Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: AydoganKunt

quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Hocam sizin sorununuz eğer pcye bağlayınca tam ekran olmasayışı ve kaliteli olmasayışa ben çozumu buldum çozum şu şekilde;
    Pcyi hdmi ile bağlayon
    Kumandadan input tuşuna basın ve tüm girişlere tıklayın daha sonra orda hdmi1-2-3 farketmez hangisine bağladıysanız bulun ve üstüne tıklayında sonra en usteki duzenleye tıklayın ve pc yi bulun sorununuz duzelecektir
    İyi günler.

Teşekkür ederim, ilk @MERNEPTAH arkadaşımızın dediğini olmazsa sizin dediğinizi deneyeceğim.
    İyi günler.

Hayırlı geceler naptınız arkadaşlar hiç ses gelmiyor sizden

15 20 dakikaya yüklenir video umarım tatmin eder seni :) birde ışık sızması testi vardı onuda çektim eğer istersen onuda yüklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AydoganKunt

quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Hocam sizin sorununuz eğer pcye bağlayınca tam ekran olmasayışı ve kaliteli olmasayışa ben çozumu buldum çozum şu şekilde;
    Pcyi hdmi ile bağlayon
    Kumandadan input tuşuna basın ve tüm girişlere tıklayın daha sonra orda hdmi1-2-3 farketmez hangisine bağladıysanız bulun ve üstüne tıklayında sonra en usteki duzenleye tıklayın ve pc yi bulun sorununuz duzelecektir
    İyi günler.

Teşekkür ederim, ilk @MERNEPTAH arkadaşımızın dediğini olmazsa sizin dediğinizi deneyeceğim.
    İyi günler.

Hayırlı geceler naptınız arkadaşlar hiç ses gelmiyor sizden

15 20 dakikaya yüklenir video umarım tatmin eder seni :) birde ışık sızması testi vardı onuda çektim eğer istersen onuda yüklerim.

erdi tmm dost beklemediyim ışık sızma testinide yükle sen

• bak tatmin etmesse ısık sızması testinide yüklyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkerdi -- 14 Ekim 2015; 23:23:23 >
  • quote:

https://www.youtube.com/watch?v=iSIuHYFbI4w&feature=youtu.be

bak tatmin etmesse ısık sızması testinide yüklyim

güzel sıkıntı yok görüntüde ışık sızma testinide bir alalım
  • quote:

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=iSIuHYFbI4w&feature=youtu.be

bak tatmin etmesse ısık sızması testinide yüklyim

güzel sıkıntı yok görüntüde ışık sızma testinide bir alalım

tamam onuda yüklüyorum şimdi.

• buda ışık sızması testi
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Bende de 32LF650V modeli var.Sorununuzun benzerini ben de yaşıyorum.Tv2 HD,Cnn Türk HD ve Kanal D HD yer değiştiriyor. Uydu sisteminin herşeyi sıfır. Televizyonu aldıktan sonra taktırmıştım. Yeni kanal listesini yüklüyorum ardından 1-2 gün içinde değişiyor. Siz bu sorunu çözebildiniz mi acaba?
  • quote:

buda ışık sızması testi
    https://youtu.be/JHLYCtEDjck

teşekkürler erdi hiçte fena değil
  • quote:

quote:

buda ışık sızması testi
    https://youtu.be/JHLYCtEDjck

teşekkürler erdi hiçte fena değil

önemli değil dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Merhaba.Bende de 32LF650V modeli var.Sorununuzun benzerini ben de yaşıyorum.Tv2 HD,Cnn Türk HD ve Kanal D HD yer değiştiriyor. Uydu sisteminin herşeyi sıfır. Televizyonu aldıktan sonra taktırmıştım. Yeni kanal listesini yüklüyorum ardından 1-2 gün içinde değişiyor. Siz bu sorunu çözebildiniz mi acaba?

Merhaba. Henüz çözemedim. Uydu ayarlarından otomatik kanal güncellemeyi kapadım. Ancak sorun halen devam ediyor.

LG sitesine durumu yine yazdım. Bugün tekrar aradılar. Bu defa da suçu Chansort yazılımına attılar. Sorunun Chansort yazılımı ile oluşturduğum kanal sıralamasından kaynaklı olabileceğini söylediler. TVyi fabrika ayarlarına alıp, full kanal taraması yapıp, otomatik güncellemeyi kapatıp, kendi dahili uydu alıcısından kanal sıralaması yapmamı tavsiye ettiler. Chansort yazılımı (ne alaka ise) tvye zarar verebilirmiş?...

Henüz bu dediklerini denemeye zamanım olmadı.

Sizden ricam, yaşadığınız sorunu LG web sitesine yazmanız. Zira bana buna benzer başka bir şikayet almadıklarını söylediler. Belki şikayet edenlerin sayısı artarsa çözümü daha kolay olur. Aşağıdaki linkten üye olup, giriş yaptıktan sonra Destek > Email bölümünden mesajnızı yazabilrsiniz. Henüz ürününüzü kaydettirmediyseniz Destek > Ürün Kaydı beölümünden kayıt ettirmenizi de tavsiye ederim.

www.lg.com
    LG Oturum aç | LG Turkey
    https://www.lg.com/tr/destek/lg-destegim-giris

NOT: Açtığınız konuyu şimdi gördüm ve bu mesajın kopyasını oraya da yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 15 Ekim 2015; 23:39:05 >

