Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun, Exxen’de devam edecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amaan olursa olur, olmazsa çay demleriz.
    ~İsmail A.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liberal Bardağı

Abi her şey tadında güzeldi. Ezel dizizini şimdi çekseler eskisi gibi izlenmez mesela. Leyla ile Mecnun da aynı şekilde.

Hocam çok yarım kaldı ya. Hevesi kursagimizda kaldı. Bi uyandık çat diye bitti. Zaten absürt komedi. Her türlü iş yapar

• sırf bu haber için bile 3 üyelik alırım

• Bir şeyi de tadında bırakın be kardeşim.Bırakın hatıralarımızda güzel bir anı olarak kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: isakoc

O ekip geri gelse de bir halta yaramaz artık. Kaldı ki mecnunun babası twitterdan geçenlerde açık açık pkk propagandası yaptığını gördükten sonra o diziyi izlerken sempati ile izleyemem.

link atabilir misiniz. öyle bir bakındım da bulamadım.

• Ali'nin ne kadar oynak bir karakter (kendi karakterinden bahsediyorum) olduğunu gördük. Ortaya atılan iddanın nabız yoklama olduğu her halinden belli diziyi defalarca kez unutup izlemek isteyen biri olarak çekilirse unutup hiç izlememiş olmak isterim. O insanları sanatçı olarak tanımak istiyorum acun medyanın parçası değil.

• Leyla ile Mecnun; o yıllarda güzeldi.

Şimdi aynı güzelliği vereceğini sanmıyorum.

Bu arada şunu da eklemek isterim ki, şayet dizi gerçekten yeniden çekilirse, yüzde yüz ihtimalle TRT kadar cesur olamayacaklardır.

• O kadrodan bir kişi eksik olsun izlemem.
  • Bir yerden bir şekilde hepinizi üye yapacağım!!
    Acun Ilıcalı
  • 2022 de mi yayınlanacak yahu çekimlerle ilgili haberler gelse artık

• Aynı kadroyu toplamayaz. Tutmaz. Bir şey güzelse tadında bırakmak lazım.

• Üye olmaya gerek yok . İnternete düşer
  • Diziyi daha geçenlerde ilk bölümünden itibaren tekrar izledim. Bittiğine çok üzülmüştüm. Bu iddaalar inşallah gerçektir. Ama kadro aynı olsun lütfen. Mecnun degismesin , İsmail abi olsun , Erdal bakkaldan da vazgeçemem ve ilk Leyla ve son Leyla farketmez ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.