Şimdi Ara

LG 2011 LW SERİSİ TV'LERDE PVR(Yayın Kayıt) ÖZELLİĞİ EKLEMEK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
37.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yav tv nin anakartı niye yansın pc ninki niye yanmıyo... bu lc her tv için ayrı ayrı anakart üretmekdense 1 anakar üretiyo kimi.nin bu özelliğini aktif ediyo kimininkini etmiyo hepsi bu...
  • LG TV nin firmware upgrade yapanlar icin bir geri donus (downgrade) yolu var galiba. Benim programi kullanip da tesekkur e-maili gonderen bir LG tv kullanicisinin dedigine gore kendisi firmware downgrade yapabilmis. Kullandigi yontemi avforums da bulunan LG LW550T konulu forumdan ogrenmis.

Linki:

avforums
  • Evet, downgrade yapılabiliyor. Ana konunun ilk mesajında anlatılıyor olsa gerek.
  • Merhaba arkadaşlar yeni update nin neler getirdiği veya götürdüğü :) hakkında fikri olan arkadaş varmı acaba...
  • arkadaslar aranizda dvb-s tuner ile kayit yapabilen kimse var mi?
  • merhaba arkadaşlar.. bende LG 42LS575S modeli var... bu modelde de kaydetme özelliğini kullanabiliyormuyuz ? Nasıl oldugunu da açıklayabilecek var mıdır ? şimdiden teşekkürler..
  • merhaba arkadaşlar bende LG 42 LM 640S var.. Usb lere kayıt yapmıyor, harici hardisklere kayıt yapabiliyoruz. Ancak hardiski kendi formatında formatlamamızı istiyor.. Bu kotü bir özellik...

Ayrıca formatladığım hardiske sevdiğim videoları filmleri kaydettim... Ancak bilgisayarda bu videoları göremiyorum.. hardiski format attığında formatlama biçimi kendine göre formatladığı için pc de göremiyoruz....

bu konuda bu skıntiyi çözen arkadaş varmı acaba..
  • Merhaba arkadaşlar bizimde tv de kayıtlı tv diye bir şey var fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. 42LM640S modeli nasıl kayıt yapılıyor. görüntüleri nasıl kaydedebilirim.
  • 660s modeli mevcut bende de tv nin fakat ben açıkçası çok kullanışlı bulmadım bu özelliği , özellikle takvim ikonunda kanalın kendi program rehberi varsa eğer zamanlama ytapabiliyorsunuz , yani düz tv yayınlarının takvim de şu saatte şu program ibaresi görünmüyorsa ne yazık ki olmuyor , saate ve kanala göre ayarlama olabilirdi , birde kanalın açık olması şart kayıt sırasında bu çok büyük bir dezavantaj , çünkü aynı gün çakışan bir diziyi diğerini izleyememeniz nedeniyle diğerini kaydetmek istiyorsunuz doğal olarak buda çok büyük bir dezavantaj
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.