Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba, geçtiğimiz günlerde LG 32LF630V aldım. tv'den son derece memnunum.
    servis kurulumu yapıp gitti. bu konuda da bahsedildiği gibi, kuruluma gelen servis personeli hiçbir şekilde test falan yapmıyor. tv'yi kurup kumandadan bahsedip gidiyor.

bu tv'yi almadan önce 40" inç philips tv almıştım. tv'nin tozunu alırken, panelin sol ve sağ orta kısımlarının 2-3mm içeri doğru hareket ettiğini görünce, iade edip LG ile değiştirdim. lakin Lg'de de panelin sol, sağ kısımlarında dokunduğunuzda hafif içeri oynama var. teknoloji marketlerde bir çok led tv'de bu durumu gözlemledim.
    sizce bu bir sorun mu?

O sağ ve sol köşede hafif esneme bende de var. Baktığımda marketlerde onlarda da vardı.
  • Bugün LG aradı ve iade onaylandı dedi. Ohh kurtuldum yav. bulunduğum ildeki servis degisimi yapmamaya diretti ama LG Türkiye ye attığım mailler meyvesini verdi. Ben incehesap tan almıştım . şimdi yerine başka TV olabilirim degilmi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iade için hangi nedenleri ileri sürdünüz? yerine ne almayı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

hocam iade için hangi nedenleri ileri sürdünüz? yerine ne almayı düşünüyorsunuz?

Banding sorununu ileri sürdum. servis kabul etmedi ama LG ye mailler attım ve onlarda değişim yapılacak diye arayıp haber verdiler .
    farklı bir marka alabilirim. Samsung düşünüyorum. çünkü webos çok yavaştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    hocam fiyat performansı demişsin türkiyede lg televizyonlar çok ucuz diyorum diğer modellere bakmadım ama bizim aldığımız 32lf650v amazonda
    480 sterlin =2.250 tl yapıyor bu ingilteredeki fiyatı yani ben 1250 tl aldım arada 1000 tl fark var sanırım guney kore türkiye pazarından memnunki sanki kendi ülkesindeki gibi ucuz satıyor yada bizim piyasamız ucuz ne dersin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 10 Eylül 2015; 15:01:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

Bugün LG aradı ve iade onaylandı dedi. Ohh kurtuldum yav. bulunduğum ildeki servis degisimi yapmamaya diretti ama LG Türkiye ye attığım mailler meyvesini verdi. Ben incehesap tan almıştım . şimdi yerine başka TV olabilirim degilmi.

Mesut hocam cok sevindim adina mail adreslerini bana da atarsan sevinirim. Mahkemeyle ugrasmadan once bu yolu da bi deniyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Bugün LG aradı ve iade onaylandı dedi. Ohh kurtuldum yav. bulunduğum ildeki servis degisimi yapmamaya diretti ama LG Türkiye ye attığım mailler meyvesini verdi. Ben incehesap tan almıştım . şimdi yerine başka TV olabilirim degilmi.

Mesut hocam cok sevindim adina mail adreslerini bana da atarsan sevinirim. Mahkemeyle ugrasmadan once bu yolu da bi deniyelim.

infotr@lge.com

• quote:

quote:

infotr@lge.com olması lazımdı ya da sonu tr idi. cevap gelirse bir daha mail at.
  • quote:

quote:

Servisden önce mail attım benim tvye de 4 günde değişim kararı çıktı.LG mail adresine şikayetlerinizi video ve fotoğraf ile gönderin.Müşteri lehine hızlı karar veriliyor.
  • quote:

quote:

Servisden önce LG ye mail attım.Benim tvyede değişim kararı verildi.LG mail adresine fotoğraf ve video ile şikayetlerinizi mail atın.Müşteri lehine hızlı karar veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

quote:

quote:

Servisden önce mail attım benim tvye de 4 günde değişim kararı çıktı.LG mail adresine şikayetlerinizi video ve fotoğraf ile gönderin.Müşteri lehine hızlı karar veriliyor.

yeni cihazınızı aldınız mı? yeni cihazda da banding sorunu devam ediyor mu? benim de ara ara gözüme çarpıyor. görmemeye çalışıyorum. fakat değiştirdiğiniz cihaz temiz ise ben de bu yolu denemek isterim.

• Arkadaşlar bu digitürk kodunu istediğimiz zaman girebiliyor muyuz?

