade ettim bugün bu modelden 2adet daha satın aldım morhipoda yeni üyelik açarsanız kargo ücretsiz ve 100TL üzerine 20TL bkm indirimi var bu fiyata bu ürün cidden bedava ihtiyacı olanlar kaçırmasın

geçen hafta aldığınız ürün morhipo'da yine aynı listelenen ürün mü?
    fotoğrafta görünen rengine aldanmayın diye söylüyorsunuz
    2 renk var koyu ve açık levis türkiye sitesindehttp://www.levi.com/TR/tr_TR/men-jeans/p/005050967
    açık renk olansa benim istediğim ürün
    limango'da satışa sunulan fotoğrafta açık renk
    morhipo'da koyu renk

rengi açık olan hangi ürünse onu almak istiyorum hangisi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: impossible

quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/8138700/26133/levi-s--levis-00505-pantolon

Aynı ürün sanırım geçen haftalarda morhipodan satın almıştım. Fotodaki renge aldanmayın koyu buz mavisi renginde ve hiçte sıradan değil kumaşı yumuşak çok rahat bir pantolon. Aynı anda 527 modelinide sipariş vermiştim onu iade ettim bugün bu modelden 2adet daha satın aldım morhipoda yeni üyelik açarsanız kargo ücretsiz ve 100TL üzerine 20TL bkm indirimi var bu fiyata bu ürün cidden bedava ihtiyacı olanlar kaçırmasın

geçen hafta aldığınız ürün morhipo'da yine aynı listelenen ürün mü?
    fotoğrafta görünen rengine aldanmayın diye söylüyorsunuz
    2 renk var koyu ve açık levis türkiye sitesindehttp://www.levi.com/TR/tr_TR/men-jeans/p/005050967
    açık renk olansa benim istediğim ürün
    limango'da satışa sunulan fotoğrafta açık renk
    morhipo'da koyu renk

rengi açık olan hangi ürünse onu almak istiyorum hangisi acaba?

bana da geldi limangodan koyu renk resim açık görünüyor dedigin gibi

• hocam 10 yıl önce gelip elinde kalan ürünler olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekzeban

morhipo'da da az koyusu var aynı fiyata.

Verdiğin link den sipariş ettim. Morhipo daha sıcak duruyor. Hem kargo bedava, hemde bkm 20tl indirimli. Zaten iş elbisemin altına giyiceğim orta seviyeli eli yüzü düzgün pantolon arıyordum sağolasın
  • 38-36 yok :(
  • hediye çekimi nasıl kullanacam, öyle bi seçenek göremiyorum?*
  • quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

hediye çekimi nasıl kullanacam, öyle bi seçenek göremiyorum?*

sepette toplam tutar olan bölümde HEDİYE ÇEKİ KULLANMAK İSTİYORUM yazıyor pembe renkde ona tıklayın kod onaylanıyor sonra tekrar ona basın indirim gerçekleşiyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.