Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

efem-35;
    sıkıntı tahminimce şu, listeyi usb'ye atıyorsun. chansort programı ile düzenledikten sonra iş bozuluyor.
    başka bir programmı denesek acaba

ayrıca sen fabrika ayarlarına dönünce çözüldümü?

tv'yi antenden seyrettiğim için ve iki üç kanal syretiğimden dolayı kanal olayına biraz yabancıyım
    ama yazılımdan sonra tv sapıtıyor onun için tv'yi fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor arkadaş güncelem deyince aklıma fabrika ayarlarına dön geldi düzelmezse yapacak birşey yok zamanla lg düzeltiyor ...
    genelde film ve belgesel seyrediyorum tv pek ilgimi çekimiyor evdekinlerde arada star ve show'daki dizilere takılıyor
    zaten yakında dvb-t2 yayınları gelecek uydu ve kanal listesinden kutulacaksınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TESLA37 kullanıcısına yanıt
    hocam ben lg'nin youtube programından pek vidoe seyretmem zaten fazla internet kotam yok ...
    cep veya tabletteki tubemate vidoeyu indiriyorum flash belleğe atıp tv'den seyrediyorum, flash bellekte 60 yakın vidoe var türk pop ve yabancı pop yani sevdiğim parçaları flasha yükledim genelde sabahları açarım açılayım diye
    flashtan seyrettiğimden ister 16:9 ister 4:3 ekran ayarı yaptığımdan sorun yaşamıyorum tavsiye ederim

• yakında digital karasal yayın başlıyor; bizim lg lf650 seri televizyonumuz bu yayına uygun görünüyor ayrıca rürk yayınları dvb-t2 ve hevc 264 vazgeçip hevc 265 codexi seçti geçen gün resmi gazetede yayınladı bizim televizyonlarımız hevc 265 uyumlu
    "RTÜK, dijital karasal test yayınları için tebliğ yayınladı. Buna göre; test ve deneme izin süresi tebliğ yayınlama tarihinden itibaren (Test başlangıcı 19.11.2015-test bitimi 19.11.2016) azami 1 (bir) yılı geçmeyecek sekilde Üst Kurulun izin verdiği en fazla bes farklı coğrafi bölgede 5 farklı ilde yapılabilmesi karara bağlandı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 24 Kasım 2015; 2:02:13 >
  • arkadaşlar; kanal ayarları bölümünden HBB TV'yi açıp trt hd kanalına geldiğinizde güzel bir özellik çıkıyor.
    denemenizi tavsiye ederim.
    gerçi arkadaşlar daha önce yurt dışında çalıştığından bahsetmişlerdi fakat türkiye de de başlamış.
  • Ya arkadaslar kanal tasima nasil yapiliyor acaba,birde smart bolumde web browser yok.Ayrica digiturk belirli sure ucretsizmi 42lf650v aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50LF650V fiyatının düşmesini bekliyorum 2,300 civarlarında olsa alıcam bir tane tekno marketlerde ne zaman düşer acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufkurt178

İyi akşamlar , öncelikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. Yaklaşık üç aydır kullandığım 42 lf 650v modeli tv den son 1 haftadır internet film sitelerinden film izleyemiyorum.Sitelerdeki film ekranları çoğu sitede değişti , eskiden sadece ok varken şimdi başlatma okunun etrafında yuvarlak var.Görüntü akış çubuğunun üzerine gelince video görüntüleri geliyor fakat film başlamıyor sağ üstteki "TV'yi küçük gösterme " ikazı yanıp sönüyor.En sonunda yaklaşık iki dakika sonra "BAĞLANTI HATASI" ikazı veriyor. Bazı sitelerde , çok nadir TKV gibi film formatlarını oynatıyor sadece. son sürüm 04.03.00 yani son sürüm fullfilmizle,fullhdfilmizle vb. bir sürü sitede denedim.İnternetttede sorun yok 27 Mbps , önce internetten şüphelendim eski bilgisayarım ve tabletten film ler açıyor...

Ok.ru sitesi sorunu düzeltti artık izlenebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

arkadaşlar; kanal ayarları bölümünden HBB TV'yi açıp trt hd kanalına geldiğinizde güzel bir özellik çıkıyor.
    denemenizi tavsiye ederim.
    gerçi arkadaşlar daha önce yurt dışında çalıştığından bahsetmişlerdi fakat türkiye de de başlamış.

O özelliğin ne işe yaradığını bilmiyorum. Onu açınca bir değişiklik olmuyordu. TRT için ne gibi bir özellik açılıyor?

• darel-x D kullanıcısına yanıt
    tv internete bağlı olduğunda ARTI diye bir özellik tv de beliriyor. sağ alt köşede.
    dizi tekrarları, belgeseller, namaz vakitleri, seç izle

hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/rmvOQV

hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/7VZ6kP

hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/z2q0V9

hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/7VZ6Mr

hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/PYzlPb

hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/g4ROZQ

hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/99lm2O

• Merhaba arkadaşlar digiturk play için premium kodu lazım. Kullanmayan olursa lütfen 🙏 kod verebilirmisiniz

• Kumandanin asagi yon tusu calis miyo bunu garantiden saymiyo dimi cakallar.

• benim bildiğim saymıyorlar.
  • evet yine ben benim sorum bızım lf serisine uygun bluetooth kulaklık arıyorum bildiğiniz uygun fiyatlı kulaklık var mı acaba ya da temın edebılecegım bır internet sitesi şimdiden teşekkürler
  • 42lf650v modeline mkvod nasil yukleniyor acaba bir turlu bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: social

42lf650v modeline mkvod nasil yukleniyor acaba bir turlu bulamadim

uygulamalara uye ol uygulamalardan yukle de iptv kod girilmiyor ben simple tv kullanıyorum bu uygulamayı lg uygulamadan yükledim

• 32lf650v piyasada nadir var kore bu modeli gondermiyormus...

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Uye oldum oturum aciyorum usb 2 ye memory takiyorum ama mkvod u hicbiryerdr goremiyorum

• Selam,

Fil Tv'de altyazılı film izlemek istiyorum ama Türkçe seslendirmeyi kapatamadım. Acaba nasıl kapatabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: social

Uye oldum oturum aciyorum usb 2 ye memory takiyorum ama mkvod u hicbiryerdr goremiyorum

lf650 televizyonun webos uygulamaların içinde lg uygulamalar var buraya girmeden önce tv'nin saatini otomatik yapıyorsun yoksa uygulamalara giremezsin lg uygulamalar giriyorsun üye oluyorsun, üye olduktan sonra lg uygulama mağazasının sağ tarafında uygulamalar var hatta joistik resmi var oraya tıklıyorsun bunların içinden mkıptv tıklıyorsun tv'ye yüklüyorsun yani program hazır tv içine yüklüyor sonra internetten mkvod forumuna üye ol ordaki iptv kodlarını gir lglf650 serinden hd iptv seyret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 4 Aralık 2015; 10:07:52 >
  • Arkadaşlar 42 inç ile 50 inç arasında 4k Lg televizyon almayı düşünüyorum. 3d özelliği olması benim için çok da anlamlı değil. Harddisk bağlayıp film izlemek istediğimde ses ve görüntü codecleri açısından bana sorun çıkarmayacak, maç keyfi de yapabileceğim bir televizyon almayı düşünüyorum. Bütçem 2.500TL civarı ama kampanyalardan 3.000, 3.500TL'lik televizyonlar bazen 2.500TL civarına da düşebiliyor. O yüzden bunu dikkate alarak bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Bu arada 49UF7787 modeli bugün kampandaymış. Bu modeli tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.