• Teşekkürler. Insallah bende en kisa zamanda kurtulurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

quote:

quote:

quote:

yeni cihazınızı aldınız mı? yeni cihazda da banding sorunu devam ediyor mu? benim de ara ara gözüme çarpıyor. görmemeye çalışıyorum. fakat değiştirdiğiniz cihaz temiz ise ben de bu yolu denemek isterim.

Benim cihazda banding clouding gibi sorunlar yoktu.Panel üst kısmında beyaz ekranda pembemsi görüntü oluşuyordu.Ayrıca ben görüntü kalitesinden memnundum sansıma banding clouding olmayan tv geldi ama farklı sorun çıktı.Ayrıca LG müşteri hizmetlerini diğer firmalara göre ilgili ve çözüm odaklı hizmetinden dolayı tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 10 Eylül 2015; 23:35:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

hocam fiyat performansı demişsin türkiyede lg televizyonlar çok ucuz diyorum diğer modellere bakmadım ama bizim aldığımız 32lf650v amazonda
    480 sterlin =2.250 tl yapıyor bu ingilteredeki fiyatı yani ben 1250 tl aldım arada 1000 tl fark var sanırım guney kore türkiye pazarından memnunki sanki kendi ülkesindeki gibi ucuz satıyor yada bizim piyasamız ucuz ne dersin....

Hocam verdiğiniz linkteki ürün kozmetik farklar içeriyor.Bizim ürünün aynısı £362 http://www.amazon.co.uk/LG-32LF650V-Smart-1080p-Model/dp/B00UYZBSGQ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

hocam fiyat performansı demişsin türkiyede lg televizyonlar çok ucuz diyorum diğer modellere bakmadım ama bizim aldığımız 32lf650v amazondahttp://www.amazon.co.uk/LG-32LF650V-LF650V-Resolution-s3-SCART/dp/B00ZO4D7IE

Hocam verdiğiniz linkteki ürün kozmetik farklar içeriyor.Bizim ürünün aynısı £362 http://www.amazon.co.uk/LG-32LF650V-Smart-1080p-Model/dp/B00UYZBSGQ

32lf650v görünce ve 4k diyor başka model olacağını hic düşünmedim bilgin için tşk ettim
    ayrıca lg'nin değişikliğine çok sevindim iki sene tv araştırdım iki sene sonunda dedimki işte aradığım tv ozellikeri tam bana göre oledler ve 4k'ler çoğalıncaya kadar idare eder....
    ışık sızması banding bütün markalarında var az veya cok zaten forumda onlarıda okuyoruz ama bu sorunlar oledin çoğalması ucuzlamasıyla unutulacak 4k gelmesi en az 5 diyorum bes altı sene bana bu tv yeter......
    bu aksam bizimkinler starda dizisi vardı star yayını yoktu hemen vodafone tv abone oldum tv. ler acildi tablette, mircasetle tv aktardım misler gibi starı seyretiller yani çok sayıda özelliği var bu lg'nin

• arkadaşlar 43uf6407 ile 42lf650 arasında kaldım hangisini almalıyım sizce. hatta 43uf6407 aldım iptal edip diğeriinimi alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

arkadaşlar 43uf6407 ile 42lf650 arasında kaldım hangisini almalıyım sizce. hatta 43uf6407 aldım iptal edip diğeriinimi alsam

42LF650V alma, dert sahibi olma..

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

arkadaşlar 43uf6407 ile 42lf650 arasında kaldım hangisini almalıyım sizce. hatta 43uf6407 aldım iptal edip diğeriinimi alsam

Almadan önce tvleri imkan varsa demo görüntüler haricinde izleyin.Özellikle hareketli sahnelere dikkatli inceleyin.Lf 650 de sorunlu cikan urunde var sorunsuz cikanda.Bazi arkadaslar alma diyebilir ama diger markalar samsung sony philips vs.sifir sorunsuz degil.Diger modellerde ayni sorunu yasayan kullanicilar mevcut.Ayrica Lg sorunlu urunu kabul edip degisim karari veren tuketicisini sorun yasatmayan bir profili var.Bunu dikkate alarak karar verin.Lf650 fiyat performans olarak gayet iyi bir cihaz.Iyi forumlar

• 50lf650v aldım fakat bellek hatası veriyor şöyleki; televizyonu conax modülle teledünya üzerinden seyrederken yaklaşık olarak iki saat sonra bellek hatası veriyor."Daha fazla bellek kazanmak için uygulama yeniden başlatılacak" yazıp ekranı sürekli aç kapa yapıyor. Menüden program listesine (guide tuşu) basınca liste karma karışık gözüküyor. Ancak televizyonu açıp kapatınca kendine geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.