Şimdi Ara

Leyku Online / 80 Cap / Vote4Silk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- SUNUCU BİLGİSİ -

• Level Cap : 80
  • Skill Cap : 80
  • Mastery Cap : 300
  • Race : Chinese
  • Experience Rate : 30x
  • Skill Points Rate : 60x
  • Item Drop Rate : 10x
  • Gold Drop Rate : 30x
  • Trade Goods Rate : 60x
  • Sox Drop Rate : 1x
  • Alchemy : +1/+2 = 100% , +3 = 90% +4 = 70% , +5 = 60% , +6 = 50% , +7/+8 = 40% , +9/+10 = 30% , +11/+12/... = 20%

- BAŞLANGIÇ İTEMLERİ -

• 100 HP Potion
  • 100 MP Potion
  • 20 Return Scroll
  • 10 Speed Potion
  • 5 Pegasus
  • 100k Skill Point

- ITEM STACKLARI -

• HP / MP Potion : 1000
  • Pill : 1000
  • Stone : 100
  • Elixir : 100
  • Arrow : 1000

- SUNUCU ÖZELLİKLERİ -

• 2 adet özel npc bulunmaktadır ( Sox Item ve Alchemy)
  • Sox npcsinden sos,som ve sun itemleri gold karşılığı edinebilirsiniz.
  • Alchemy npcsinden magic,attribute stoneleri ve elixirları gold karşılığı edinebilirsiniz.
  • 1-7 dg arası itemler npcde +5 olarak bulunmaktadır.
  • Job rate dengede tutulmuştur.Jangan ve Downhang arası alacağınız 100m maldan %100 kar edersiniz.Yani 200m fiyatına satarsınız. (5 yıldız = 100m)
  • Fortress War çarşamba ve cumartesi günleri olarak haftada iki gün yapılmaktadır.
  • Moblardan sadece item ve gold düşmektedir.
  • Magic Pop kaldırıldı.
  • Devil Spirit kaldırıldı.
  • Mbot pill bug düzeltildi.
  • Akademi ve honor sistemi kaldırıldı.
  • Battle arena kaldırıldı.
  • Capture the Flag kaldırıldı.
  • Snow Shieldin 2~3~4 kitaplarına int gerekliliği getirildi.
  • Unique çıkış süresi 30 dakikaya indirildi.
  • Job cezaları kaldırıldı.
  • Eski intro aktif edildi.
  • Titan Uniqueler kaldırıldı.

- WEBSİTE ÖZELLİKLERİ -

• Vote for Silk
  • Karakter ve Guild sıralaması ( Item Pointse göre )
  • Thief, trader, hunter sıralaması (Job Levele göre )
  • Paymentwall silk sistemi aktif. Ödemeyi yaptığınız anda silkiniz otomatik olarak hesabınıza yüklenir.
  • Siteye giriş yaptıktan sonra destek bölümünden mesajlarınızı direk olarak bize iletebilirsiniz.

- SUNUCU LİNKLERİ -

• Website :www.leyku.com
  • Client :http://www.leyku.com/?page=download

- SUNUCUDAN GÖRÜNTÜLER -

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 12 Ekim 2013; 21:17:40 >

• Hayırlı olsun
  • İyi en azından değişik bi website teması kullanmisiniz. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederiz.Web site,client ve db sıfırdan düzenlenmiştir.Hazır kullanılmış herhangi birşey yok.Bu şekilde hem daha stabil hemde daha kontrollü bir oyun sağlanacak.
  • Hocam exploit,ddos gibi saldırılara karşı önlemleriniz nedir ya da daha açık sorayım bunları engelleyebilicekmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa596a

Hocam exploit,ddos gibi saldırılara karşı önlemleriniz nedir ya da daha açık sorayım bunları engelleyebilicekmisiniz?

Exploit konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum zira az çok beni tanıyanlar hazır birşey kullanmadığımı ve herhangi bir exploit girişiminde müdahale edebileceğimi bilirler.DDOS konusunda ise herhangi birşey söylemek güç,saldırının şiddetine bağlı.Önü tamamen kesilebilir bir saldırı olmadığı için büyük şirketler haricinde veya bu işten ciddi paralar kazanıp sunucuya gerekli donanımsal güvenliği sağlayanlar haricinde bu garantiyi verebilecek bir sunucu olduğunu düşünmüyorum (Google'ın bile bir ara ddos ile kapatıldığını varsayar isek.)
  • Peki o zaman hayırlı olsun indirmeye başladım :)
  • İlk farkettiğim isu kestim zerk vermedi.

