Bildirim
LG 2015 LF SERİSİ (37. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: efem-35
Bu makalede, bu yıl LG tarafından başlatılan webOS ile Smart TV modelleri Full HD 3D TV adamıştır.
LF65 Serisi LG Smart TV 3D TV aralığını açar.
Totdata serisi webOS 2.0 ile ilk modeller LF6 Smart TV başlattı.
Diğer bir deyişle, aralık LF63 TV modelleri WebOS akıllı tv ve LF65 serisi başlattı ve 3D teknolojisi ile birlikte geliyor.
Biz özel bir yorum 32LF630V modeli var, çünkü bu işler, hiçbir 3D versiyonu, bulabilirsiniz
Özellikleri gibi, iki dizi (LF63 / LF65) 3D teknolojisi dışında tamamen aynıdır.
Ben inceledim ana özellikleri başlayabilirsiniz.
Donanım açısından çizgisini tutar olsa da, önceki modeller, yeni işletim sistemini uygulayan bu modellerin üstün performans sunuyor. Bu işlemciler biz dizi FullHD LF6 tüm modellerde bulmak 1.5GB RAM ile [TruMotion 100Hz] A9 1.0GHz ARM tipi çift çekirdekli işlemci M14 çizgisi olduğunu söylemeyi.
Doğrudan LED panel 100Hz TruMotion ve bir 50Hz yenileme hızı ile tip IPS olduğunu. Buna ek olarak, folyo polarize panel üzerinde LF65 serisi, 3D FPR görüntüleri ayrı uygulanır. Yani LG 2015 yılında başlatılan modellere adanmış aynı pasif 3D teknolojisi, korur.
Ses sistemi standart, iki kanallı, 10W + 10W
Akıllı TV olmak, ağ ve Internet'e bağlanmak için ne kadar önemli olduğunu.
Bu serideki tüm modellerde çift bant 2.4GHz ve 5GHz bant olduğunu (LAN) kablolu bağlantı yeteneği ya da (built-in) entegre adaptör aracılığıyla bir kablosuz var.
Bir ilginç yönü tasarımı ile ilgilidir. LF6 Serisi 3D modelleri arasında, iki model sadece 2 ayaklı tek destek ve monoblok modeller yazın bulunur.
LG gibi alt serisi kodlayarak bu modelleri farklılaştırır:
not: yabancı forumdan alıntı yaptım
"Doğrudan LED panel 100Hz TruMotion ve bir 50Hz yenileme hızı ile tip IPS olduğunu. Buna ek olarak, folyo polarize panel üzerinde LF65 serisi, 3D FPR görüntüleri ayrı uygulanır."
Bu durumda gerçek panel hızı 100Hz mi 50Hz mi tam olarak anlamadım. LG serverisi dahil net bilgi alamadım. Olumsuz yorumlara da istinaden ve panel hızı hakkında resmi net bir cevap alamadığından siparişi mi iptal ettim. (50LF650v).
Doğrmu mu yaptın yanlış mı yaptım hala karar vermiş değilim :(
-
lf630 ve lf650 serileri gercek panel 100 hz hocam yabancı sitelerde okumustum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 7 Eylül 2015; 16:39:17 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darkerdi
quote:
Orijinalden alıntı: mr.fusion
tvm deki yetersiz bellek sorununu videoya çektim. normal tv izlerken yapıyor servisi aradım dönüş yapacağız dediler arayan soran yokhttps://www.youtube.com/watch?v=f-vCIPubGa0 bir yardımcı olun
Fabrika ayarlarina dondurmeyide denediniz mi?
denedim. üç adet de usb takılı anlamadım..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darkerdi
quote:
tvm deki yetersiz bellek sorununu videoya çektim. normal tv izlerken yapıyor servisi aradım dönüş yapacağız dediler arayan soran yokhttps://www.youtube.com/watch?v=f-vCIPubGa0 bir yardımcı olun
Fabrika ayarlarina dondurmeyide denediniz mi?
denedim. üç adet de usb takılı anlamadım..
