Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar ben de 42 lf 650v ile katıldım. Uzunca araştırmadan sonra aldım memnunum. vatandan aldım 1699 tl kampanya vardı. (izmir-palmiye)

her şey çok güzel özellikle SD performansı muhteşem. Kanallrı HD zannettim ilk başta. webos te güzel hızlı. Microsoft mouse taktım çok rahat bilgisayar gibi kullanılıyor. Ama youtube dışında pek kullanmam sanıyorum.

Kanal listesini pek beğenmedim. Normal tv lerdeki gibi tek tuş ile ulaşamıyosunuz. Bir de tek satır değil ve yazı fontu küçük. Hiç kullanışlı değil. Bunu ddeğiştirme şansınmız yok sanıyorum. Bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaslar 32lf630v nasil acaba? Ps4 icin kullanan var mi? Cevap verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Kaç fps derken? Bu sizin ekran kartınıza bağlı.... Bende Ge force gt 740 m var.. 1080p çozunurlukte pes 2016 oynuyorum.. Minimum 60 fps.. Zati 60 fps den sonra pek fark edemezsiniz... Ekran kartınız iyise ozellikle fps oyunlarinda internetten oynuyorsanız loss degerleri olur... Bu da yine iss ve ekran kartı ile ilgilidir... Fakat tv nizin tepkime süresi oyunlarda kendini belli eder... Mesela araba yarışlarında ozellikle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgenmohan -- 28 Ekim 2015; 19:02:40 >
  • Arkadaşlar birkaç sorum var. 42LF650 için;

1. Kanal menüsüne tek tuşla ulaşabiliyor muyuz,
    2. Bu menüyü tek satır olarak değiştirebiliyor muyuz?
    3. iphone için hangi programı kullanmalıyız, 3-4 tane yükledim görmüyor.
    4. Telefon içeriğini tv de görebiliyor muyuz?

Yardımcı olanlara piyango çıksın :D
  • Selam arkadaşlar
    50LF650V kullanıcısıyım. Tvnin kendi uydu alıcısını kullanıyorum ve kanal geçiş hızlarına alışmıştım. Fakat bu son güncellemeden sonra (04.00.30) arka arkasına gezinmeye başladığımda 4. veya 5. geçişten sonra kanal değişmiyor, kumanda işlemiyor geçiş donuyor. Sonra 2-3 kanal birden atlıyor. Bu donma yaklaşık 10 sn. sürüyor. Sürekli yapmaya başladı. Eski güncellemeye de dönemiyormuşuz, ne yapmamı önerirsiniz? Fabrika ayarlarına dönsem de son sürüm geçerli oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkma

Selam arkadaşlar
    50LF650V kullanıcısıyım. Tvnin kendi uydu alıcısını kullanıyorum ve kanal geçiş hızlarına alışmıştım. Fakat bu son güncellemeden sonra (04.00.30) arka arkasına gezinmeye başladığımda 4. veya 5. geçişten sonra kanal değişmiyor, kumanda işlemiyor geçiş donuyor. Sonra 2-3 kanal birden atlıyor. Bu donma yaklaşık 10 sn. sürüyor. Sürekli yapmaya başladı. Eski güncellemeye de dönemiyormuşuz, ne yapmamı önerirsiniz? Fabrika ayarlarına dönsem de son sürüm geçerli oluyormuş.

fabrika ayarlarına dön yazılımı etkilemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selam arkadaşlar

Aynen bendede yapmaya basladi. Once kumanda mi calismiyo dedim baktim volume tusu falan calisiyo. Bende sinir olmaya başladım 10 saniye falan bekletiyo neredeyse.

• quote:

Selam arkadaşlar

Benim TV'de de oluyor bu.İlginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Selam arkadaşlar

Aynen bendede yapmaya basladi. Once kumanda mi calismiyo dedim baktim volume tusu falan calisiyo. Bende sinir olmaya başladım 10 saniye falan bekletiyo neredeyse.

yakında yeni yazılım gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baslicam zaten bunlarin yapacagi tv ye. Tv nin islevi cok basit onuda adam gibi yapamiyolar.

• Dün şubedeydi gettmediler. Bugün resmi tatil. Yarın gelse sıra alsam cuma kurulcak.

• grkma G kullanıcısına yanıt
    Dün benim tvde çok sık yaptı özellikle dikkat ettim Star TVde yapıyor bunu. Bugün hiç yapmadı.
  • Fabrika ayarlarına döndürdüm yeniden kurdum ama nafile. Star, atv hd ve trt hd' de oluyor. Yeni yazılımı bekleyeceğiz artık.

• Bende 2200 tl ye lg 50lf650v aldım.Tv den şimdilik memnunum.Fakat 3 d film izleyemiyorum,daha doğrusu nerden nasıl temin edeceğimi bilmiyorum.
  • 55inç ne önerirsiniz arkadaşlar,bütce 4000-5500 arası...
  • 42lf650 kullanıyorumda bu cihaz için uyumlu klavye\mouse önerileriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgrator

Bende 2200 tl ye lg 50lf650v aldım.Tv den şimdilik memnunum.Fakat 3 d film izleyemiyorum,daha doğrusu nerden nasıl temin edeceğimi bilmiyorum.

o fiyata nerden aldın
  • Herkese selamlar, 1 haftalık 32 lf 650v kullanıcısıyım, merkezi sistem anten kullanıyoruz çift çanak hotbird ve türksat. Fakat ne yaptıysam hotbird kanallarını ekleyemedim tv'ye. Yardımcı olurmusunuz?
  • Vincent Lord kullanıcısına yanıt
    1: evet. ayrıca sihirli kumanda kullandığınızda sesle istediğiniz kanala, mause la kanal listesine ulaşabilirsiniz.
    2: bu soruyu çok anlamadım. liste tek düzen.
    3: iphone kullanmıyorum. bilmiyorum.
    4: telefonunda dlna var ise ulaşabilirsin.

piyango için bilet alayımmı?? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdalyan

Herkese selamlar, 1 haftalık 32 lf 650v kullanıcısıyım, merkezi sistem anten kullanıyoruz çift çanak hotbird ve türksat. Fakat ne yaptıysam hotbird kanallarını ekleyemedim tv'ye. Yardımcı olurmusunuz?

youtube dahil bir çok yerde bununla ilgili detaylı açıklama var.
    isterseniz ordan bakın. en kötü ihtimal telefonla destek isterseniz size yardımcı oluyorlarmış...
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.