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    Ben de ChanSort programından düzenliyorum kanal listesini.Yoksa televizyon üzerinden yapmak resmen işkence.Kanal listesini servis TV yi kurmaya geldiği zaman usb ile atmıştı onun üzerinden düzenledim. En sonra 1-2 gün önce kanalların yeri yine değişti bu sefer deneme amaçlı televizyon üzerinden ayarladım 2-3 kanal olduğu için.2 gündür sorunum yok umarım düzelir artık.Bana asıl garip gelen sadece Doğan grubunun kanalları yer değiştiriyor. Kanal D HD, Tv2 HD ve Cnn Türk HD

Ürün kaydını televizyon kurulumunu yaptırmak için müşteri hizmetlerini aradığımda yaptırmıştım.Dediğiniz şekilde LG desteğe yazacağım.Sizde televizyon üzerinden kanal düzenleyip deneyin bir de.
  • Arkadaşlar ben de bugün itibariyle 32lf650v modeliyle aranıza katıldım. Sormak istediğim 2 soru var.
    Birincisi güncelleme yaptıktan sonra kanal listesi sıfırlanıyor mu ?
    İkincisi de, youtubedan 3d test videosu indirip usb belleğe attım. Televizyona takıp başlattım fakat hiçbir fark göremedim. Kumandadan 3d tuşuna basıp, oradaki tüm seçenekleri denedim ama 3d olayını yaşayamadım.
    Sanki gözümde hiç gözlük yokmuş gibi oluyor. Tv de mi sıkıntı var, ayarı mı var acaba ?
  • Musteri hizmetleri ni olurda caninin falan sikilirsa arayin yoksa bir halt bildikleri yok sorun hep baska seylerde ararlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Arkadaşlar ben de bugün itibariyle 32lf650v modeliyle aranıza katıldım. Sormak istediğim 2 soru var.
    İkincisi de, youtubedan 3d test videosu indirip usb belleğe attım. Televizyona takıp başlattım fakat hiçbir fark göremedim. Kumandadan 3d tuşuna basıp, oradaki tüm seçenekleri denedim ama 3d olayını yaşayamadım.
    Sanki gözümde hiç gözlük yokmuş gibi oluyor. Tv de mi sıkıntı var, ayarı mı var acaba ?

hocam bu videoyu flash belleğe indir ve seyret, ben bunda 3d testi yapmıştım
    3DN3Dyoutube
    3D Video extreme!!! (evo 3D Works)
    https://www.youtube.com/watch?v=FSGfN9rr78Q

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Arkadaşlar ben de bugün itibariyle 32lf650v modeliyle aranıza katıldım. Sormak istediğim 2 soru var.

hocam bu videoyu flash belleğe indir ve seyret, ben bunda 3d testi yapmıştım
    3DN3Dyoutube
    3D Video extreme!!! (evo 3D Works)
    https://www.youtube.com/watch?v=FSGfN9rr78Q

Teşekkürler dostum. Bir de onu deneyelim bakalım.
    Ben şu videoyu denemiştim. Bunlar bizimkilere göre değil herhalde.
    https://www.youtube.com/watch?v=3m7t0eNg5Z8

Şimdi denedim. Senin verdiğin video ile müthiş oldu. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 16 Ekim 2015; 11:35:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Ben de ChanSort programından düzenliyorum kanal listesini.Yoksa televizyon üzerinden yapmak resmen işkence.Kanal listesini servis TV yi kurmaya geldiği zaman usb ile atmıştı onun üzerinden düzenledim. En sonra 1-2 gün önce kanalların yeri yine değişti bu sefer deneme amaçlı televizyon üzerinden ayarladım 2-3 kanal olduğu için.2 gündür sorunum yok umarım düzelir artık.Bana asıl garip gelen sadece Doğan grubunun kanalları yer değiştiriyor. Kanal D HD, Tv2 HD ve Cnn Türk HD

Ürün kaydını televizyon kurulumunu yaptırmak için müşteri hizmetlerini aradığımda yaptırmıştım.Dediğiniz şekilde LG desteğe yazacağım.Sizde televizyon üzerinden kanal düzenleyip deneyin bir de.

Bende de sadece doğan grubu kanallarında sorun oluyor. Tv üzerinden kanal sıralaması yapınca neticeyi açtığınız konuya yazarım.

• Arkadaşlar LF650V serilerinde kanal listesi nasıl düzenleniyor? 2 gündür uğraşıyorum ama kanalları sıralayamadım. Sol taraftan kanalları seçip sol taraftan da hedefi seçip taşı diyorum ama 1-589 arasındaki kanallar taşınamaz diyor. Zaten radyolarla birlikte 589 kanal var başka da yok. D-Smart modül kullanmamın etkisi olabilir mi bu durumda?
  • umitdulger U kullanıcısına yanıt
    Kanalları usb ye atıp chansort programı ile bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz. Televizyondan kumanda üzerinden zor oluyor. Dediğiniz gibi kanal yöneticisinden tüm kanallar kısmından taşıyacağınız kanalı seçip ardından sağ taraftaki hedeften yeri seçip iki kısmın ortasındaki oka basarsanız taşıyor direk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özcan35 kullanıcısına yanıt
    yazılım güncelleme ile kanal listeniz sıfırlanmaz. yazılımı güncelleyiniz hatta otomatik güncellemeye alınız. 3d olayına gelince youtubedeki 3d yazan videoların%90ı 3d değil tvnizde sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect09

yazılım güncelleme ile kanal listeniz sıfırlanmaz. yazılımı güncelleyiniz hatta otomatik güncellemeye alınız. 3d olayına gelince youtubedeki 3d yazan videoların%90ı 3d değil tvnizde sorun olduğunu düşünmüyorum.

Teşekkürler mesajınız için. Rahatça güncellemeye alayım o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.