Surekli bu hatayi verip duruyorsa sinir bozucu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: efem-35
lf630 ve lf650 serileri gercek panel 100 hz hocam yabancı sitelerde okumustum
Bilgi için teşekkürler Efem35 -
50lf650 aldim gelen servisi geri gonderdim test yapmiyorlar diye bana acil nasil test yapabilecegimi soylermisiniz...olu piksel testi felan...arkadsslar cevap yazarsaniz sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkan98
50lf650 aldim gelen servisi geri gonderdim test yapmiyorlar diye bana acil nasil test yapabilecegimi soylermisiniz...olu piksel testi felan...arkadsslar cevap yazarsaniz sevinirim
teste falan gerek yok hd bir maç yayını bul izle 5 10 dakika gözüne çarpan birşey olmassa fazla karıştırma :) -
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Yaklaşık 15 gün önce bu televizyondan aldık 42" olanından. Digitürk play üyeliğimizle maç izlemek istiyoruz ancak programı açınca ttnet in ana sayfası açılıyor ve öylece kalıyor normalde internete giriliyor bilgisayardan filan bunun bir çözümü varmı ayrıca hazır kanal listesi varmıdır -
Manuel olarak gelişmiş bölümünden ip alt ağ maskesi vs girin.Sonra tv yi kapatıp güç kablosunu prizden çıkarıp takin
Teşekkürler akşam deneyelim.
Güncel kanal listesini usb den atma şansımız varmıdır. Kendi menüsünden kanal bulma olayını tamamladık ama sıralama çok karışık bilgilendiren olursa sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: oralet82
Teşekkürler akşam deneyelim.
Güncel kanal listesini usb den atma şansımız varmıdır. Kendi menüsünden kanal bulma olayını tamamladık ama sıralama çok karışık bilgilendiren olursa sevinirim
Ben kanal listesini baya duzelttim is cikisi yollarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LF650v alacaktım ama çok fazla banding ve motion şikayeti var.servis duyarsızlığı da cabası.insan ister istemez soğuyor.aynı fiyat aralığında daha sorunsuz başka ne alınabilir? Philips ve Sony cephesinde durum nasıl acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 9 Eylül 2015; 19:02:33 > -
merhaba, geçtiğimiz günlerde LG 32LF630V aldım. tv'den son derece memnunum.
servis kurulumu yapıp gitti. bu konuda da bahsedildiği gibi, kuruluma gelen servis personeli hiçbir şekilde test falan yapmıyor. tv'yi kurup kumandadan bahsedip gidiyor.
bu tv'yi almadan önce 40" inç philips tv almıştım. tv'nin tozunu alırken, panelin sol ve sağ orta kısımlarının 2-3mm içeri doğru hareket ettiğini görünce, iade edip LG ile değiştirdim. lakin Lg'de de panelin sol, sağ kısımlarında dokunduğunuzda hafif içeri oynama var. teknoloji marketlerde bir çok led tv'de bu durumu gözlemledim.
sizce bu bir sorun mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: balabanraca
merhaba, geçtiğimiz günlerde LG 32LF630V aldım. tv'den son derece memnunum.
servis kurulumu yapıp gitti. bu konuda da bahsedildiği gibi, kuruluma gelen servis personeli hiçbir şekilde test falan yapmıyor. tv'yi kurup kumandadan bahsedip gidiyor.
bu tv'yi almadan önce 40" inç philips tv almıştım. tv'nin tozunu alırken, panelin sol ve sağ orta kısımlarının 2-3mm içeri doğru hareket ettiğini görünce, iade edip LG ile değiştirdim. lakin Lg'de de panelin sol, sağ kısımlarında dokunduğunuzda hafif içeri oynama var. teknoloji marketlerde bir çok led tv'de bu durumu gözlemledim.
sizce bu bir sorun mu?
Hafif esneme var .Isi alışverişi sağlamak ve paneli korumak için panel ile arasinda boşluk varmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 9 Eylül 2015; 20:18:24 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gümüş_süvari
LF650v alacaktım ama çok fazla banding ve motion şikayeti var.servis duyarsızlığı da cabası.insan ister istemez soğuyor.aynı fiyat aralığında daha sorunsuz başka ne alınabilir? Philips ve Sony cephesinde durum nasıl acaba?
Banding bu modelin hepsinde var diye genelleme yapmak yanlis.Olmayan arkadaslar mevcut.Bu durum birazda sans isi.Sony philips vs alip banding problemi olmayacak diye bir garanti yok.Bence fiyat performans olarak en iyisi bu model.
Arkadaşlar 50 lf bende aldım fakat 1 adet takılmış piksel yeşil renkte çıktı ekranın ortasında iade sşansım varmıdır
quote:
Orijinalden alıntı: kartallımurat
Arkadaşlar 50 lf bende aldım fakat 1 adet takılmış piksel yeşil renkte çıktı ekranın ortasında iade sşansım varmıdır
İnternetten aldıysanız 14 günde iade edebilirsiniz. -
quote:
Git philips al sony al ama bu seriyi alma o kadar diyorum
quote:
Alma hocam tv yi iade edicem diye ömrümden ömür gitti benim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X