Şimdi Ara

Leyku Online / 80 Cap / Vote4Silk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam başlangıç itemlerine 1k x-large hp-mp ekleseydin çok iyi olurdu aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa596a

Beta çabuk bitmiş :)

Hocam başlangıç itemlerine 1k x-large hp-mp ekleseydin çok iyi olurdu aslında.

Projeye uzun zaman ayırdığım için, kontrol edilecek pek birşey kalmamıştı. Yinede kullanıcıların görüşlerini almak istedim açmadan önce.X-large absürt duracaktır ancak 1000 e çıkarabilirim.
  • Gelirim.Bole bise bekliyordum sizden hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Gelirim.Bole bise bekliyordum sizden hayirli olsun.

Teşekkür ederim umarım memnun kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Gelirim.Bole bise bekliyordum sizden hayirli olsun.

Teşekkür ederim umarım memnun kalırsınız

Yalniz pc gecmedim daha ama server beta degilse suanda cok acele etmissiniz.Keske 1hafta reklam yapsaydiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@synaX:Lecter

Beta süresini fazla uzun tutmayı düşünmüyorum, zira bu projeyi yaklaşık 4-5 aydır sürdürüyorum bizzat kendim çoğu şeyi test ettim.O yüzden epvpde konu açılacak,hatta vote sistemi olduğu için user sıkıntısı çekeceğimizi düşünmüyorum.90 cap ile 80 cap zevki farklıdır, her sunucu kendi oyuncu kitlesini çekecektir.Web site tasarımını beğendiğin için teşekkürler ancak ortadaki hatun değil erkek göğüs kısmına bakarsan anlarsın

Allah belanı vermesin ! Nasıl tongoya düşürdün beni Böyle erkekmi olur ya, şu yüze bak. Melez gibi birşey...

Ooo moblardan stone ve elixir düşmemesi güzel ayarlanmış. Bende bir server açıp bu sistemi yapmak istiyordum. Ama ben elixirıda kaldırmak isterdim. Elixirda en az stone kadar önemli, yine millet 7/24 boylıcak.

Haftada 2 kale savaşı çok iyi. Çarşamba ve cumartesi. Server salı günü açılırsa ertesi gün FW çok eğlenceli olur.

Alchemy rate biraz uçuk değilmi, herkesin ellinde +9'lar gezicek gibi seziyorum. Birde sun +9 yapınca, karşıda ki adam nasıl tanklıcak.

EDIT: Pardon elixir düşmeyecekmiş, yanlış görmüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 30 Eylül 2013; 13:06:13 >

• Kayıtlarda da bi sıkntı mı var?Kurallar işaretlenmiyor herhalde üyelik alınmıyor.
  • quote:

Kayıtlarda da bi sıkntı mı var?Kurallar işaretlenmiyor herhalde üyelik alınmıyor.

Dostum üyeliği alınca direk entere basma.

Mouse ile registere tıkladığında üyelik alınıyor :)

Alchemy konusuna bende katılıyorum.Bunu sizede belirttim.
  • Şuan bir saldırı ile uğraşıyorum, kendini bilmezin biri sürekli agentservera saldırıyor, dur bakalım o mu pes edecek ben mi
  • İlk 200 player için 1 aylık grab pet eventi başlamıştır.Sitedeki destek bölümünü kullanarak karakterinizi bildirin.
  • Uri hp %60dı :(
  • Anti DDOS Firewall konfigrasyonu yapılandırılmıştır. Bir süre saldırılar durana kadar güvenliği en üst seviyeye çıkardım.Bu sebepten dolayı aynı anda web site ve oyuna girmeye çalışırsanız bile otomatik olarak 1-2 saniye engelleneceksiniz.Saldırılar durulduğunda güvenliği esnetebiliriz.
  • valla ısu kesiyoruz şuan ama lagdan dc olacaz bu açık.İnşallah sw falan kapanmaz ısu kesilmeden zira baya ugraştık.
  • quote:

valla ısu kesiyoruz şuan ama lagdan dc olacaz bu açık.İnşallah sw falan kapanmaz ısu kesilmeden zira baya ugraştık.

Sorun lag değil , anti ddos yazılımı fazla isteği reddediyor buda sizde gecikme yaratıyor sadece 1 client ile giriş yapın ve web açık olmasın.Konfigrasyon tam olarak ayarlanana kadar bu şekilde devam etmeliyiz.
  • quote:

quote:

valla ısu kesiyoruz şuan ama lagdan dc olacaz bu açık.İnşallah sw falan kapanmaz ısu kesilmeden zira baya ugraştık.

Sorun lag değil , anti ddos yazılımı fazla isteği reddediyor buda sizde gecikme yaratıyor sadece 1 client ile giriş yapın ve web açık olmasın.Konfigrasyon tam olarak ayarlanana kadar bu şekilde devam etmeliyiz.

Herşey kapalı tek çar açık zaten.Ekran duruyo öle ne dc oluyoz ne de hareket ediyoz 10 dk dır böle bakalım ne olacak.
  • sw ne durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

sw ne durumda ?

Oyun açık sanırım kullanıcılar online gözüküyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

sw ne durumda ?

Sen oynuyomusun? MvP ben
  • quote:

quote:

quote:

sw ne durumda ?

Sen oynuyomusun? MvP ben

Yok yahu oynamıyorum, net yavaş zaten indiremem şimdi Birde tamamen bıraktım sayılır SRO'yu

• quote:

quote:

quote:

quote:

sw ne durumda ?

Sen oynuyomusun? MvP ben

Yok yahu oynamıyorum, net yavaş zaten indiremem şimdi Birde tamamen bıraktım sayılır SRO'yu

Srodan hayır gelmez bize artık bende son kez giricem artık emekli olmak vakti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.