Geçen hafta lexmark all in one aldım. 90 ytl olandan. güzzel hoş ucuz geldi gözüme, ama ilk şoku kartuşu açtığımda gördüm küçük birşeydi neyse dedim. Daha sonra tarayıcıyı denedim benim için fevkalade, ama resim yazdırmak istedim bana resimleri çizgi çizgi çıkarıyor, 5 tane tam sayfa resim yazdırdım mürekkep yarı seviyeye düştü.
Sonra kartuşu temizleme seçeneğini seçtim tekrar yazdırdım. sonuç yine aynı resimler hep çizgi çizgi. Bu genel sorun mudur? yoksa gidip iade edeceğim.
İade de şöyle bir sorun çıkar mı? kartüş parası gibi?
Benim de aynı model yazıcım var. Renkli kartuşunun mürekkep çıkışının olduğu kısımlar sıklıkla kuruyor ve sürekli temizlenmesi gerekiyor. Ayrıca çok az renkli çıktı almama rağmen mavi renk tükendi.
Bu tür ucuz yazıcılarda ilk koydukları mürekkep kartuşlarının kapasitesi çok düşük oluyor. Ben bunu bilerek bu yazıcıyı almıştım. Nadiren renkli çıktı alıyorum ve yazıcının siyah beyaz kalitesi de gayet iyi.
teşekkürler arkadaşım cevap için. ben yeni bir kartuş alsam bundan daha dayanıklı olacak diyorsun yani...
ayrıca bir de siyah kartuş alsam daha karlı mı olur?
Siyah kartuş almıştım epeyce iyi çıktı diyebilirim ama henüz renkli kartuş değiştirmedim. Eğer güvenilir bir şekilde kartuş doldurulabilecek bir yer biliyorsan boşalan kartuşlara mürekkep doldurmak da ekonomik bir çözüm olabilir (belki renkli kartuş için bunu düşünebilirim).
slmlar bnde bu yazıcıdan almak ıstıyorum bu ay kesın bı tane alacam boole bişi alet neasıl memnunmusunuz kısaca bi bahsederseniz cok memnun kalıcam.
Merhaba,
Maalesef bu yazıcılardaoldukça problemli bir şekilde mürekkep sorunu var. normalde paraverip aldığınız orjinal bir kartuş 25ml iken özellikle fiyatı düşük yazıcılarda başlangıç kartuşu olarak adlandırılan ve 5 yada 10ml'lik kartuşlar kullanılıyor. buna çok dikkat etmenizi öneririm. daha önce lexmark kullanmadım fotoğraf kalitesi konusunda yorum yapamam. fakat yeni bir yazıcı alırken fiyatan öte içindek kartuş doluluk oranına da dikkat etmelisiniz.
bende lexmark all in one kullanıyorum. yazıcı piyasası kızıştığı için yazıcılar daha ucuza kartuşlar ise daha pahalı satılmaya başlanıyor bu nedenle kartuştan kazanmak isteyen üreticiler makine ile gelen katuşları eksik yolluyorlar ama tabi bizim insanımızda o kadar para verip yenisini almıyor haklı olarak doldurtuyor. eğer yazıcınıda çizgiler devam ediyorsa çıktı kalitesini arttırarak sorunu çözebilirsınız
yani bnm duum soole cok fazla bişi cıkartmam hız da onemli deil ama kartusu az kullansın bozuk cıkarmasın bide guzel tarasın yeter.iş gorur diosanız daha fazla arama yapmiip gidip alıcam o aletten.bi de bn antalyadayım bunu daaha ucuza bulabiliceim bir yer warmı warsa soylersenız sewınırım tskler
beyler yazıcılarınızı dolum yaparak öldürmeyin. printerlerinizde orginal kartuşlarınızı bulamıyacağınız fiyatlara tedarik ederim piyasada kartuşlarınıza iki kat fiyat ödemeyin. 212 320 81 81 ismail
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme