Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocek1433

Bilgilendirme için teşekkürler darkkedi bir şey daha öğrenmiş oldum

Zaten gidişat harici bi alıcıda bu gidişle Bence elemanla konuş eğer adam akıllı karşılık vermezse gerekeni yap benim düşüncem.

Çocukta iyi biriydi, vw olayından sonra kararsızım.

Ön fren balataları bitmek üzere ve yeni servisten çıkmıştı araç. Şans eseri çivi girdi lastiğe, run float olduğu için iplemedim 2-3 gün durdu. Araç yol gideceği için 5 para etmez seviyede lastikçiye götürdüm balatan bitti bitecek dedi. Yol dönüşü servis vs oldu bitti. Sonra her gün arıyor servis nasıl bir deneyimdi vs diye, her gün uykudan uyandırıyor erteliyorum hep. Sonra cenazedeyken aradı bende cw e mail attım, doğuş a attım çevremde herkese kötülüyorum, internette x z vw rezaleti diye konular açtım, arabamı ankaraya götürücem vs vs coştukça coştum. 30-35 dakika. Oysa hiçbirini yapmamıştım, amaacatip korktular. Förüşme kayıt altıymış topluca dinlemişler, adamın ihmaliymiş.

Ben tabi mahkeme, ailece biniyoruz vs onlarıda saydım. Özet ertesi gün aradılar iş aktine son verildiği bildirildi. Gelişimime etki eden olaylardan biri oldu böylece. Fakat çivi batmasa ihmaller sunucu diskler gidecekti ve tonla masraf çıkacaktı.

4-5 gün ısrarla aramasa, adam işine devam ediyor olacaktı.

Araç 2013 model ve bir lastiği ters takılı, inside outside şeysi. Bu da servis ihmali, servis şefi zaten böyle oturmuş kurcalamayalım demişti.

İl ve bayi adı yazmadım. Diğer müşteriler gibi bana kimseye anlatma kağıdı imzalatılmadı. Sadece dikkatli olun amacıyla arada anlatmış oldum, pm atana yazarım bunları. Ayrıca 50 liradan ziyade adamı aramak yerine, kendi aramızda çözmek yerine üstlerine bildirmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: lgrator

Bende 2200 tl ye lg 50lf650v aldım.Tv den şimdilik memnunum.Fakat 3 d film izleyemiyorum,daha doğrusu nerden nasıl temin edeceğimi bilmiyorum.

o fiyata nerden aldın

Mediamatktta kampanyadaydi 2199 tl idi

• marem1 M kullanıcısına yanıt
    sihirli kumandada en üstte girişler tuşu var.
    basınca tüm dış girişleri görüyorsun. hangini çıkartmak istersen tıklayınca yanda "biçimlendir, çıkart" çıkıyor. oradan.
    normal kumandada aynı mantık olmalı.
  • 32lf650v ile aranıza katıldım. Şimdilik anten yayınıyla idare ediyorum. Uydu yok malesef. Ama net bağlattım. 6 aylık digitürk we 1 aylık tivibu go süper paket hediye geldi. Ttnet te 1 ay tivibu werdi. Mayısa kadar kafa sanırım
    Teknosadan aldım ayın başında 1199 tl den. Görüntü antende bile idare eder net gelince hd kanal açınca gözlerim bozulmaz di mi

• quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

sihirli kumandada en üstte girişler tuşu var.
    basınca tüm dış girişleri görüyorsun. hangini çıkartmak istersen tıklayınca yanda "biçimlendir, çıkart" çıkıyor. oradan.
    normal kumandada aynı mantık olmalı.

hallettim. çok teşekkür ederim.
  • herkese selamlar; kablosuz kulaklık alma niyetim var ancak lg 32lf650v tv'm için aşağıdaki ürünler uyum sağlıyor mu acaba işin içinden çıkamadım?

hbs 730 ve hbs 900 modelleri.

eğer desteklemiyorsa hangi wireless kulaklığı almalıyım bu lg smart tv için?

• quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

herkese selamlar; kablosuz kulaklık alma niyetim var ancak lg 32lf650v tv'm için aşağıdaki ürünler uyum sağlıyor mu acaba işin içinden çıkamadım?

http://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-Headset-for-iPhone-Samsung-LG-Tone-HBS-730-Wireless-Mobile-Earphone-Bluetooth-Headset-for-Mobile/32409591625.html?ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_91_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

http://www.aliexpress.com/item/2015-new-Wireless-Mobile-Earphone-Bluetooth-Headset-for-iPhone-Samsung-LG-Tone-HBS-900-for-Mobile/32371516182.html

hbs 730 ve hbs 900 modelleri.

eğer desteklemiyorsa hangi wireless kulaklığı almalıyım bu lg smart tv için?