PS:Tg kesince verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 29 Eylül 2013; 12:52:34 >
  • PATEVRA kullanıcısına yanıt
    pm attim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 29 Eylül 2013; 13:50:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahadır 90 olup CHN olsa daha güzel olmaz mıydı ? :) neyse indiriyorum bu arada GA ihtiyac olursa yani yabancılarda oynayacaksa yardım ederim
  • PATEVRA isim olarak güvenilir birisi.
    Epvp'da en kısa zamanda konu açmak gerekir. Ekimin 6'sında Quenth 90cap geliyor Job Based. 2 server çakışacak, bakalım neler olucak.
    Başarılar.

EDIT: Website tasarımını çok beğendim, ortadaki kız çok sexy bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 29 Eylül 2013; 14:55:24 >
  • Oyunda tek ben varım :D lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Oyunda tek ben varım :D lol

Canı sıkılan varsa gelsinde pwp atalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 29 Eylül 2013; 17:15:51 >
  •  Leyku Online / 80 Cap / Vote4Silk

80 cap oynamayalı uzun zaman olmuş.Silahları özlemişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 29 Eylül 2013; 18:00:44 >
  • @_GuMmY_

90 Cap bana pek sıcak gelmiyor,90 cap açılacaksa eu olmalı diye düşünüyorum.Yabancılar tabiki oynayacak şuan sadece beta süresindeyiz.

@synaX:Lecter

Beta süresini fazla uzun tutmayı düşünmüyorum, zira bu projeyi yaklaşık 4-5 aydır sürdürüyorum bizzat kendim çoğu şeyi test ettim.O yüzden epvpde konu açılacak,hatta vote sistemi olduğu için user sıkıntısı çekeceğimizi düşünmüyorum.90 cap ile 80 cap zevki farklıdır, her sunucu kendi oyuncu kitlesini çekecektir.Web site tasarımını beğendiğin için teşekkürler ancak ortadaki hatun değil erkek göğüs kısmına bakarsan anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 29 Eylül 2013; 19:44:08 >
  • @PATEVRA

oyunda kilit olay gold ise; "bota mı salsak daha çok gold veriyor trader mi ?"
    oyuncular bunu sorgulayacak ve ona göre hareket edeceklerdir.
    bu konuda ne tür önlemler veya projeler geliştirdiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

@PATEVRA

Tabiki trade yaparak daha çok gold elde edersiniz :) Bu konu çokta karmaşık bir konu değil açıkçası, gold rate exp rate ile aynı farkettiyseniz.Bu kasarken gold sıkıntısı çekmemek için gerekli.Ancak 80 lv 1 mobdan ortalama 15k gold düşüyor, 150m gold elde etmek için yaklaşık 10k mob kesmeniz gerekir buda minimum 1-2 gün demek.Bu goldu 1 trade ile elde edebilirsiniz zaten.Enflasyon olmaması için gold drop rate ve job rate dengede tutuldu.Sox ve alchemy npcsindeki itemlerin fiyatlarıda düşük tabiki onlarda dengeli yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

@PATEVRA

Tabiki trade yaparak daha çok gold elde edersiniz :) Bu konu çokta karmaşık bir konu değil açıkçası, gold rate exp rate ile aynı farkettiyseniz.Bu kasarken gold sıkıntısı çekmemek için gerekli.Ancak 80 lv 1 mobdan ortalama 15k gold düşüyor, 150m gold elde etmek için yaklaşık 10k mob kesmeniz gerekir buda minimum 1-2 gün demek.Bu goldu 1 trade ile elde edebilirsiniz zaten.Enflasyon olmaması için gold drop rate ve job rate dengede tutuldu.Sox ve alchemy npcsindeki itemlerin fiyatlarıda düşük tabiki onlarda dengeli yani.

Aslında gold rateden değil item rate çok kazandırıyor.
    eğer item rate iyi ayarlanmaz ise kasmak trader dan daha tatlı gelebilir.

• Thief'lerin 5* maldan aldığı gold miktarı nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

@PATEVRA

Aslında gold rateden değil item rate çok kazandırıyor.
    eğer item rate iyi ayarlanmaz ise kasmak trader dan daha tatlı gelebilir.

Bunuda bizzat test ettim, item toplayıp satarak kesinlikle tradeden gelen kazancın yanına yaklaşılamaz, gold ve item rate sadece kasmaya yardımcı olacak kadar yüksek.

@sagopa596a

Bunu test etmedim. Ancak job rate doğru orantılı olarak arttığı için, normal sistemde olduğu gibi traderlardan biraz daha az elde edeceklerdir ancak oda 60x.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.