Şimdi Ara

Leyku Online / 80 Cap / Vote4Silk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

sw ne durumda ?

Oyun açık sanırım kullanıcılar online gözüküyor :)

yine yok Önder
  • Garip bir bug var serverde ilgilenirseniz sevinirim :)
  • Sürekli check olayı kabak tadı vermeye başladı.Son paramla mal aldım server down oldu..
  • valla ben yeni başladım ve çok beğendim
  • PATEVRA kullanıcısına yanıt
    Oyunda bazı bug'lar var, green book 3 saatten sonra drop ve ex kayboluyor Premium PLUS bizlere 10% özellik vermesi gerekirken 5% veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

Oyunda bazı bug'lar var, green book 3 saatten sonra drop ve ex kayboluyor Premium PLUS bizlere 10% özellik vermesi gerekirken 5% veriyor

Bug mu yoksa bilerek yapılmış şeyler mi.

1-Green bookun üstüne gelince göreceksiniz ne yazmışız ? 3 saatten sonra exp almak için relog olun.
    2-Premium plusın orjinali o şekilde ve değiştirilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Bug mu yoksa bilerek yapılmış şeyler mi.

1-Green bookun üstüne gelince göreceksiniz ne yazmışız ? 3 saatten sonra exp almak için relog olun.
    2-Premium plusın orjinali o şekilde ve değiştirilmedi.

Premium PLUS'un orjinal hali neden böyle peki ? Madem diğerlerinden daha pahalı ve PLUS diye geçiyor o zaman orjinal haline dönsün ve 10% versin ki bir değeri olsun. Ayrıca yeşil kitap olayı hiç güzel bir uygulama değil , 3 saat sonra 50% ardından 0% olarak gelen ex ve droplar kayboluyor. Ne alakaysa..

• Oyunda hiç thief yok mu arkadaşlar ? millet haldır huldur kervan çekiyor , saldıracak partner bulamıyorum :D
  • Uzun zamandır beklediğim haber :) Tesadüfen fark ettim, bir başlayalım bakalım.
  • MrOwl kullanıcısına yanıt
    kapandı ama
  • Bankadaki vergiden gelene para bugda kaldı sanırım, alamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Bankadaki vergiden gelene para bugda kaldı sanırım, alamıyoruz.

Vergi parasını almak ve vergi %sini ayarlamak için kale savaşından sonra 5 dakika beklemelisiniz.
  • şuan serverlar açık mı kapalı mı ?

indirsek oynıyabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

şuan serverlar açık mı kapalı mı ?

sw açık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

şuan serverlar açık mı kapalı mı ?

sw açık

hacı gelirsen thief olsana be :D sw de thief yok
  • Arkadaşlar oyun çok şık olmuş, emeğinize sağlık. Oyunu kesinlikle öneriyorum. PATEVRA'nın bu konudaki yeteneklerini bilirim, emin olun ki bu işi layıkıyla yürütecektir. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.

Fakat bu arada alchemy rateler farklı sanırım. +1'e yandı çünkü, yanılıyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrOwl

Arkadaşlar oyun çok şık olmuş, emeğinize sağlık. Oyunu kesinlikle öneriyorum. PATEVRA'nın bu konudaki yeteneklerini bilirim, emin olun ki bu işi layıkıyla yürütecektir. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.

Fakat bu arada alchemy rateler farklı sanırım. +1'e yandı çünkü, yanılıyor muyum?

Yorumun için teşekkürler hocam.

+1 tutma oranı %100 , yakmayı nasıl başardınız
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyun çok şık olmuş, emeğinize sağlık. Oyunu kesinlikle öneriyorum. PATEVRA'nın bu konudaki yeteneklerini bilirim, emin olun ki bu işi layıkıyla yürütecektir. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.

İnanmaz ama 2 kere yandı +1'e :). Bendeki bedevi şansını bilirim de %100'de mümkün olmamalı matematiksel olarak. +2'ye de yaktım. Bende var bir sıkıntı o kesin :) Ama %100 de değil sanki, ilginç.

• quote:

quote:

quote:

İnanmaz ama 2 kere yandı +1'e :). Bendeki bedevi şansını bilirim de %100'de mümkün olmamalı matematiksel olarak. +2'ye de yaktım. Bende var bir sıkıntı o kesin :) Ama %100 de değil sanki, ilginç.

Lucky powder kullanıyormusunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lucky powder kullanıyormusunuz ?

Lucky kullanmak gerekiyormuş, ben orada hata etmişim. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.