< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Leyla ile Mecnun, Exxen’de devam edecek (2. sayfa)
-
-
Bi bunun bku çıkmamıştı bunun da suyunu çıkarın yapın behzat çye döndürün helal olsun karakterinize tipinize helal olsun -
Kurtlar Vadisinide alsınlar tam olsun. Suyu çıkmıştı zaten daha da suyunu çıkarsınlar. Şu dizileri bir tadında bırakmayı öğrenemediler. 🤦🏻♂️ -
Kadro değişirse dizinin hiçbir anlamı kalmaz. Bence exxen çırpındıkça batıyor.
-
Gayet sevindirici bir haber umarım tüm ekibi toplayabilirler
-
Ben de öyle düşündüm ilk ama yazın çekimler başlayacak falan diyor.
-
Çöp olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski kalitesinde olup aynı kadroyu toplayabilirse çok güzel haber ama burada acundan bahsediyoruz içine edeceğini ön görebiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100'dür o. 10 olsa duramazsın :)
-
Leyla ile Mecnun o tarihlerde o haliyle güzeldi. Bırakın da güzel hatırlayalım.. -
BluTV'nin yeni Behzat Ç'sinden farklı olmaz, tabutuna son çiviyi çakar Acun
-
Asla ama asla üye olmam bu platforma -
Ali Atay kabul edecek mi tekrar oynamayı? Burak Aksak senaryoyu devam ettirmek isteyecek mi?
Sanmıyorum aynı şekilde diziyi çekebileceklerini. Çok goygoy dönüyormuş o zamanlar sette, şimdi aynı havayı yakalayamazlar ve çekmek istemezler o yüzden.
-
Yıllardır görmediğim ve özlemini duyduğum birini görmüş gibi mutlu oldum. İnşallah eskisi gibi güzel işler çıkarırlar
-
Her şeyin bi ömrü var. Millet yıllarca Behzat Ç. tekrar çekilsin dedi, çekildi tırt çıktı. İnsanlar birkaç bölümden sonra dizinin eski haliyle karşılaştırmaya başlayacak. Tadında bırakmak gerek.
-
Avrupa yakasi veya Yalan Dunya kadrosunu da getirirse ben de uye olabilirim :D
-
Bırakın da Leyla ile Mecnun'da hatıramızda güzel olarak kalsın. Biz 150. kez tüm bölümlerini tekrar izleriz. Yeniden çektikten sonra ne kadar iyi olursa olsun eskiyle kıyaslayacağız ve hoşumuza gitmeyecek. Umarım çekilmez.
-
Eskisi kadar güzel olmayacak gibime geliyor
-
Türkçe bilmeyen editörler, DH standartı. Açıklama kısmında da "dizisinim" yazmışlar mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 23 Mart 2021; 14:35:35 >
-
Bir şeyi tadında bırakmayı beceremiyoruz hiç bir zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X