Şimdi Ara

LEXMARK E120 YAZDIRMA SORUNU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lazer yazıcı aldım Lexmark E120 serisi. Aldığımdan beri güzelce çalışıyordu. Ne zaman ki pc ye format attım bi haller oldu. Güzelce driverları kurdum. Zaten Universal driver geçiyor. Her neyse ne yaptımsa yazdırma işlemi yaptıramadım. Bilgisayarcı arkadaşa götürdüm. Dükkanda yine benim pc ile çalışıyor ama eve gelince tam yazdıracakken hata veriyor. Deneme sayfası yazdırıyorum sorun yok. Kartuşu dolu güzelce yazıyor. Ama bilgisayardan yazdırma işlemi yaptıramıyorum. Yazmaya başlarken üstündeki yeşil lamba yanıp sönüyordu. Sonra kağıdı içine alıyordu. Şimdi yine lamba yanıp sönüyor ama kağıdı almıyor hiç hareket yok ve hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Hepinize keyifli forumlar.

• Güncelllll...
    Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimseler yokmu?
  • ben isterdim yardımcı olmayı ama şuanda bende yazdıramıyorum
  • arkadaşım yazdıgın şeylere göre akla ilk usb kablosu geliyor eger arkadaşının yanında başka bir usb kablosuyla denediysen ve sorun çıkmadıysa usb kablonu degiştir...
  • kardeş usb lik problem değil.bendekinin çipi dolduğu için yazmadığını öğrendim. lazer yazıcıların standart uğraşları işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

kardeş usb lik problem değil.bendekinin çipi dolduğu için yazmadığını öğrendim. lazer yazıcıların standart uğraşları işte

seninki çiplik bi sorun olabilir ama arkadaşın dedigine göre arkadaşımın yanında yazdırdı evde yazdırmıyor diyor ve hatırladıgım kadarıyla çip bitmiş olsa makine demo çıktısıda vermez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsiloncopy

quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

kardeş usb lik problem değil.bendekinin çipi dolduğu için yazmadığını öğrendim. lazer yazıcıların standart uğraşları işte

seninki çiplik bi sorun olabilir ama arkadaşın dedigine göre arkadaşımın yanında yazdırdı evde yazdırmıyor diyor ve hatırladıgım kadarıyla çip bitmiş olsa makine demo çıktısıda vermez...

şuan bendeki yazıcı o zaman arkadaştaydı.aynı yazıcıdan bahsediyoruz yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Konu hortlaşmış olacağım ama Problemi Çözümü var

Lexmark E220 Driveri yüklerseniz çalışıyor, tabi bunu yapmak için yazıyı çıkartın Yazıcılar sekmesinden Yazıcı ekle oradan bağlantı noktası USB kendim yükleyecem seçeneğinden Lexmark içinden E220(MS) seçin yüklemeyi tamamlayın.Problemsiz çalışıyor.saygılarımla
  • Kardeşim yazıcı ile pc arasına bağladığın kabloyu diğer USB girşilerine dene oluyor şimdi oldu bndede :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.