< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Leyla ile Mecnun, Exxen’de devam edecek (3. sayfa)
-
-
En başta aynı kadroyu bir araya getirmek çok zor.. çünkü o zamanki kadrodaki yan oyuncular bile artık başrol oyuncuları oldular tekrardan yan rolleri kabul ediceklerini sanmam..
Yaşlar ilerledi çoğu yaşlandı o kaldıki Ali Altay bile o genç Mecnun değil şu anda 45 yaşında .. Leyla ile Mecnun zamanı 34 yaşındaydı.. ve en önemlisi herkesin unuttuğu şey öndeki ekipden ziyade arka plandaki senaryo yönetmen yapımcı bu kadroların aynı olması gerekir..
Neyse kısaca o kadro bir araya gelmez artık bence gelsede o eski tat tuz keyif olmaz... Boşa giden para olur sadece şahsi fikrim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzerinden uzun süre geçmiş ve final gibi bitirilmiş projeleri sonradan tekrar hayata geçirmek olmuyor işte. Behzat Ç bile 4. sezonunda tutturamadı, yığınla mantık hatası vardı, eski oyunculardan eksikler vardı, zaten 9-10 bölüm mü ne sürdü olmadı yani. Bir yığın eksik yanını sayabilirim ama gerek yok yani bilen biliyor.
-
Kimlerin arası kötüymüş bilgi verir misin hocam? Ezgi Asaroğlu ile Ushan Çakır'ın dışında tabi.
-
Leyla ile Mecnun bitince başka bir kanalda bir dizi daha yaptılar o da kısa sürede bitti malum. O dizinden sonra birçok haber gördüm o tarzda. Tekrardan birlikte çalışmak istemediklerini dair. Bi şarkı grupları da vardı. O da dağıldı gitti.
Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bana kalırsa bu dizi işi zor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski tadı olursa sırf bu dizi için para veririm.
Bu dizi zaten miadını doldurmuştu. Resmi olarak sonu böyle olacak diye sonunu bile söylemişlerdi. Acun parayı bastırır, ekibi toplar. İlk leyla ile ölmemiş gibi yapıp devam ederlerse belki seyredilebilir.
-
Bir şeyi de tadında bırakın be
sihirli annem 2 vakası geliyor bence aynı oyuncuları toplaması çok zor, ve eski tadı bekleyenler oyuncular toplansa bile imkansıza yakın bence
-
Bedava olsa da istemiyorum kardeşim,zorla kullandıracaklar
Sonunda güzel bir haber
-
Eksende izleyeceğime 360p korsan izlerim
-
Ölüyü diriltmek bu, zaten izledik bitti yıllar geçti.
-
Neden ya adam acun para kazanmasin mi -
Leyla ile Mecnun'u çok severim ancak Exxen gibi bir platforma para kazandıramam, yeniden çekim konusunda kararlılarsa umarım farklı bir platformla anlaşırlar.
Oyuncuların hepsi yaşlandı :( yavuz tosun gibi olmuştu en son. Ah ah 2011-2012-2013 nerede bu yıllar ya nerede :(
Zaten dizinin ismi de Leyla Yenge ile Mecnun Enişte olacak sorun değil.
-
Eski veya yeni kadro, Dizide kim oynarsa oynasın eskisi ile kıyaslanıp acımasızca eleştirilecek.
Acun platforma adım atmakla hata etti Bunu kendisi de kabul eder gelecek yıllarda..
Millet zaten yeteri kadar her yerden sömürülüyor
tek eğlencesi tv, onu da paralıya cevirirlerse pişman olur.
-
Bana kalsa LiM gelsin mi? gelsin, aynı oyuncular olsun mu? olsun ama animasyon olsun bizim tayfa seslendirmesini yapsın. LiM gibi absürt bir eser için canlı çekim ayak bağından başka bir şey değildir. Animasyonda görsellik sadece hayal gücü ile sınırlı olur, uzayda mekik vurduran bir kafa animasyonda kim bilir nasıl coşacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X