Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mussti19

arkadaşlar 43uf6407 ile 42lf650 arasında kaldım hangisini almalıyım sizce. hatta 43uf6407 aldım iptal edip diğeriinimi alsam

Bende lf650v tavsiye etmiyorum herşeyiyle sorunlu bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darel-x D kullanıcısına yanıt
    günceleme varsa bence yükleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lf 650 alalı on gün oldu maşallah diyeyim. sıkıntılı olan nokta evet cihaz ağır ama çok rahatsız etmiyor. benim sorum şu: internetten dizi'film izlerken tam ekran yapılınca imleç kaybolmuyor. tv'nin alt kısmına saklıyorum ama tam gitmiyor. imlrçi yok etmenin bir yolu var mıdır?
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme yüklü aynısından eşimin ailesine de aldık onlarda sorun yok. Sanırım sorumlu tv bana denk geldi.

• merhabalar...lg 32lf650v aldım..kendi uydu alıcısını kullanıyorum...kanal degıstırırkn kanalları aynı anda göremiyorum ekranda..sadece sol üstte 1 er 1er gozukuyor kanallar.kanal listesini tek tuşla ekranda görme olmuyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darel-x

Son güncelleme yüklü aynısından eşimin ailesine de aldık onlarda sorun yok. Sanırım sorumlu tv bana denk geldi.

hocam genel ayarlarda saati otomatik olarak ayarla olarak bir dene
    windowstaki gibi saat uyumlu olmazsa sorun çıkarıyor akşam digiturk playı seyredeyim dedim 2 dakika bir kitlendi açtım kapadım aynı saat ayarını otomatik yapınca düzeldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: osgal

merhabalar...lg 32lf650v aldım..kendi uydu alıcısını kullanıyorum...kanal degıstırırkn kanalları aynı anda göremiyorum ekranda..sadece sol üstte 1 er 1er gozukuyor kanallar.kanal listesini tek tuşla ekranda görme olmuyormu?

bende uydu yok ama kumandadaki sağ ok tuşunu tıklayınca kanalların çıkması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 12 Eylül 2015; 12:11:45 >
  • 32lf630v aldım bakalım bir kaç güne kargo ulaşır elime.Umarım şu bazı kişilere olan banding gölgelenmeler falan olmaz bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

32lf630v aldım bakalım bir kaç güne kargo ulaşır elime.Umarım şu bazı kişilere olan banding gölgelenmeler falan olmaz bende

hayırlısı olsun iyi günlerde kullan arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: marem1

lf 650 alalı on gün oldu maşallah diyeyim. sıkıntılı olan nokta evet cihaz ağır ama çok rahatsız etmiyor. benim sorum şu: internetten dizi'film izlerken tam ekran yapılınca imleç kaybolmuyor. tv'nin alt kısmına saklıyorum ama tam gitmiyor. imleçi yok etmenin bir yolu var mıdır?

cevap verecek olan arkadaş var mı acaba?
  • lf650v tv aldım..3d film onlıne nerden seyredebilirim
  • 32 LF650V canlı tv resim ve ses ayarları(servis ayarlamıştı bende bir iki ayar değiştirdim)

Resim Modu Ayarları
    Resim Modu:Kullanıcı
    Arka Işık:100
    Kontrast:100
    Parlaklık:55
    Keskinlik:30
    Renk:60
    Ton:0
    Renk Sıcaklığı:c20
    Gelişmiş Kontrol
    Dinamik Kontrol:Düşük
    Dinamik Renk:Orta
    Tercih Edilen renk
    dış görünüm rengi:0
    Çimen rengi:3
    gökyüzü rengi:0
    Renk Skalası:geniş
    Süper Çözünürlük:orta
    Gama:orta
    Resim Modu Ayarları
    Gürültü Filitresi:Otomatik
    MPEG Gürültü Filitresi:Düşük
    Siyah Seyivesi:otomatik Not: flash bellekten veya hard diskten film seyrederken siyah seviyesini düşük yapıyorum....
    Gerçek Sinema:Açık
    Motion Eye Care:Yüksek
    Trumotion:Temizle