Forumda kullanan yoksa en mantıklısı lg servisi ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: casflow

selam bi yorumunda su marka ile LG32LF630V. Alakali soru sorabilirsiniz demissiniz..bu modelde miracast ozelligi bulunmaktami acaba

var hocam telefonun ekranın yansıttım güzel oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

selam bi yorumunda su marka ile LG32LF630V. Alakali soru sorabilirsiniz demissiniz..bu modelde miracast ozelligi bulunmaktami acaba

Telefonunuzda 'yakındaki cihazlar' özelliği warsa önce wifi direct ile bağlantı sağlayıp sonra televizyonda telin dahili we harici hafızadaki dosyaları oynatabilirsin kablo kullanmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: DooMSTime01

quote:

quote:

Telefonunuzda 'yakındaki cihazlar' özelliği warsa önce wifi direct ile bağlantı sağlayıp sonra televizyonda telin dahili we harici hafızadaki dosyaları oynatabilirsin kablo kullanmadan.

bu miracast'te öyle işte direk olarak algılıyor aygıtlar birbirini görüntüyü iletiyor öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Kasım 2015; 22:11:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DooMSTime01

quote:

quote:

bu miracast'te öyle işte direk olarak algılıyor aygıtlar birbirini görüntüyü iletiyor öyle

Miracast ta görüntü kalitesi düşüyor gibi sanki. Size de öyle geldi mi? Çekim alanı bayağı fazla. Arka odalardan bile çekiyor maşallah

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Eyv kardesim surekli kullanilmasada bulunmasi gereken bir ozellik

• Merhabalar LG 42LF650V modeliyle aranıza katılıyorum :)

Televizyona herhangi bir platform bağlı değil (digiturk,d smart,tivibu).Kendi dahili uydusu var sadece.Bazı ulusal kanalların HD kanalları açıkken TRT'nin ve NTV'nin HD kanalları sinyal yok hatası veriyor.Dahili uyduda mı yok bu kanallar yoksa bende mi problem var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DyZee

Merhabalar LG 42LF650V modeliyle aranıza katılıyorum :)

Televizyona herhangi bir platform bağlı değil (digiturk,d smart,tivibu).Kendi dahili uydusu var sadece.Bazı ulusal kanalların HD kanalları açıkken TRT'nin ve NTV'nin HD kanalları sinyal yok hatası veriyor.Dahili uyduda mı yok bu kanallar yoksa bende mi problem var ?

Ntv star ve kanal d nin hd si uydu da yok dsmartta var diye biliyorum ben.

• STAR VE KANAL D HD ARTIK ŞİFRESİZ VE HERKESE AÇIK HALE GELDİ SON 2-3 GÜNDÜR HATTA KANAL D DE REKLAMI BİLE VARDI.. GEÇ BİLE KALDILAR EZİYET ETTİLER MİLLETE SD YAYINLA.. SANKİ ÇOK BİRŞEY FARKEDECEKTİ.. HER NEYSE İŞTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 12 Kasım 2015; 5:37:03 >
  • Merhaba,lg 55lf650v model televizyon kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var.

indirdiğim bazı filmleri USB'den bağlandığımda açmıyor.filmlerin uzantıları m2t,mkv olup dosya büyüklükleri 20-25 gb olan full hd filmler.başka mkv uzantılı 7-8 gb büyüklüğündeki filmleri açıyor

aynı filmleri 60uf850v model tv de denedim.filmi ilk açarken tv nin sağ üst köşesinde 'desteklenmeyen ses' demesine rağmen sorunsıuz bir şekilde açıyor ve ses de normal

bu konuda biraz araştırma yaptım ama bir yazı bulamadım.teknik servis klasik olarak fabrika ayarlarına dön falan diyor.

tv nin yazılımı 4.00.30 yani güncel

yardımcı olursanız sevinirim
  • 32LF630V önerir misiniz arkadaşlar input lag sorunu var mı ve oyun oynarken görüntü kayması vs olur mu?
  • Leroy78 L kullanıcısına yanıt
    filmin ve altyazının ismini aynı yapmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marem1

filmin ve altyazının ismini aynı yapmayı denediniz mi?

onlar aynı.diğer tv de açıp izledim sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

32LF630V önerir misiniz arkadaşlar input lag sorunu var mı ve oyun oynarken görüntü kayması vs olur mu?

yok vallaha hocam ps3 bağladım, kendi dahili uydusundan yayın izledim, digitürk'ten maç falan izledim öyle ne banding sorunu ne görüntü kayması falan yaşadım
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.