Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 42LF650V televizyonumu aldım .Ayarlarınıda yaptım yalnız
    televizyonu her kapadıgımda wi-fi şifresini siliyor .Her televizyonu açtığımda şifre istiyor.
    Bu problemi nasıl çözebilirim?Başına gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhacakici

Arkadaşlar 42LF650V televizyonumu aldım .Ayarlarınıda yaptım yalnız
    televizyonu her kapadıgımda wi-fi şifresini siliyor .Her televizyonu açtığımda şifre istiyor.

fabrika ayarlarına döndür
    bazen sapıtıyor bilhassa yazılımdan sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın bide öyle deneyelim bakalım.
  • Arkadaşlar android ve ios için akıllı kumanda programı hangisidir?

Bugün nişanlımın telefona 3 program indirdik hiç biriyle eşleştiremedim. Birinde zaten 2015 modeller yoktu. Hangi program ve nasıl eşleştirildiğini söylerseniz sevirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhacakici

Arkadaşlar 42LF650V televizyonumu aldım .Ayarlarınıda yaptım yalnız

Ekran paylaşımında Dinleme Modu'nun kapalı olup olmadığına bakın açık olunca modem bağlantısında sıkıntı çıkabiliyor.
  • Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık olarak 5 ay önce almış olduğum LGnin 42" ub820V 4K model televizyonunu 1 hafta önce sattım ve şimdi yeniden TV arayışına geçmiş bulunmaktayım.Weboss işletim sistemi hoşuma gittiği için yine LG marka bir TV almayı düşünüyorum fakat ne alacağıma pek karar verebilmiş değilim.Eski televizyonumdan açıkçası görüntü anlamında memnundum fakat weboss ve 3D olmayışı hemde Youtube da izlediğim bazı 480p videolarda TV ekranını tam doldurmayıp ekranın ortasında oynatması canımı sıktığı için elden çıkardım.Sizden ricam bana şuan yaklaşık 2000TL lik bütçeye uygun olacak TV tavsiyesinde bulunabilirmisiniz yada sizce biraz daha bekleyip yeni çıkacak modellerden birini mi tercih edeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar android ve ios için akıllı kumanda programı hangisidir?

Bugün nişanlımın telefona 3 program indirdik hiç biriyle eşleştiremedim. Birinde zaten 2015 modeller yoktu. Hangi program ve nasıl eşleştirildiğini söylerseniz sevirim. Teşekkürler.

ben LG webOS Magic kullanıyorum akıllı kumanda olarak. (Android). Bir de Lg Tv Plus var ama bu uygulamada akıllı kumanda yok. tv ve telefon aynı wifi ağında olması gerekiyor.
  • Beyler öğrenciyim 1000 1300 tl ye sağlam bi tv önerir misiniz lgden mesela 450 hz diyor ama 50hz çıkmasın 100 yeterli. Sorun çıkarmasın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49lf630v sahibiyim. Uzun zamandır güncelleme kontrolü yapmamıştım. Bugün peşpeşe 04.00.15 ve 04.00.30 u yükledim. Kanal geçişleri bahsedildiği gibi hızlanmış. Ancak menülerde gezinmek hala işkence.
  • 32lf630v kullanıyorum 2 gündür. kanal düzenleme ile ilgili birkaç video izledim. tv den usb ye kanal kopyalama ve sonrasında pc den bir program ile düzenleme yapılıyor. Buraya kadar tamam. Fakat benim tv de bahsedilen kanal ayarları menüsünde kanal kopyalama ve usb ile ilgili bir seçenek yok.. Olmayanlar Service Menüsü nden yapabilir denmiş başka bir video da, q setting tuşuna 10 sn basılı tutup hızlıca 1105 tuşlanınca menü açılıyormuş. Burdan ilgili işlem yapılabilirmiş. Ben bunu da denedim ama service menusu yada herhangi bir menu açılmadı..

Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilicek var mı acaba ? Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etiss -- 21 Ekim 2015; 15:56:44 >
  • LG 32LF630V siparişi verdik HB den bakalım yarın kargoya verilipte Cumartesi gelecekmi sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • nedense kanalları flash diske kopylayamadım. kopyalandı yazıyor ama flashın içinde öyle bir dosya yok. siz nasıl yapıyorsunuz?
  • Arkadaşlar arka usb ye uzatma kaplosu alacam hdd flaş bellek v.s şeyler için

Usb 3 uzatmamı alayım yoksa usb 2 mi tvde sorun çıkarmasın istemiyorum deneyimi olan varsa sevinirim

Taşınabilir hdd usb 3
    Flaşlarım usb 2

• aglarm kullanıcısına yanıt
    Tv nizde mavi renkli usb 3 girişi yok ise(genelde 4klarda olur) 3.0 almanız bir şey ifade etmez. Çok önemli değil iksindede çalışır.

• BIYIK_USTA B kullanıcısına yanıt
    Lg derseniz 2015 serilerindeki webos 2 cidden iyi. Film izlerken yetersiz bellek hatası falan çözülmüş webos 1e göre bariz hız varkı var. O bütçeye 43uf7787 ya da 43uf6807.iyi akşamlar

• Bazı filmlerde bass seslerde hoparlörde bir cızırtı oluyor baya yükses sesli herkesde bu durum varmı 55lf650v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Ekim 2015; 20:59:17 >
  • benim national geo kanalında oluyor sadece. diğerlerinde olmadığı için sorun olarak görmedim.
  • özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam 42lf650v den gözlük çıkıyor mu?

• Aynı ağa bağlı notebook tan[ethernet ile bağlayacağım notrbooku] tv e kaç fps alabilirim.

Pc de 60 fps olacak pc modeme kablo ile bağlı. Tv 2 metre uzaklıkta kablosuz bağlı. Modem 'n' standardında. Teşekkürler.

• Bu hafta içinde alıyorum kısmetse 42LF650V'yi fakat internette 1700 altında fiyat gören denk gelen olursa burada paylaşırsa çok memnun olurum fiyat kovalıyorum kaç gündür 1800 liraya uçmuş
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.