Ses
    Smart ses modu:kapalı
    Ses Modu:kullanıcı
    Ses efektleri
    clear voiceıı:düzey3
    Virtual Surround Plus:Açık
    Ekolayzer
    100hz:-3
    300hz:-3
    1khz:0
    3khz:10
    10khz:10
    Denge:0
    Ses Seviyesi Modu
    Oto Ses:Açık
    Ses Ortalama Miktarı:Orta

not: sizlerinde özel ayarları varsa paylaşalım ve en iyi görüntüyü elde edelim

• 2 hafta önce 42 lf 650 serisi aldım.
    1- Kanal silinmemesi çok kötü. Harici uydu cihazı alacam böyle giderse. Bu sorunu çözen varmı?
    2- Bir programla pc den kanal düzenleyip tv ye atıyorum. Bir süre sonra kendi kendine kanal ekliyor. kanal güncellemeyi kapattım yine aynı.
    Neden kanal ekliyor acaba.
  • Arkadaşlar bugün uydu kablosunu değiştirdim ve garip bir şey oldu.

37. Kanalda powerturk hd vardı ve o kanal açıktı. Sonra bir anda CI modül yok dedi, sonra bir baktım powerturk hd ortada yok.

Kanal listesinde takılma var, güncellemeyi internet hariç nasıl yapabilirim? Mayısta evleneceğim ev boş. İnternet olmadığından güncelleyemiyorum.
    Bir de yetersiz bellek uyarısı verdi ama tv de hiç bir şey yapmıyorduk, kabloları takmaya çalışırken.

Kanal neden kaybolmuş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar bugün uydu kablosunu değiştirdim ve garip bir şey oldu.

37. Kanalda powerturk hd vardı ve o kanal açıktı. Sonra bir anda CI modül yok dedi, sonra bir baktım powerturk hd ortada yok.

Kanal listesinde takılma var, güncellemeyi internet hariç nasıl yapabilirim? Mayısta evleneceğim ev boş. İnternet olmadığından güncelleyemiyorum.
    Bir de yetersiz bellek uyarısı verdi ama tv de hiç bir şey yapmıyorduk, kabloları takmaya çalışırken.

Kanal neden kaybolmuş olabilir?

Usbden guncellemeyi gormuyo tv cogu sordugum kisidede boyle.

• 50LF650V aldık bugün yarın kurulumu yapılcak inşallah pişman olmayız

• yeni güncelleme geldi yüklüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: marem1

lf 650 alalı on gün oldu maşallah diyeyim. sıkıntılı olan nokta evet cihaz ağır ama çok rahatsız etmiyor. benim sorum şu: internetten dizi'film izlerken tam ekran yapılınca imleç kaybolmuyor. tv'nin alt kısmına saklıyorum ama tam gitmiyor. imlrçi yok etmenin bir yolu var mıdır?

Hocam tv ye USB den mause bağlayarak ya da akıllı telefonunuzdan LG TV plus kumanda uygulamasını kullanarak dizi film izlerseniz hem kontrol sizin için daha rahat olur hem de o imleç kaybolur. Kumanda dan açınca imleç kaybolmuyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: osgal

merhabalar...lg 32lf650v aldım..kendi uydu alıcısını kullanıyorum...kanal degıstırırkn kanalları aynı anda göremiyorum ekranda..sadece sol üstte 1 er 1er gozukuyor kanallar.kanal listesini tek tuşla ekranda görme olmuyormu?

Hocam kumanda dan "Live Menu" tuşuna basarsanız kanal menusunu gorebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokalipta -- 14 Eylül 2015; 13:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

yeni güncelleme geldi yüklüyorum

Bende yukledim ama herhangi bir değişiklik göremedim.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.